Strengholt Multimedia: Levensverhaal van prinses Diana op DVD

Strengholt Multimedia presenteert

Diana
Haar levensverhaal 1961 - 1997

31 augustus 1997: de wereld is in shock als bekend wordt dat Prinses Diana na een tragisch auto ongeluk om het leven is gekomen.
De prinses die tijdens haar leven al continu en vaak ongewild in het spotlicht stond, immer achtervolgd door een troep paparazzi, overlijdt bij een noodlottig ongeluk als ze na een avondje uit met Dodi Al-Fayed probeert te ontsnappen aan de immer aanwezige paparazzi.

10 Jaar na het tragische ongeluk en een maand na het Diana Memorial Concert in Londen, brengt Strengholt Multimedia op 16 augustus onder haar nieuwe documentairelabel DocuLine de 2 DVD ‘Diana - Haar levensverhaal 1961 -1997’ uit.

Dit prachtige tijdsdocument bestaat uit een 2 DVD-set en biedt een compleet beeld van de Prinses van Wales, voor en na haar dood. De DVD vertelt het verhaal van Lady Diana Spencer. Haar jeugd, de eerste ontmoeting met haar toekomstige echtgenoot en, op 20-jarige leeftijd, haar sprookjeshuwelijk met Prins Charles, dat door meer dan 750 miljoen mensen over de hele wereld wordt bekeken. De DVD geeft een kijkje in het échte leven van Prinses Diana, die eigenlijk al snel na het huwelijk niet gelukkig is. De geboorte van hun zonen William en Harry kunnen het tij niet keren en Diana ziet haar huwelijk langzaam maar zeker uiteenbarsten, mede door de affaire van Charles met Camilla Parker Bowles. De vele verschillende verhalen die zich omtrent de scheiding de ronde doen worden met deze DVD van tafel geveegd, als het echte verhaal van Diana, ondersteund door diepgaand onderzoek, wordt verteld.

DVD 2 gaat in op het vreselijke ongeluk van Diana en de periode na haar overlijden. Na de dood van Diana, Prinses van Wales, waren de kranten gevuld met allerlei samenzweringstheorieën. De DVD brengt het onderzoek naar de ware toedracht van het ongeluk in beeld en ontmantelt de samenzweringstheorieën die de ronde doen. Ook na haar dood blijft Prinses Diana het middelpunt van de belangstelling, wanneer haar begrafenis wereldwijd door meer dan 2,5 miljard mensen wordt bekeken.

De complete inhoud van de 2DVD ‘Diana - Haar levensverhaal 1961 – 1997’:
- Het echte levensverhaal van Diana
- Hoe deed de Franse pers verslag van haar dood?
- Wilde de Franse staat opnieuw in de kwestie Diana duiken via La Cinquième?
- Was er teveel druk van buitenaf?
- Waarom kwam de waarheid nooit aan het licht?
- Waarom moest het onderzoek naar haar dood stilgezet worden en zijn veel dingen niet onderzocht?
- Had de chauffeur daadwerkelijk driemaal zoveel gedronken als toegestaan?

Specificaties:
Taal: Engels / Nederlands ondertiteld
Systeem: Pal
Regio: Vrij
Geluid: Dolby Digital 2.0
Beeldformaat: 4:3
Speelduur: ca. 260 min.
Prijs: € 17,95

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina