Star Trek TOS Seizoen 1 remastered Blu-ray, vanaf 29 april te koop

STAR TREK® – THE ORIGINAL SERIES
REMASTERED SEIZOEN 1 OP BLU-RAY

Beleef nu de sensationele actie en de legendarische avonturen van het baanbrekende eerste seizoen van STAR TREK®: THE ORIGINAL SERIES, dat op 29 april voor het eerst in remastered versie op DVD en Blu-ray wordt uitgebracht door Paramount Home Entertainment. De Blu-ray verzamelbox bevat alle 29 afleveringen van het eerste seizoen op 7 discs en is overladen met extra’s. Verder kan de set bogen op superieure beeldkwaliteit en kraakhelder geluid – voor de beste thuiskijkervaring!

Het eerste seizoen van STAR TREK®: THE ORIGINAL SERIES op Blu-ray wordt uitgebracht met nieuw ontwikkelde technologie die de fans/kijkers de mogelijkheid biedt om te kijken naar de nieuwe verbeterde óf naar de originele special effects. De kijker heeft daarnaast ook de keuze om de nieuwe verbeterde soundtrack in te schakelen. Het is mogelijk om de gewenste versie te selecteren en tijdens het kijken heen en weer te schakelen tussen de nieuwe verbeterde visuele effecten van de geremasterde afleveringen en de afleveringen zoals die oorspronkelijk uitgezonden zijn. Star Trek-fans kunnen voor de allereerste keer van de serie genieten in 7.1 DTS-HD Engels Master Audio, de beste mogelijke geluidskwaliteit, maar het blijft ook mogelijk het originele monogeluid te selecteren, waarmee de serie tientallen jaren geleden werd uitgezonden op televisie.

Sommige afleveringen bevatten “Starfleet Access” bonusmateriaal. Als de “Starfleet Access”-optie geselecteerd is, zullen er tijdens de betreffende aflevering pop-ups met wetenswaardigheden en picture-in-picture videocommentaren in beeld verschijnen. De verzamelbox bevat ook een interactieve bezichtiging van de Enterprise, zeldzame op de set gefilmde homevideo’s, een exclusief kijkje op wat er allemaal mee gemoeid was om Star Trek te transporteren naar de 21e eeuw en nog veel meer. Met meer dan 24 uur aan entertainment is dit de definitieve STAR TREK® verzamelbox – verkrijgbaar voor de adviesprijs van € 79,99.

STAR TREK® is een wereldwijd fenomeen, met een schitterende cast onder leiding van William Shatner, Leonard Nimoy, DeForest Kelley, James Doohan en Nichelle Nichols, een van de meest innemende acteursensembles in de televisiegeschiedenis. De serie stond verder aan de basis van tal van televisieseries en bioscoopfilms die naderhand gelanceerd werden. In deze klassieke afleveringen van het eerste seizoen maakte de wereld kennis met Kirk, Spock en de andere legendarische bemanningsleden van de Enterprise.

DVD Extra’s:
o        Preview Trailers
o        Life Beyond Trek: William Shatner
o        Reflections on Spock
o        Trekker Connections
o        Sci-Fi Visionaries
o        Billy Blackburn’s Treasure Chest: Rare Home Movies and Special Memories
o        Kiss ‘n’ Tell: Romance in the 23rd Century
o        Star Trek™: Beyond the Final Frontier
o        The Birth of a Timeless Legacy
o        “To Boldly Go...” Season One

Blu-ray Extra’s:
o        Billy Blackburn’s Treasure Chest: Rare Home Movies and Special Memories (HD)
o        Spacelift: Transporting Trek into the 21st Century (HD)
o        Starfleet Access Episodes, with picture-in-picture interviews and pop-up trivia while viewing
o        Sci-Fi Visionaries
o        Enterprise Inspection Tour (HD)
o        En nog veel meer!

Adviesprijs DVD-box:   € 59,99
Adviesprijs Blu-ray box:   € 79,99
Speelduur DVD:   23 uur en 21 minuten
Speelduur BluRay:  24 uur en 20 minuten
Leeftijd:   6 

Recente artikelen

Laatste reacties

MvdS  |  09-09-2009

Zie http://www.StarMars.nl/ voor Films- en TV-merchandise.
Lees meer >

Ron-G  |  12-08-2009

Afgelopen week begonnen met TOS 1 op Blu Ray, en ik moet zeggen het beeld ziet eruit om van te kwijlen......dit is een enorme verbetering t.o.v. de eerdere dvd ...
Lees meer >

magiccornflake  |  10-05-2009

wel belachelijk dat wij tot september moeten wachten op de DVD's van seizoen 2 (en nog langer op seizoen 3), terwijl in het VK ze al alledrie uit zijn !
Lees meer >

matthe  |  03-05-2009

o
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina