Strike Back Seizoen 2 is vanaf 28 augustus verkrijgbaar op Blu-ray Disc en DVD

Diplomacy is overrated...

STRIKE BACK – Seizoen 2

Vanaf 28 augustus verkrijgbaar op Blu-ray Disc en DVD

Strike Back is de explosieve actieserie over het special ops team Section 20 van de Britse geheime dienst MI6, die zich richten op doelwitten met een hoge risicograad. Na het razend spannende eerste seizoen van Strike Back volgen we in het tweede seizoen opnieuw de  twee leden van Section 20. De Brit Michael Stonebridge (Philip Winchester) en de Amerikaan Damien Scott (Sullivan Stapleton) zijn samen met hun nieuwe chef Rachel Dalton (Rhona Mitra) een bende criminelen op het spoor die wereldschokkende plannen hebben… Strike Back is een nagelbijtend spannende serie, met verhaallijnen die gebaseerd zijn op de actualiteit.  Warner Bros. Home Entertainment brengt op 28 augustus de tien afleveringen en bonusmateriaal uit op Blu-ray en DVD.

Packshot Strike Back seizoen 2Synopsis Strike Back – seizoen 2:
De Amerikaanse elitesoldaat Damien Scott en de Britse topspion Michael Stonebridge vormen een onwaarschijnlijke alliantie en de kern van Section 20, het special ops team van MI6.  In de tien afleveringen van het tweede seizoen boordevol halsbrekende actie achtervolgen de twee, samen met hun nieuwe chef Rachel Dalton, een bende criminelen in Afrika die een doos met nucleaire ontstekingsmechanismes in handen willen krijgen. Wanneer deze doos in verkeerde handen valt,  is het leed niet te overzien… De topagenten moeten alles op het spel zetten en hun leven riskeren om deze missie tot een goed einde te brengen.

Blu-ray Disc DVD bonusmateriaal:
Audiocommentaar met cast & crew, waaronder: Philip Winchester, Sullivan Stapleton, Julian Holmes, Lyne Renee Michael J. Bassett en Shane Taylor

Releasedatum: 28 augustus 2013
Speelduur: 10 afleveringen van 45 minuten
Kijkwijzer: 16

Warner Logo

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Digi-gek  |  09-08-2013

Technisch gezien het 3de seizoen, maar wel het 2de seizoen dat mede geproduceerd werd door Cinemax/HBO.
Lees meer >

Werner  |  09-08-2013

Die komt er bij mij zeker in!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina