Swingen, romantiek, actie en avontuur op DVD en Blu-ray Disc bij Disney


Wil je swingen met Hannah Montana, Camp Rock en High School Musical 2 Extended Dance Edition of laat je je meeslepen in de avontuurlijke wereld van Narnia in Prince Caspian? Disney biedt het op 26 november en 10 december op DVD en Blu-ray Disc.

Hannah Montana
Het complete eerste seizoen en Hannah Montana and Miley Cyrus Best of Both Worlds 3D Concert: beide vanaf 26 november op DVD
Na het grote succes van de Hannah Montana tv-serie is het complete eerste seizoen nu op dvd verkrijgbaar. Volg Hannah Montana in haar dagelijkse leven en ontdek hoe het is om te leven als een ware superster. Zingen, dansen, avontuur, humor: het komt allemaal aan bod in het complete eerste seizoen van Hannah Montana.

Hannah Montana Het complete eerste seizoen (box 1 en box 2)
Bonusmateriaal: Hannah’s Hoogtepunten en een kijkje achter de schermen.
Consumentenadviesprijs per box € 14,99



Het spectaculaire concert van Hannah Montana vs Miley Cyrus Best of Both Worlds is geheel in 3D uitgevoerd wat het bekijken ervan een nog leukere ervaring maakt. Ruim een uur lang kun je meezingen met de grootste hits van Hannah Montana en Miley Cyrus. Met gastoptredens van onder andere The Jonas ‘Camp Rock‘ Brothers is dit concert een absolute must-have voor de echte fans.

Hannah Montana and Miley Cyrus – Best of Both Worlds 3D Concert (1 disc 2D versie en 2 disc versie: 2D en 3D versie met 3D bril)
Bonusmateriaal: Backstage Disney, Je unieke persoonlijke rondleiding, Liedjeselectie, Zing mee met de film.
Consumentenadviesprijs: 1 disc € 14,99, 2 disc € 19,99

 

Camp Rock vanaf 26 november 2008 op DVD
De nieuwste hit van Disney Channel. Volg het verhaal van Mitchie (Demi Levato) die haar droom om een echte zangeres te worden probeert waar te maken. Als ze tijdens een speciaal zomerkamp merkt dat ze onder andere les krijgt van de populaire popster Shane Gray (Joe Jonas) wordt ze nerveus en een beetje onzeker. Als Shane haar stemgeluid hoort is hij echter zo enthousiast dat hij niets liever wil dan haar helpen met haar muzikale carrière. Kortom; een stoere film vol gave rocknummers gespeeld door de in Amerika immens populaire popgroep The Jonas Brothers.

Bonusmateriaal:
Hoe wordt je een rockster? Jonas Brothers: echte rocksterren, Kennismaken met Demi Lovato, ‘Too cool’ de set, de scène en de spanning
Consumentenadviesprijs: € 14,99
 

High School Musical 2 Extended Dance Edition vanaf 10 december op 2-disc DVD of 1- disc Blu-Ray
De East High Wildcats zijn er klaar voor om helemaal uit hun dak te gaan. Troy (Zack Efron) is ontzettend blij wanneer hij een baan aangeboden krijgt bij een countryclub, maar het allemaal onderdeel van Sharpay’s plan (Ashley Tisdale) om hem van Gabriella (Vanessa Hudgens) af te pikken. Hoe zal dit allemaal aflopen? Alles wordt duidelijk op de avond van de talentenjacht in de club. Met deze High School Musical 2 Extended Dance Edition is het nu nog gemakkelijker om net zo te dansen als de hoofdrolspelers. Moeilijke pasjes worden voorgedaan en voor je het weet dans jij net zo goed als je favoriete idolen. Trek je dansschoenen maar vast aan, want blijven zitten is bij het kijken van deze 2-disc dvd of 1-disc Blu-ray zeker geen optie!

Bonusmateriaal:
O.a. Achter de Schermen bij Disney, de making-of, favorieten van de cast, Bloopers, Deleted Scenes, Muziekvideo’s waaronder “all for me”, Vooruitblik High School Musical 3.
Consumentenadviesprijs: DVD € 14.99, Blu Ray € 29.99
 

Prince Caspian vanaf 10 december op 1 of 2-disc DVD en 1- disc Blu-ray:
Een spannend en nieuw avontuur waarin de hoop en moed van de broers en zussen Pevensie getest wordt. Keer terug naar het bijzondere land Narnia, waar sinds het eerste avontuur ‘The Chronicles of Narnia; The Lion, The Witch and The Wardrobe’ inmiddels al 1300 jaar verstreken is. Narnia is veroverd door de Telmarines en is bezet door de gemene Koning Miraz die het land zonder genade regeert.
De vier kinderen Pevensie zullen snel een indrukwekkend karakter ontmoeten waar ze nog niet eerder kennis mee hebben gemaakt, Narnia’s gerechtvaardigde erfgenaam op de troon; de jonge Prins Caspian. Met Georgie Henley, Skandar Keynes, William Moseley, Anna Popplewell, Ben Barnes, Peter Dinklage, Pierfrancesco Favino en Sergio Castellitto en Liam Neeson als de stem van Aslan. Regie: Andrew Adamson.

Bonusmateriaal 1-disc:
Audio commentaar van regisseur Andrew Adamson en acteurs Ben Barnes, Georgie Henley, Skandar Keynes, William Moseley en Anna Popplewell.

Extra bonusmateriaal op de 2-disc versie :
Bloopers van Narnia, Verwijderde Scènes, In Narnia: Het avontuur komt terug, Decors van Narnia: Een klassieker komt tot leven, Een grote film komt naar een kleine stad, Pratende dieren en wandelende bomen: De magische wereld van Narnia, Geheimen van het duel, Van acteur tot Trumpkin, Warwick Davis: De man achter Nikabrik

Consumentenadviesprijs 1-disc DVD € 19,99, 2-disc € 24,99
Consumentenadviesprijs Blu Ray € 29,99 (2-disc)

Recente artikelen

Laatste reacties

Hugo R  |  25-11-2008

Narnia komt hier vast wel eens naast deel 1 te staan.
Lees meer >

Frank  |  25-11-2008

Volgens het persbericht van de Vlaamse release bestaat de blu-ray uit twee discs. http://dvdinfo.be/nieuws.php?id=3328
Lees meer >

Bambi  |  25-11-2008

Het persbericht is nogal tegenstrijdig. In de titel staat dat Prince Caspian een 1-disc BR wordt en onderaan staat dat de BR een 2-disc uitgave is... :-? Daar h...
Lees meer >

Arriejj  |  24-11-2008

Beetje raar van Narnia ja, maar ik hoop toch wel dat het een 2-disc Blu-Ray uitgave word! Anders staat het zo raar naast deel 1, omdat die wel 2 discs heeft.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina