THE HOBBIT: THE BATTLE OF THE FIVE ARMIES is vanaf 22 april verkrijgbaar.

Bereid je voor op het allesbeslissende hoofdstuk

THE HOBBIT - THE BATTLE OF THE FIVE ARMIES

De epische en met awards overladen trilogie verschijnt 22 april op 3D Blu-ray™, Blu-ray™ en DVD
De complete trilogie is ook beschikbaar als luxe boxset met een schat aan bonusmateriaal

Hobbit - Battle of the Five Armies 3D DVDHobbit - Battle of the Five Armies Blu rayHobbit - Battle of the Five Armies 3D Blu ray

Het einde van het avontuur van Bilbo, Thorin en Gandalf is nabij! Academy Award® winnaar Peter Jackson (Lord of the Rings) neemt je mee naar het oogstrelende Midden-Aarde waar de alles beslissende strijd wordt geleverd in het laatste hoofdstuk van de epische en meeslepende trilogie The Hobbit™. Warner Bros. Home Entertainment presenteert The Hobbit: Battle of the Five Armies, een productie van New Line Cinema en Metro-Goldwyn-Mayer Pictures (MGM), 22 april op (3D) Blu-ray™ en DVD. Bilbo vecht nog een keer voor zijn leven en de levens van zijn vrienden tijdens de epische strijd van de vijf legers. Het laatste hoofdstuk mag niet in je kast ontbreken!

Synopsis:
Nadat Bilbo Balings, Thorin Eikenschild en de groep dwergen hun koninkrijk heroverd hebben van Smaug, hebben zij ook onbedoeld een dodelijke kracht losgelaten op Midden-Aarde. Smaug neemt wraak en zorgt voor vele slachtoffrs onder de inwoners van Meerstad. Thorin is geobsedeerd door zijn herveroverde rijkdom en is bereid zijn vriendschap en eer hiervoor op te offren. Bilbo wordt gedwongen een wanhopige en gevaarlijke keuze te maken. Maar grotere gevaren zijn op komst. Sauron stuurt zijn Ork-legioenen naar de Eenzame Berg. Als de duisternis nadert staan Elven, Dwergen en mensen voor de keuze; zich verenigen of hun koninkrijk ten onder zien gaan. De toekomst van Midden-Aarde hangt aan een zijden draad.

Cast:
Ian McKellen keert terug in de huid van Gandalf en Martin Freeman vervult in het tweede deel wederom de rol van Bilbo Balings. Richard Armitage keert terug als Thorin Eikenschild. e sterrencast van The Hobbit™: Battle of the Five Armies bestaat verder uit Cate Blanchett, Evangeline Lilly, Peter Hambleton, Luke Evans, Stephen Fry, Ken Stott, James Nesbitt en Orlando Bloom in de rol van Legolas.

Hobbit - The Battle of the Five Armies - screenshotHobbit - The Battle of the Five Armies - screenshot

BONUSMATERIALEN:

DVD:
• New-Zealand:Home of Middle-Earth - Deel 3

Blu-ray:
• Recruiting the Five Armies
Peter Jackson verwelkomt kijkers op de set om te ervaren hoe het is om toegelaten te worden in de rangen van The Five Armies en blikt terug op de hoogtepunten van de afgelopen vier jaar.
• Completing Middle-earth
(Section Header Only with Play All)
• A Six-Part Saga: Completing Middle-earth
Een kijkje in de verhaallijnen en de connecties die de fimmakers wisten te leggen tussen The Hobbit™ en The Lord of the Rings trilogie om een compleet en samenhangend verhaal te creëren.
• A Seventeen-Year Journey: Completing Middle-earth
Deze zesdelige saga volgt de 17 jaar durende reis die de fimmakers niet een keer, maar twee keer ondernamen om Middle-earth naar het grote scherm te brengen.
• Behind-The-Scenes Featurette
- The Last Goodbye
Een kijkje in het schrijven en opnemen van het laatste aftitelingslied voor de Midden-Aarde fims, uitgevoerd door LOTR alumni Billy Boyd.

3D Blu-ray:
New Zealand: Home of Middle Earth - Deel 3

Releasedatum: 22 april 2015
Kijkwijzer: 12
Speelduur: 144 minuten (excl. bonusmaterialen)

Tevens verkrijgbaar vanaf 22 april:

THE HOBBIT TRILOGIE

Hobbit - Trilogie DVDHobbit - Trilogie Blu rayHobbit - Trilogie 3D Blu ray


Warner Logo

 

Recente artikelen

Laatste reacties

jdgirl  |  22-03-2015

ik wacht op de extended steelbook versie. Vorige jaar was hij in januari al te pre-orde nu nog niks gezien..
Lees meer >

RobinB  |  22-03-2015

Ik wacht op een extended editie van alle films, jammer genoeg word dat nog even wachten.
Lees meer >

deweb  |  21-03-2015

@martino: Die bioscooptrilogie-set komt er al direct aan, met prachtig artwork voor de DVD-versie.
Lees meer >

Martino  |  16-03-2015

Eerst uiteraard de bioscoop versie, vervolgens de extended versie in december, dan een boxset met de 3 bioscoopfilms, dan een boxset met de 3 extended versies, ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina