THE COMPANY MEN met een sterrencast is vanaf 21 augustus verkrijgbaar.

Dutch Filmworks



Dutch Filmworks presenteert:

 

Ben Affleck, Tommy Lee Jones, Kevin Costner, Chris Cooper in een scherp en actueel drama met humor en inlevingsvermogen van schrijver / regisseur John Wells

THE COMPANY MEN

FOR THEM, BUSINESS IS ANYTHING BUT USUAL

Vanaf 21 augustus verkrijgbaar op DVD Digipack + Slipcase & Blu-ray Disc + Slipcase

covers

Synopsis
Bobby Walker (Ben Affleck) heeft het prima voor elkaar. Goeie baan, nog beter salaris, mooie vrouw en lieve kinderen. Plus een Porsche in de garage. De economische crisis voltrekt zich in een andere wereld, niet in de zijne. Dan reorganiseert zijn werkgever en veranderen hij en zijn collega’s Phil (Chris Cooper) en Gene (Tommy Lee Jones) van de één op de andere dag in kansarme werklozen. Hun rol als man, echtgenoot en vader moet helemaal opnieuw ingevuld worden. In het nieuwe bestaan van Bobby zit hij opeens aan tafel met carrièrecoaches, moet hij zijn geliefde auto verkopen en schiet hij tekort als timmermanshulp van zijn zwager (Kevin Costner). Ondanks alle tegenslagen groeit het inzicht dat er meer is in het leven dan zijn golfhandicap en het azen op de beste, grootste businessdeals.

screenshots

CAST: Ben Affleck (The Town, Good Will Hunting), Tommy Lee Jones (No Country for Old Man, Men in Black), Chris Cooper (The Bourne Identity, American Beauty)
REGIE: John Wells (The West Wing, Southland, One Hour Photo, ER)
GENRE: Drama
TAAL: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR: 105 Minuten
KIJKWIJZER: 6 jaar, angst
RELEASEDATUM: 21 augustus 2012
ADVIESPRIJS: DVD € 17,99 / Blu-ray € 19,99

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina