The Hobbit: An Unexpected Journey - Extended Edition is vanaf 13 november te koop op DVD en Blu-ray.

The Hobbit: An Unexpected Journey - Extended Edition

The Hobbit Extended Edition

Op 13 november brengt Warner Bros. Home Entertainment de Extended Edition van The Hobbit: An Unexpected Journey uit op Blu-ray 3D, Blu-ray en DVD. Voor de fans die niet kunnen wachten verschijnt de digitale download op 23 oktober.  De Extended Edition van deze epische avonturenfilm, van Academy Award®-winnende regisseur Peter Jackson, bevat 13 minuten aan extra videomateriaal die afzonderlijke scenes uitbreidt en alle versies van de Extended Edition bevatten bijna negen uur aan nieuw bonusmateriaal.

Synopsis
The Hobbit: An Unexpected Journey is de eerste film uit de langverwachte trilogie van Peter Jackson met zijn interpretatie van het blijvend populaire meesterwerk The Hobbit van J.R.R. Tolkien.

Het avontuur volgt de reis van Bilbo Baggins, die wordt meegenomen op een epische zoektocht om het verloren Koninkrijk Erebor van de dwergen terug te winnen uit de klauwen van de angstaanjagende draak Smaug. Nadat hij vanuit het niets is benaderd door Tovenaar Gandalf de Grijze vindt Bilbo aansluiting bij een gezelschap van 13 dwergen die onder leiding staan van de legendarische krijger, Thorin Oakenshield. Hun reis leidt ze in de natuur en door verraderlijke landschappen die krioelen van de Goblins, Orcs en dodelijke Wargs, evenals een mysterieus en sinister figuur die bekend staat als de Necromancer.

Hoewel hun doel in het oosten en in de woestenij van de Eenzame Berg ligt, moet Bilbo eerst ontsnappen aan de Goblin tunnels, waar hij een wezen ontmoet dat zijn leven voorgoed zal veranderen... Gollum.

Hier, alleen met Gollum aan de oevers van een ondergronds meer, ontdekt de bescheiden Bilbo Baggins niet alleen zijn grote vindingrijkheid en moed die zelfs hem verbazen, maar krijgt hij ook Gollum's "precious" ring in bezit die onverwachte en nuttige eigenschappen bezit... Een eenvoudige, gouden ring die gekoppeld is aan het lot van Midden-Aarde op een manier waar Bilbo geen weet van heeft.

Bonusmateriaal:
• Commentaar van Peter Jackson, regisseur / producer / scenarioschrijver en Philippa Boyens, co-producer/ scenarioschrijver
The Appendices - Een meerdelige chronologische documentaire van de verfilming van The Hobbit: An Unexpected Journey laat de voorbereidingen zien bij verschillende afdelingen van de film, in de maanden voorafgaand aan de start. Zoals fotografie, de bootcamp training voor de hoofdcast, het werk op de set in chronologisch volgorde door de drie filmperiodes en de wereld van de digitale effecten.
• Nieuw-Zeeland: Thuis van Midden-Aarde.

The Hobbit: An Unexpected Journey Extended Edition
Releasedatum: 13 november 2013
Kijkwijzer: 12
Speelduur: 184 minuten

The Hobbit: An Unexpected Journey Extended Edition zal verkrijgbaar zijn als een 5-disc Blu-ray 3D-set en bevat de Blu-ray 3D en Blu-ray versies van de Extended Edition; een 3-disc Blu-ray en een 5-disc DVD. De Blu-ray 3D, Blu-ray en DVD bevatten allemaal een nieuwe en verbeterde Digital Copy, waarmee consumenten de standaard definitie bioscoopversie direct kunnen downloaden en streamen naar computers, tablets en smartphones.

 

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  10-11-2013

Waarom krijgt de dvd cover bij Warner nu weeral het mooiste plaatje.
Lees meer >

Thiver  |  10-11-2013

Ha, ik wist dat ze dit geintje gewoon nog een keer zouden flikken, zoals bij LOTR ook het geval was. Iedereen wist dit. Al toen de film uitkwam, was bekend dat ...
Lees meer >

jurgen42u  |  09-11-2013

Ik kan echt geen 3 jaar meer wachten tot er een trilogie boxset uitkomt. Eerst koop ik deze, daarna wellicht de trilogie extended en daarna koop ik wellicht The...
Lees meer >

Pastichio Rocker  |  09-11-2013

Ha, ik wist dat ze dit geintje gewoon nog een keer zouden flikken, zoals bij LOTR ook het geval was. Lekker uitmelken die handel. Ik wacht wel op de boxset.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina