The Hobbit is vanaf 17 april verkrijgbaar op Blu-ray, Blu-ray 3D, DVD en VOD



Warner Home Entertainment presenteert:

THE HOBBIT: AN UNEXPECTED JOURNEY

Op 17 april brengt Warner Bros. Home Entertainment de eerste film van The Hobbit-trilogie uit op Blu-ray Disc, DVD en VOD. Na de Home Entertainment release volgt dit najaar een Extended Edition release. De regie van de eerste film van het populaire meesterwerk The Hobbit van J.R.R. Tolkien is in handen van Oscarwinnaar Peter Jackson. The Hobbit: An Unexpected Journey is een episch avontuur dat het publiek onderdompelt in de fantasiewereld van Midden-Aarde.

The Hobbit: An Unexpected Journey kan rekenen op een sterke cast, samengesteld uit een mix van gevestigde namen en nieuw talent. Ian McKellen speelt wederom de rol van Gandalf de Grijze, het geliefde personage uit ‘The Lord of the Rings’ trilogie, Martin Freeman vervult de rol van Bilbo Balings, het hoofdpersonage uit de film. Glansrollen zijn er verder voor Richard Armitage (Thorin Eikenschild), Cate Blanchett (Galadriel), Christopher Lee (Saruman) en Hugo Weaving (Elrond) hun opwachting. Tot slot vertolkt Andy Serkis op ijzersterke wijze de rol van Gollum.

cover cover cover

SYNOPSIS
Het verhaal van The Hobbit speelt zich af voor ‘The Lord of the Rings’ trilogie en volgt de reis van hoofdpersoon Bilbo Balings, die op een epische expeditie gaat om het verloren Dwergenrijk Erebor terug te eisen van de angstaanjagende draak Smaug. Nadat Bilbo uit het niets door de Tovenaar Gandalf de Grijze wordt benaderd, sluit Bilbo zich aan bij een groep van 13 Dwergen, onder leiding van de legendarische krijger, Thorin Eikenschild. De reis leidt hen naar de wildernis en door verraderlijke landschappen, die zwermen van Goblins, Orks en dodelijke Wargen, en een mysterieus en sinister figuur, bekend als Necromancer.
Hoewel hun doel in het Oosten en in de woestenij van de Eenzame Berg ligt, moeten ze eerst ontsnappen aan de tunnels van Goblin, waar Bilbo het wezen ontmoet dat zijn leven voor altijd zal veranderen...Gollum. Hier, alleen met Gollum, aan de kust van een ondergronds meer, wordt de nietsvermoedende Bilbo Balings niet alleen geconfronteerd met zijn eigen vindingrijkheid en, tot zijn eigen verrassing, moed, hij neemt ook bezit van Gollum’s “precious” ring die onverwachte en nuttige kwaliteiten bezit...Een simpele, gouden ring blijkt verbonden met het lot van Midden- Aarde op manieren die Bilbo zich nooit had kunnen voorstellen.

screenshotscreenshot

BONUSMATERIALEN
★ Featurette (BD, 3D BD): ‘New Zealand: Home of Middle Earth’: Regisseur Peter Jackson neemt je mee voor een bezoekje aan het Midden – Aarde uit The Hobbit: An Unexpected Journey.
★ Behind the Scenes Video Blogs (BD, 3D BD) In een reeks videoblogs werp je samen met de acteurs uit de sterrencast een blikje achter de schermen, goed voor meer dan twee uur aan extra content. Hoogtepunten zijn onder andere:
• Start van de productie
• Locatie scouting
• Filmen in 3D
• Post – Productie Interview
• Wellington Wereldpremière
★ Trailers (BD, 3D BD)


Vanaf 17 april verkrijgbaar op Blu-ray Disc, Blu-ray 3D, DVD en Video on Demand

Recente artikelen

Laatste reacties

FilmFanJim  |  16-03-2013

Kan niet wachten, ga waarschijnlijk maar voor de theatrical cut en dan later de extended cut.
Lees meer >

freaky  |  15-03-2013

Vond je de 3D veel toevoegen bij deze film? Goh, bij veel films heb ik het gevoel dat 3D eigelijk echt niks toevoegd, maar moet eerlijk bekennen dat ik bij "T...
Lees meer >

Paul H.  |  15-03-2013

Vond je de 3D veel toevoegen bij deze film?
Lees meer >

freaky  |  01-03-2013

Ik wacht ook tot de EE release verschijnt om deze te kopen, ben enkel bang dat de EE niet zal uitgebracht worden in 3D want alle films die op 3D bluray verschij...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina