Studio 100 brengt K3 Quiz Game en Plop in de Stad op DVD uit.

Studio 100 brengt K3 Quiz Game DVD uit, bespeelbaar via afstandsbediening.
Tevens verschijnt Plop in de stad op DVD.

De K3 Superfan Quiz Game, die vanaf heden in de winkel verkrijgbaar is, wordt gespeeld met de afstandsbediening van de DVD-speler!

Sinds K3 in 1999 als onbekende meisjesgroep deelnam aan de voorrondes voor Eurosong, hebben de meisjes niet stil gezeten.
Hitsingles, musicals en bioscoopfilms volgden elkaar op.

Studio 100 brengt een K3 Superfan Quiz Game op de markt die gespeeld kan worden met de afstandsbediening van de DVD-speler. In deze K3 Superfan Quiz Game komen honderden vragen over K3, over de musicals, de muziek, de films en K3-weetjes aan bod. Buiten het beantwoorden van vragen staat de speler ook een aantal verrassingen te wachten. Buiten kennis over K3, is namelijk geluk en behendigheid ook belangrijk voor het spelen van de minigames die in de quiz op deze DVD verstopt zijn!

Plop in de Stad is vanaf heden verkrijgbaar op DVD.

Nicolette van Dam speelt een belangrijke rol en ook oud-bokskampioen Arnold Vanderlyde en de Familie Pfaff zijn te zien in deze Plopfilm. De 287.000 bezoekers maken dit zesde filmavontuur van Kabouter Plop tot de best bezochte tot nu toe.

Eerder verschenen Plop en de Kabouterschat (1999), Plop in de Wolken (2000), Plop en de Toverstaf (2003), Plop en Kwispel (2004) en Plop en het Vioolavontuur (2005).

Het verhaal:
In Plop in de Stad eet Lui - ondanks een waarschuwing van Plop - een verkeerde bes. Hij begint ogenblikkelijk te groeien en wordt zo groot als een mens. De andere kabouters worden daardoor heel boos op hem en Lui loopt verdrietig weg. Hij verdwaalt in het bos en voor hij het goed en wel beseft, belandt Lui in de grote stad. Plop, Kwebbel en Klus gaan op zoek naar Lui. Ondertussen zet die de hele stad op zijn kop en wordt hij stapelverliefd op Lisa, de enthousiaste aanvoerster van de samba fanfare. Zullen Plop, Klus en Kwebbel Lui terugvinden voor hij de hele stad op stelten zet?

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina