Sony Music: Muziek DVD's van Melissa Etheridge en Brainpower

MELISSA ETHERIDGE - LIVE … AND ALONE
Voor het allereerst op DVD: Melissa Etheridge Live! Hoodfbestandsdeel van deze luxe uitgevoerde dubbel-DVD is een twee uur durend akoestisch concert, dat op 08 december 2001 werd opgenomen in het Kodak Theatre in Hollywood. Tijdens dit concert brengt Melissa ook twee gloednieuwe nummers ten gehore, te weten The Weakness In Me en Alive. Natuurlijk passeren ook alle grote hits de revue zoals Like The Way I Do, You Can Sleep While I Drive en Bring Me Some Water. Daarnaast bevat Live ... and Alone anderen unieke live-opnamen, interviews en heel veel extra's.

NAS feat. BRAINPOWER - ONE MIC (DVD-single)
Breng twee succesvolle MC's samen en je krijgt een klassieke hiphoptrack. Precies dat is gebeurd met One Mic (remix) waarop Nas en Brainpower de samenwerking aangaan. De single is een groot succes en daarom is hier de DVD-single van One Mic (remix). De DVD-single bevat de twee audiotracks One Mic (remix) en Made You Look, de videoclip van beide tracks en als extra het interview dat Brainpower voor zijn programma MTV Raw had met Nas in New York.

Recente artikelen

Laatste reacties

SuicideSydd  |  29-01-2003

Van brainpower krijg ik echt de broekhoest ..wat een ***muziek zeg...blanken moeten ******** niet rappen....alleen als ze in 3rd bass zitten..
Lees meer >

Matthijs  |  28-01-2003

Wordt de DVD-single de opvolger van de cd-single?? Zou wel leuk zijn :)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina