The Dark Knight Rises - vanaf 28 november op Blu-ray Disc, 5 december op DVD



Warner Home Entertainment presenteert:

THE DARK KNIGHT RISES

Het slot van de ultieme Batman trilogie!

Vanaf 28 november verkrijgbaar op 2-disc Blu-ray steelbook, 5-disc Blu-ray trilogy en 6-disc DVD trilogy.
Vanaf 5 december verkrijgbaar op 1-disc DVD

Dark Knight Rises BD coverMet de langverwachte blockbuster The Dark Knight Rises komt er een einde aan de epische trilogie van Christopher Nolan. Op 28 november verschijnt de titel op 2-disc Blu-ray steelbook. Op de 1-disc DVD en de VOD is het een weekje langer wachten. Deze zijn vanaf 5 december verkrijgbaar.

Vanaf 28 november is ook de volledige trilogie beschikbaar op 5-disc Blu-ray trilogy en 6-disc DVD trilogy. Deze box bevat, naast “Batman Begins”, “the Dark Knight” en “the Dark Knight Rises” een exclusief verzamelboek met unieke informatie over de trilogie.

Naast de gevestigde waarden, regisseur Christopher Nolan (regie), Oscarwinnaar Michael Caine (Alfred), Gary Oldman (Commissioner Gordon), Oscarwinnaar Morgan Freeman (Lucius Fox) en natuurlijk Christian Bale (Bruce Wayne/Batman), maken Anne Hathaway (Selina Kyle/Catwoman), Tom Hardy (Bane), Oscarwinnaar Marion Cotillard (Miranda Tate) en Joseph Gordon-Levitt (John Blake) de sterrencast compleet.

Synopsis:
Het is acht jaar geleden dat Batman in de nacht verdween en op slag veranderde van held in voortvluchtige. Door de schuld op zich te nemen voor de dood van officier van justitie Harvey Dent, offerde The Dark Knight alles op voor wat hij en commissaris Gordon zagen als een goede zaak. Lange tijd werkte deze leugen, alle criminele activiteiten in Gotham City werden de kop ingedrukt door de anti-misdaad wet: de Dent Act. Maar alles verandert door de komst van een slinkse inbreker met een mysterieus motief. Veel gevaarlijker echter is de opkomst van Bane, een gemaskerde terrorist met meedogenloze plannen voor Gotham. Wanneer Bruce zich weer in cape en masker hult, blijkt Bane een erg geduchte tegenstander..

Beleef de ultieme filmervaring met The Dark Knight Rises op Blu-ray!
Dark Knight Rises Blu-ray box

The Dark Knight Rises moet je op Blu-ray gezien hebben! Geen enkel ander formaat weet beter de sinistere sfeer te pakken van de duistere straten van Gotham City. De oogverblindende stunts en onverwachte geweldsexplosies zijn werkelijke adembenemend. De extra’s op de Blu-ray bieden je een exclusief kijkje achter de schermen van deze superieure blockbuster. Met “the Dark Knight Rises” app, die gelijktijdig met de Blu-ray wordt gelanceerd, onderga je een unieke interactieve ervaring. De app is gratis verkrijgbaar via iTunes Store en via Google Play. De app bouwt verder op de nu al verkrijgbare “TDKR: Gotham City’s Most Wanted” app.

Batman.png

Blu-ray Disc extra’s:
- “The Batmobile” documentaire: de 5 Batmobiles samen, voor de eerste keer in de geschiedenis. Maak de geboorte en de evolutie mee van dit technologische wonder, cultureel icoon en Batmans meest gevreesde wapen.
- “Ending the Knight”: regisseur Christopher Nolan en zijn team leggen uit hoe ze het epische slot van deze legende concipieerden.
- Trailers
- Foto en artwork gallerijen

DVD extra’s:
-“The Journey of Bruce Wayne”

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Arriejj  |  22-10-2012

Bedankt voor de reacties, word wel moeilijk beslissen! Wil namelijk de Bat Cowl en de steelbook!:lol:
Lees meer >

Claudio Santulli  |  22-10-2012

Dank je Pieter. Eigenlijk dus hetzelfde principe als de Batpod. Enigszins jammer want ik zou graag beide willen. En mij kennende gaat dat er ook gewoon van kome...
Lees meer >

Pieter V  |  22-10-2012

http://www.darkknightnews.com/wp-content/uploads/2012/09/blu-ray-tdkr.png Drie van die flippers.
Lees meer >

Claudio Santulli  |  22-10-2012

Weet iemand hoe de discs verpakt zijn bij deze uitgave? Onder het masker, in een keepcase of in de steelbook? Met zekerheid durf ik het niet te zeggen, maar...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina