Splendid Film releases is februari en maart


Splendid Film presenteert:

CARRIERS – DVD & Blu-ray Disc.

Wat gebeurt er als er een epidemie uitbreekt en één groot spoor van dood en verderf achter zich laat…

coverDe broers Alex en David Pastor brengen met hun filmdebuut Carriers een zeer boeiende roadmovie met een onheilspellend eindscenario. Na een succesvolle bioscooprelease is deze postapocalyptische film vanaf 25 februari op dvd en Blu Ray te zien. Door de mix van een psychologische thriller en een pompeuze mainstream film, samen met het actuele virusthema, maakt van Carriers een film die je gezien moet hebben.

Met de Mexicaanse griep nog in ons systeem moeten we nu weer ons hart vast houden. Want in Carriers brengt een dodelijk virus de wereldbevolking tot totale wanhoop. Dus pak je mondkapje erbij, raak niemand aan en stap in dit angstaanjagende avontuur.

Als er een dodelijk virus over de wereld raast en spoor van dood en verminking achter zich laat, proberen de broers Brian (Chris Pine ) en Danny (Lou Taylor Pucci) met hun vriendinnen Bobby (Piper Perabo) en Kate (Emily VanCamp) het virus te overleven. Ze willen vluchten naar de Golf van Mexico  om daar de epidemie “uit te zitten”. Doodsbang voor de reeds geïnfecteerde mensen stellen ze regels op waar iedereen zich absoluut aan moeten houden. Draag altijd je handschoenen, je mondkapje, maak altijd alles grondig schoon en toon geen medelijden met al geïnfecteerden want zij zijn je grootste bedreiging. Een eindeloze spooktocht door verlaten steden en over stoffige wegen vol dode mensen volgt…

Regie: Alex & David Pastor
Cast: Lou Taylor Pucci , Chris Pine, Piper Perabo, Emily VanCamp

Lengte: 82 minuten
Consumentenadviesprijs: DVD EUR 14,99 – Blu Ray Disc EUR 24,95  

Verkrijgbaar vanaf 25 februari

NINJA – Limitede Steelbook DVD & Blu-ray Disc.

Krijg de loodzware taak de wapens van Koga Ninja te beschermen.

coverDe makers van de  spectaculaire actiefilms Rambo 4, 16 Blocks en The Expendables zijn terug met de film Ninja.  Met een budget van 25 miljoen dollar is Ninja een echte Amerikaanse ‘big budget movie’ met prachtige special effects en vechttechnieken die een lust voor het oog zijn. Ninja kan omschreven worden als een mix van The Forbidden Kingdom en The last Samurai .

De Westerse Casey (Scott Adkins) bestudeert de vechtsport Ninjutsu in Japan als hij wordt gevraagd om terug te keren naar New York om daar de legendarische Yoroi Bitsu te beschermen. De Yoroi Bitsu is een gepantserde kist met wapens van de laatste Koga Ninja. Aan Casey de loodzware taak om de legendarische kist te beschermen tegen de ninja clan. Een bloederige strijd volgt…

Regie: Isaac Florentine
Cast: Scott Adkins, Tsuyoshi Ihara, Mika Hijii, Todd Jensen.

Lengte: 90 minuten
Consumentenadviesprijs: DVD EUR 14,99 – Blu Ray Disc EUR 24,95

Verkrijgbaar vanaf 25 maart

Recente artikelen

Laatste reacties

Sneaker  |  08-02-2010

Carriers klinkt interessant. Van Ninja heb ik nog niet eerder gehoord.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina