Stem nu voor de DVD.nl Awards 2011!

DVD.nl Awards 2011 van start!

 

DVD.nl AwardsVanaf vandaag kun je stemmen voor de DVD.nl Awards! Na een afwezigheid van een jaar gaat DVD.nl dit jaar weer de DVD.nl Awards uitreiken aan de beste DVD's en Blu-ray Discs van het afgelopen jaar.

Er zijn 16 categorieën waarin jij je stem kunt uitbrengen. Wat vind jij de beste DVD of Blu-ray Disc van 2011? En welke uitgave heeft de beste beeld- of geluidskwaliteit? En wat vond jij nou de mooiste verpakking?
Wint Tron Legacy de Award voor beste Blu-ray Disc? Of kan The Social Network de Award voor beste Extra's op een DVD opeisen? De keuze is aan jullie.
Doordat de techniek ook niet stilstaat hebben we dit jaar een nieuwe categorie: Beste 3D Beeldkwaliteit op een Blu-ray Disc.

Je hoeft niet in elke categorie iets in te vullen, maar het zou wel fijn zijn natuurlijk! Je maakt met jouw deelname kans op een Blu-ray Disc-pakket, beschikbaar gesteld door Dutch Filmworks.

Doe mee en breng hier je stem uit!

Recente artikelen

Laatste reacties

Ludo Keeris  |  27-01-2012

Er wordt al aardig gestemd, maar nog lang niet iedereen heeft meegedaan! Stem nu op de DVD.nl Awards 2011 en maak kans op een BD-pakket!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina