Sony Pictures: DVD release R.V. en The Benchwarmers

Sony Pictures: DVD release van R.V. en The Benchwarmers


R.V.
Gezellig, zo’n uitstapje met het gezin!

Familie, je wordt ermee geboren en hebt ze (in sommige gevallen helaas) niet voor het uitkiezen. Een gekke tante of oom die net iets teveel drinkt op de familiefeestjes… kleine neefjes en nichtjes die gillend rondrennen of steeds vragen waar baby’s precies vandaan komen… en heel misschien komt de term ‘het zwarte schaap’ je ook bekend voor? Regisseur Sonnenfeld (Men In Black, The Adams Family, Wild Wild West, Get Shorty) zorgt keer op keer voor herkenbare situaties! R.V., de nieuwste DVD van Sony Pictures Home Entertainment, laat op komische wijze zien dat familie nog zo slecht niet is.

Bob Munro (Robin Williams) neemt zijn gebroken gezin tegen hun wil mee op een road-trip door de Rocky Mountains. Wanneer blijkt dat de reis meer met werk dan met vakantie te maken heeft, wordt de sfeer er niet bepaald beter op. De reis verloopt allesbehalve vlekkeloos en de familie komt in de meest bizarre situaties terecht. De ontmoetingen met een groepje absurd vriendelijke kampeerders zorgen voor een onverwachte herwaardering van het eigen gezin. Bob’s gezin blijkt toch zo gek nog niet!

R.V. is een humoristische film die veel gezinnen zullen waarderen. De reis levert hilarische momenten op, omdat het huurbusje al een heel leven achter de rug blijkt te hebben. De harmonie in de familie is ver te zoeken en de wrijvingen zijn herkenbaar, maar de onvoorwaardelijke liefde… daar draait het uiteindelijk allemaal toch om? Vanaf 1 februari zal jij je familie weer extra koesteren. Vanaf dan is R.V. te koop op DVD.

Release DVD KOOP : 1 februari 2007

Genre : Komedie
Taal : Engels 5.1 Dolby Digital
Nederlands ondertiteld
Regisseur : Barry Sonnenfeld (Men In Black, The Adams Family, Wild Wild West, Get Shorty)
Acteur : Robin Williams (Jumanji, Flubber, Mrs Doubtfire, Hook)
Acteur : Cheryl Hines (Herbie Fully Loaded, Along Came Polly, The Grand, Everybody Loves Raymond)
Acteur : Jeff Daniels (The Hours, Blood Work, Dumb & Dumber, Fly away Home)
Acteur : Josh Hutcherson (Zathura, Little Manhattan)

Extra op DVD
• Telestratorcommentaar van regisseur Barry Sonnenfeld
• Bloopers
• Verwijderde scenes
• Documentaires: “Barry Sonnenfeld: The Kosher Cowboy”, “JoJo: The Pop Princess”, “Robin Williams: A Family Affair”, “RV Nation: The Culture of Road Warriors” en “The Scoop on Poop”
• Musical performance
• Storyboard vergelijkingen
• Trailers


The Benchwarmers
Wie de bal kaatst, kan hem terug verwachten…

Misschien herinner je je het nog wel van school? Er zaten altijd een paar kinderen in de klas die als laatste werden gekozen bij gymnastiek. Vaak werden deze kinderen ook ontzettend geplaagd en gepest. Misschien ben je zelf een van die slachtoffertjes geweest? Zou je geen wraak willen nemen op de pestkoppen die jou het leven toen zuur maakten? Vanaf 1 februari 2007 krijg ook jij die kans…

Gus (Rob Schneider), Richie (David Spade) en Clark (Jon Heder) zijn drie underdogs die als kind tijdens de gymles veel tijd op de bank doorbrachten. Nu krijgen ze een tweede kans. Wanneer ze op het baseballveld het rijkeluiszoontje Nelson redden van een stel pestkoppen, doet Nelsons vader Mel (Jon Lovitz) een aantrekkelijk voorstel. Hij wil Gus, Ritchie en Clark geld geven om met z’n drieën een baseballteam te vormen voor een speciaal toernooi tegen jongere baseballspelers. Zo hoopt hij namens kinderen als Nelson wraak te nemen op alle bullebakken van de wereld. De legendarische baseballer Reggie Jackson zal het trio trainen en zo worden Gus, Ritchie en Clark een inspiratie voor alle kinderen die de bank warm houden.

The Benchwarmers laat zien dat het belangrijk is om voor jezelf op te komen. Voor elke kijker is het duidelijk wat je te doen staat als je ergens niet in uitblinkt. En dat wraak soms zoet kan zijn, bevestigd The Benchwarmers maar al te graag. Pestkoppen opgelet: wie de bal kaatst, kan hem terug verwachten... Vanaf 1 februari 2007 zal jij die bal extra goed in de gaten houden. Vanaf dan biedt Sony Pictures Home Entertainment de DVD te koop aan!

Release DVD KOOP: 1 februari 2007

Genre: Komedie
Taal: Engels 5.1 Dolby Digital
Nederlands ondertiteld
Regisseur: Dennis Dugan (Big Daddy, Happy Gillmore)
Acteur: Rob Schneider (Deuce Bigalow, Little Nicky, The Animal)
Acteur: David Spade (Joe Dirt, Police Academy 4, Just Shoot Me)
Acteur: Jon Lovitz (The Stepford Wives, The Wedding Singer, Big, My Stepmother Is An Alien)

Extra op DVD
• Clipcompilatie “Who’s On Deck?” van alle Howie scènes uit de film
•  Audiocommentaar van David Spade en Jon Heder en regisseur Dennis Dugan
• Verwijderde scènes
•  Documentaires: “Mr. October”, “Nerds vs. Bullies” en “Play Ball”
•  Trailers

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina