Strengholt Multimedia: DVD release van Volvo Oceanrace en KRO Citytips

VOLVO OCEAN RACE 2005-2006
De officiële Nederlandse editie op DVD

Strengholt MultiMedia kondigt met trots de release van de dubbel-DVD van de officiële Nederlandse editie van de VOLVO OCEAN RACE 2005-2006 aan die vanaf eind juli verkrijgbaar is.

Heel Nederland was half juni in de ban van dit fantastische evenement. Tussen 10 juni, toen de eerste boot in Rotterdam arriveerde en 15 juni, toen de boten vertrokken richting Göteborg, mocht het Rotterdamse evenemententerrein in de Veerhaven zich dan ook verheugen op maar liefst een half miljoen bezoekers. Een ongekend groot succes!

Herleef de uitdaging en opwinding van deze zeven maanden durende en 31.250 zeemijlen lange zeilwedstrijd. De unieke beelden van camera’s aan boord legden continu de belevenissen op zee vast: van de bemanning en de daarbij behorende gebeurtenissen. U kunt meekijken en meebeleven wat de bemanningen van de zeven schepen hebben moeten doorstaan.

De Volvo Ocean Race is zoveel meer dan een race van A naar B: het gaat over 10 mensen die samen leven en werken, persoonlijke verschillen opzij schuivend en daarbij 24 uur per dag opgesloten zitten binnen de beperkte ruimte van een racezeiljacht. Het gaat over de ontwerpers, de bouwers, de trainers, de onderzoekers, de voedingsdeskundigen; gezamenlijk een team vormend, bepaalt hun samenwerking het succes.

Deze documentaire laat spannende zeiletappes zien, de overwinningen van Black Betty - de boot van ABN AMRO 1 - maar ook de beelden van de problemen die veel deelnemende schepen ondervonden. Zo ook de reddingsactie van de bemanning van de Movistar en een terugblik op het tragische overlijden van Hans Horrevoets, bemanningslid van de ABN AMRO 2.

Extra: Boottechnologie en navigatie en tevens een apart luxe boekje dat een naslagwerk vormt met alle teaminformatie, bemanningen, uitslagen, routekaarten etc.
Lengte: Vijf en een half uur
Consumentenadviesprijs: € 19,95


KRO CITYTRIPS
Verrassende en inspirerende plekken in 8 Europese steden
Rome - Parijs - Stockholm - Berlijn - Lissabon - Barcelona - Istanbul - Praag

Eind juni verschijnt bij Strengholt MultiMedia een 2 DVDbox van het veelgeprezen televisieprogramma KRO Citytrips met daarop alle acht afleveringen van het eerste seizoen.

KRO Citytrips is een amuserend en informatief reisprogramma. In acht afleveringen bezoekt presentatrice Karin de Groot geliefde steden in Europa en laat ze verrassende en inspirerende plaatsen in de betreffende stad zien. Ze laat daarbij vooral de minder bekende, maar voor toeristen niet minder interessante, kanten van de steden zien. Het programma brengt in vogelvlucht de hoogtepunten van een stad in beeld en toont daarna op basis van tips van kijkers geweldige terrasjes, bijzondere musea en verscholen parkjes: de verborgen mooie plekjes van de stad. In elke aflevering worden zeven tips van kijkers geselecteerd en wordt een absolute niet-doen-tip gegeven. Ook vertelt een Nederlander die al een tijdje in de stad woont wat zijn of haar favoriete plek is.

Extra: De 2 DVD-box is uitgevoerd in een luxe digipack met als extra een boekje (10 pagina’s) met daarin veel handige tips van de acht behandelde steden.

Totale lengte: 200 minuten
Consumentenadviesprijs: € 19,95

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina