The Banquet - Let's Kill Bobby Z vanaf 19-2 op DVD!

The Banquet en Let's Kill Bobby Z
Twee uitzonderlijke films met bijzondere acteurs verkrijgbaar vanaf 19 februari op DVD.

Met THE BANQUET maakte regisseur Xiaogang Feng, losjes geïnspireerd op Hamlet, een adembenemend martial arts spektakel vol intrige en actie, dat bekroond werd op festivals van Venetië tot Hongkong.
Van de makers van The Matrix, Fearless en Unleashed.
Special 2 Disc Edition

In LET’S KILL BOBBY Z schitteren Paul Walker, Laurence Fishburne en Jason Lewis in een meeslepende film, waarin een moordenaar een nieuwe kans krijgt door de identiteit aan te nemen van een overleden drugsdealer.
1 Disc Edition

Met de uitbreng van de films THE BANQUET (Special 2 Disc Edition) en LET’S KILL BOBBY Z (1 Disc Edition) zet Dutch FilmWorks alvast de toon voor de sterke films die ze in 2008 op DVD zullen uitbrengen.

THE BANQUET
Van de makers van The Matrix, Fearless en Unleashed
Regisseur Xiaogang Feng liet zich inspireren door Hamlet en maakte een adembenemend martial arts spektakel vol intrige en actie. De voornaamste rollen worden gespeeld door Daniel Wu (New Police Story, One Nite in Mongkok) en Ziyi Zhang (Musa the Warrior, Crouching Tiger, Hidden Dragon). Op diverse filmfestivals viel THE BANQUET in de prijzen. Zo mocht op het Filmfestival van Venetië regisseur Xiaogang Feng de Future Film Festival Digital Award in ontvangst nemen. Op het Filmfestival van Hong Kong won Xun Zhou de Hong Kong Film Award voor Beste Brouwelijke Bijrol. Mocht Timmy Yip op het Golden Horse Film Festival tweemaal naar voren komen om geëerd te worden met respectievelijk de Awards voor Beste Art Direction en Best Make-p & Costume Design. En won Li Zhang op het Asia-Pacific Film Festival de Award voor Best Cinematography.

Korte inhoud
China 907. Het ooit zo machtige keizerrijk wankelt onder paleisrevoluties en verraad. Na de plotselinge dood van de keizer valt de verdenking op zijn jaloerse en ambitieuze broer Li, die meteen de macht grijpt. Bovendien neemt hij de vrouw van zijn vermoorde broer, keizerin Wan (Zhang Ziyi), als zijn bruid. De enige die hem nu nog in de weg staat, is kroonprins Wu Luan (Daniel Wu). Li stuurt een bende moordenaars op hem af, waarna Wu nog maar één optie rest: wraak!

FEATURES DISC 1:
16:9 Anamorphic Widescreen [1.78:1] - Dolby Digital 5.1 - Chapter Selection
Subtitles on/off - Genre: Actie/Martial Arts
Speelduur: 131 Minuten - Chinees Gesproken - Nederlands Ondertiteld
FEATURES DISC 2:
Making of – Interviews - Behind the Scenes - TV Spot - Photo Gallery
Liner Notes – Trailers - Speelduur: 99 minuten
Engels Gesproken - Nederlands Ondertiteld

Kijkwijzer: 12 jaar, geweld, angst
Special 2 Disc Edition - Amaray met slipcase
Consumentenadviesprijs: € 22,99
 

LET’S KILL BOBBY Z
To live a live of his own, he has to die first
Regisseur John Herzfeld maakte een meeslepende actie thriller met in de hoofdrollen Paul Walker (The Fast and the Furious, Eight Below, Running Scared), Laurence Fishburne (The Matrix, Assault on Precinct 13, Event Horizon) en Jason Lewis (The Jacket, Mr Brooks, Lucifer)

Korte inhoud
Eén man. Twee levens. Ontelbare vijanden. Ex-marinier Tim Kearney (Paul Walker) zit een gevangenisstraf uit voor een klein vergrijp. Achter de tralies raakt hij echter betrokken bij een gevecht, waarbij de leider van een motorbende de dood vindt. Dat staat gelijk aan een doodvonnis. Tim heeft slechts één kans om de gevangenis levend te verlaten: de sluwe DEA-agent Grusza (Laurence Fishburne) heeft iemand nodig die de identiteit van de pas overleden drugdealer Bobby Z kan aannemen. En Tim lijkt als twee druppels water op hem! In ruil voor strafvermindering gaat Tim akkoord. Als Bobby Z leidt Tim ineens een luxeleven, vol vrouwen en geld. Maar Bobby Z had ook vijanden… die nergens voor terugdeinzen!

FEATURES
16:9 Anamorphic Widescreen [2.35:1] - Dolby Digital 5.1 & DTS - Chapter Selection
Subtitles on/off - Also or Soon Available - Genre: Actie/Thriller
Speelduur: 93 Minuten - Engels Gesproken - Nederlands Ondertiteld
Kijkwijzer: 12 jaar, geweld
Amaray met wikkel
Consumentenadviesprijs: € 17,99

Recente artikelen

Laatste reacties

Herman ter Lingen  |  16-01-2008

Verpakking : Amaray plus wikkel. Ik ken inmiddels de slipcase, de O card, enz., maar nu hebben we dus ook al de wikkel. Volgens het woordenboek een papieren oms...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina