Sony Pictures Home Entertainment presenteert november line-up

Sony Pictures Home Entertainment presenteert november line-up

Zombie Strippers
Ze dansen voor geld, maar verslinden je gratis

From Dusk Till Dawn, Deadproof, Planet Terror... Grindhousefilms zijn weer helemaal in. In de jaren ’70 en ’80 kenden de bioscopen die enkel exploitationfilms draaiden met veel seks, geweld en horror – de zogenaamde grindhouses – een ware boom. Deze foute horrorfilms beleven momenteel een revival dankzij regisseurs als Quinten Tarantino en Robert Rodriguez. Zelfs de typische B-filmlook van de affiches werd onder het stof vandaan gehaald voor een nieuwe lichting van dit genre. Ook Zombie Strippers wordt vast een collectors item!

Met deze film plaatst Jay Lee zich in het rijtje van grindhouseregisseurs. Een beeld op de nabije toekomst: George Bush is voor de vierde keer verkozen tot president van de VS en is in oorlog met zowat de halve wereld. Alsof dat nog niet genoeg is, werkt de overheid aan een geheim virus waarmee dode soldaten weer tot leven gewekt kunnen worden om zo een superleger op de been te brengen. Het experiment loopt echter uit de hand wanneer het virus ontsnapt uit het laboratorium en belandt in een ondergrondse stripclub. Wanneer Kat (Jenna Jameson), de ster van de club, wordt gebeten door een zombie en verandert in een bovennatuurlijke, vleesetende zombiestripper wordt ze populairder dan ooit bij de klanten. Kunnen de andere meisjes de verleiding van het succes weerstaan of geven ze toe aan de drang om een vleesetende zombiestripper te worden met killer moves?

In tegenstelling tot de slasher- en grindhousefilms van de jaren ’70 en ’80, pakt de nieuwe generatie van dit genre wel uit met sterren. Pornoster Jenna Jameson en Robert Englund (aka Freddy Krueger) mogen zich dan ook rekenen tot de sterke troeven van Zombie Strippers. Deze grindhousefilm is een mix van horror, komedie en politieke satire met bloedmooie vrouwen. Zombie Strippers is met andere woorden een instant cult klassieker! En wie nog een Halloweenkostuum zoekt, kan vast genoeg inspiratie vinden in deze film...

Regisseur: Jay Lee
Acteur: Jenna Jameson (Private Parts)
Acteur: Robert Englund (Nightmare, Freddy vs. Jason)
Acteur: Joey Medina (El Matador, Devil’s Knight)

Productinformatie:
Release DVD KOOP: 6 november 2008
Release DVD HUUR: 10 oktober 2008
Genre: Horror, komedie

Extra op DVD:
 Audiocommentaar van regisseur/schrijver Jay Lee en acteurs Jenna Jameson, Robert Englund en Joey Medina
 Verwijderde scènes met audiocommentaar van regisseur Jay Lee
 Documentaires: “The Champagne Room: achter de schermen bij Zombie Strippers” en “The Dressing Room: How to Glam a Zombie”
 Trailers


Hancock
Will Smith: superheld tegen wil en d(r)ank

Superhelden spreken altijd tot de verbeelding. Ze hebben superkrachten, nemen het op tegen het kwade en moeten hun echte identiteit geheim houden voor de buitenwereld. In deze nieuwe film van Sony Pictures Home Entertainment wordt het clichébeeld van de superheld in spandexpakje aan de kant geschoven voor een ‘frissere’ aanpak. Het resultaat: Hancock.

Er zijn helden, er zijn superhelden, en dan heb je Hancock. Iedereen weet dat bij grote macht een grote verantwoordelijkheid komt kijken…behalve John Hancock (Will Smith). Hancock is niet meteen het toonbeeld van wat een superheld moet zijn: hij is sarcastisch, depressief, drankverslaafd en vooral misbegrepen. Hij zal de wereld redden, of ze het nu willen of niet. Hoewel hij al talloze levens heeft gered, krijgen de inwoners van LA langzaamaan genoeg van hun lokale held, maar Hancock is niet het soort man dat zich iets aantrekt van wat mensen van hem denken. Daar komt echter verandering in als hij op een dag het leven redt van PR-agent Ray Embrey (Jason Bateman). Uit dankbaarheid wil Ray Hancocks imago oppoetsen en de held weer geliefd maken bij de bevolking. Rays vrouw Mary (Charlize Theron) is er echter rotsvast van overtuigd dat haar man voor een hopeloze zaak strijdt. Hancock staat nu misschien wel voor zijn grootste uitdaging ooit...

Will Smith ruilt in Hancock zijn status van superster even in voor die van superheld. Hij heeft eerder al bewezen dat hij in actiefilms op zijn best is en dat is in Hancock zeker niet anders. Met ook Charlize Theron en Jason Bateman in the hoofdrol, kon deze blockbuster niet anders dan een succes worden. Ook de DVD en de Blu-ray Disc die op 27 november uitkomen zijn zeker de moeite waard, een must have voor je DVD- & Blu-ray collectie dus!

Regisseur: Peter Berg
Acteur: Will Smith (Pursuit of Happyness, Men in Black, Hitch)
Acteur: Charlize Theron (Monster, The Italian Job)
Acteur: Jason Bateman (The Kingdom, The Sweetest Thing)

Productinformatie:
Release DVD KOOP: 27 november 2008
Release Blu-ray KOOP: 27 november 2008
Release DVD HUUR: 11 november 2008
Genre: Actie, komedie

Extra op DVD:
 Making of Hancock: “Superhumans”
 Documentaires: “Seeing the Future”, “Building a Better Hero”, “Bumps and Bruises” en “Mere Mortals”
 Trailers


Falcon Beach – Het complete tweede seizoen
Intriges en verraad in een tropisch vakantieoord

Sony Pictures Home Entertainment brengt op 6 november het tweede seizoen van Falcon Beach uit op DVD. Het strand van Falcon Beach is voor veel jongeren de droomlocatie om hun vakantie door te brengen. De lokale bevolking werkt ondertussen hard om dit idyllische vakantieoord draaiende te houden. De werelden van deze twee groepen, met verschillende sociale en economische achtergronden, botsen regelmatig met de nodige aanvaringen als gevolg. Breng de zomer terug in je huiskamer en laat je wederom verleiden door de mooie jongens en sexy meiden van Falcon Beach.

In dit tweede seizoen worden de inwoners in twee kampen verdeeld als een groot ontwikkelingsproject dreigt om de levens uit elkaar te halen en het dorp het gouden strand te ontnemen. De verantwoordelijkheden en verleidingen worden voor de opgroeiende volwassenen alleen maar groter. Tussen alle intriges en verraad wordt er ook een moord gepleegd met verstrekkende consequenties. Maar de strijd in dit tweede seizoen gaat vooral om het behoud van de ziel van Falcon Beach… het mooie gouden strand.

Mis je de zomer nu al? Dan biedt Falcon Beach uitkomst. Alle spanningen, intriges en ontwikkelingen in de 13 afleveringen van het tweede seizoen zijn vanaf 6 november verkrijgbaar op DVD. Het eerste seizoen is reeds verkrijgbaar.

Regisseur: Norma Bailey
Acteur: Ted Whittall (The Bone Collector, The L Word)
Acteur: Steve Byers (The Dresden Files, House of the Dead)
Acteur: Morgan Kelly (A History of Violence, Living with the Enemy, Between Truth and Lies)

Productinformatie:
Release DVD KOOP: 6 november 2008
Genre: Drama


Underbelly – Seizoen 1
Een verontrustende blik in de onderbuik van Australië

Vergeet de kangoeroes, Aboriginals en adembenemende landschappen. Underbelly laat je een heel andere kant zien van het continent Down Under. Deze serie gaat over de Melbourne Gangland-oorlog die Australië tien jaar lang in de ban hield. Het boek Leadbelly: Inside Australia’s Underworld van John Silvester en Andrew Rule diende als basis voor het scenario.

In dit eerste seizoen word je als kijker meteen ondergedompeld in de grauwe onderwereld van Australië. Al meer dan tien jaar domineert de Carlton Crew de onderwereld en het drugssyndicaat in Melbourne. Wanneer de markt rond amfetamines explodeert, neemt ook de concurrentie razendsnel toe. De bende van Tony Mokbel, de Tracksuit Gang, beheerst een groot deel van de business. Wanneer gangster Alphones Gangitano wordt vermoord, vormt dit het begin van de beruchte Melbourne Gangland-oorlog. Het geweld escaleert en de politie richt een speciale eenheid op om het geweld onder controle te krijgen. Aangezien niemand van de gearresteerden wil praten moet er naar een andere oplossing gezocht worden, met alle gevolgen van dien...

Door de fantastische acteerprestaties en het sterke scenario - gebaseerd op waargebeurde feiten - groeide Underbelly uit tot een echte hype. In de Australische staat Victoria werd de uitzending en verkoop van de serie zelfs verboden omdat het de rechtszaak tegen de ‘echte’ gangsters zou kunnen beïnvloeden. Liefhebbers van The Sopranos: Underbelly is the real deal!

Regisseur: o.a. Tony Tilse
Acteur: Gyton Grantley (All Saints)
Acteur: Rodger Corser (McLeod’s Daughters)
Acteur: Kat Stewart (Macbeth)

Productinformatie:
Release DVD KOOP: 6 november 2008
Genre: Drama


Sea Patrol – Het complete eerste seizoen
De duurste Australische serie ooit op DVD

Alle hens aan dek! Sony Pictures Home Entertainment brengt op 6 november het eerste seizoen van Australisch’ duurste tv-serie ooit op DVD: Sea Patrol. In de serie zien we het leven van 24 matrozen die elke dag weer hun eigen leven op het spel zetten om de Australische kust te beschermen tegen bedreigingen. Laat je verrassen door het acteerwerk van Australisch’ beste acteurs in het eerste seizoen van Sea Patrol!

Sea Patrol speelt zich af langs de adembenemend mooie kustlijn van Australië. De serie volgt 24 matrozen in hun dagelijkse werk aan boord van de Hammersley, een patrouilleboot van de kustwacht. De bemanning is een mengeling van verschillende leeftijden, mensen met ambitie en wensen. De crew staat onder leiding van kapitein Mike Flynn en onderkapitein Kate McGregor. Ze moeten niet alleen opboksen tegen de natuur in één van de meest gevaarlijke zones van de wereld, maar ze moeten ook veiligheid, bescherming en redding garanderen. Ze werken continu op het randje en stellen zichzelf bloot aan grote gevaren, waaronder moordenaars, drugsmokkelaars, piraten en dieven. Het zijn alledaagse helden met een niet zo voor de hand liggende baan.

Sea Patrol laat op indrukwekkende wijze zien dat het leven van een marinier niet over rozen gaat. Het eerste seizoen, bestaande uit 13 afleveringen op 4 discs, staat bol van actie en spanning met een meedogenloze cliffhanger. De makers van de serie hebben het ingenieuze plan om de populaire serie tien seizoenen te geven. Het eerste seizoen is vanaf 6 november verkrijgbaar voor de consumentadviesprijs van € 29,99.

Regisseur: o.a. Geoff Bennett
Acteur: John Batchelor (The Three Stooges, In Too Deep)
Acteur: Saskia Burmeister (Water Rats, Thunderstruck)
Acteur: David Lyons (ER)

Productinformatie:
Release DVD KOOP: 6 november 2008
Genre: Drama


Kingdom – Seizoen 2
Koning der dramaseries

Liefhebbers van Britse dramaseries met een komisch tintje opgelet! Op 6 november verschijnt het tweede seizoen van Kingdom op DVD. In deze serie – die door de Britse critici de hemel is in geprezen - zien we de voor een Golden Globe en BAFTA Awards genomineerde acteur Stephen Fry. Aan zijn zijde zien we Celia Imrie, die met Bridget Jones’s Diary en Nanny McPhee inmiddels een imposante filmcarrière heeft opgebouwd. Het tweede seizoen van Kingdom bewijst dat de Engelsen wel raad weten met de combinatie van drama en humor.

De gerespecteerde advocaat Peter Kingdom runt een praktijk op het Engelse platteland. Met de hulp van zijn stagiair Lyle en secretaresse Gloria zet hij zich met hart en ziel in voor de lokale en soms excentrieke bevolking. Peter leeft samen met zijn lichtelijk labiele zus Beatrice en verloor onlangs zijn halfbroer Simon onder mysterieuze omstandigheden.

Het tweede seizoen van Kingdom, bestaande uit 6 afleveringen op 2 discs, is het neusje van de zalm op dramagebied. De serie wordt gedragen door niemand minder dan acteur Stephen Fry, die we eerder zagen in V For Vendetta, The Discovery of Heaven en Wilde. Daarnaast is hij binnenkort ook te zien in Valkyrie, met niemand minder dan Neerlands trots Carice van Houten. Het tweede seizoen van Kingdom ligt vanaf 6 november in de winkel voor de consumentadviesprijs van € 19,99.

Regisseur: O.a. Andrew Grieve en Edward Hall
Acteur: Stephen Fry (V For Vendetta, The Discovery Of Heaven, Bones)
Acteur: Celia Imrie (Nanny McPhee, Bridget Jones’s Diary)
Acteur: Hermione Norris (Spooks, Cold Feet)

Productinformatie:
Release DVD KOOP: 6 november 2008
Genre: Drama, Komedie
 


Blu-Ray Disc Line-Up
November 2008

Datum Titel
06/11 Action Collection (Ghost Rider + Swat + Xxx)
06/11 Animation Collection (Surf\'s Up + Monster House + Open Season)
06/11 Blue Streak
06/11 Cirque Du Soleil: Corteo
06/11 Dating Collection (Hitch + 50 First Dates + Catch & Release)
06/11 Drama Collection (Memoirs Of A Geisha + Pursuit Of Happyness + Erin Brockovich)
06/11 Final Fantasy: The Spirits Within
06/11 Horror Collection (13 Ghosts + The Exorcism Of Emily Rose + The Covenant)
06/11 Jerry Maguire
06/11 My Best Friend\'s Wedding
06/11 National Security
06/11 Sci-Fi Collection (Hellboy + Ultraviolet + Underworld Evolution)
06/11 Thriller Collection (Gothika + Perfect Stranger + The Bone Collector)
06/11 War Collection (Black Hawk Down + The Patriot + Tears Of The Sun)
06/11 Weeds - Seizoen 1
13/11 Prom Night (2008)
20/11 Saawariya
27/11 Hancock

Recente artikelen

Laatste reacties

scheur  |  06-11-2008

Misschien de War collection op blu-ray en voor de rest niks.....
Lees meer >

Bettina  |  05-11-2008

Hancock blu ray voor mij
Lees meer >

Hugo R  |  01-11-2008

Zeker Hancock
Lees meer >

Sneaker  |  31-10-2008

Hancock en Zombie Strippers voor mij.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina