Sony introduceert nieuwe veelzijdige projector

Sony Business Solutions heeft aan de reeks bestaande kwaliteitsprojectoren de VPL-ES1 toegevoegd: een betaalbaar en veelzijdig instapmodel voor professionele gebruikers. Het compacte ontwerp en zijn geschiktheid om bij daglicht te gebruiken maken deze projector ideaal voor vele toepassingen.

De Sony VPL-ES1 is een mobiele gebruiksvriendelijke projector voor algemeen gebruik die speciaal is ontwikkeld voor kleine tot middelgrote presentatieomgevingen. De VPL-ES1 staat garant voor uitstekende presentaties, waarbij zowel gebruik kan worden gemaakt van video beelden, als van informatie die is opgeslagen op een notebook. Belangrijke kenmerken van de VPL-ES1 zijn onder andere de vele automatische functies en de hoge helderheid van 1500 ANSI Lumen, hetgeen 50% hoger is dan gebruikelijk in deze klasse. De projector beschikt over 3 LCD panelen met SVGA-resolutie. Uniek in deze klasse is de mogelijkheid om Progressive video signalen weer te geven hetgeen de VPL-ES1 bijzonder geschikt maakt voor de thuisbioscoop.
 

Goede projectoren leveren een belangrijke bijdrage aan het professionaliseren van presentaties. Elektronische presentaties zorgen voor een betere interactie met het publiek, zij dragen bij aan het beter onthouden van het gepresenteerde en zij vormen een beter illustratiemiddel voor de presentatie van zakelijke of creatieve ideeën en interactieve lessen. Het moderne, compacte ontwerp van de Sony VPL-ES1, plus zijn geschiktheid om bij daglicht te worden gebruikt, maken deze projector ideaal voor iedereen die professioneel betrokken is bij communicatie met een publiek. Vanzelfsprekend biedt ook de VPL-ES1 de functionaliteit en betrouwbaarheid die kenmerkend is voor de visuele-communicatieapparatuur van Sony.
 

De Sony VPL-ES1 volgt op de recente introductie van de VPL-EX1-projector, eveneens een instapmodel dat is ontworpen voor gebruik in kleine tot middelgrote presentatieomgevingen. De VPL-EX1 maakt echter gebruik van de XGA-resolutie en is met name geschikt voor gebruikers die bij hun presentatie een hoge resolutie nodig hebben. De VPL-ES1 verschijnt in oktober 2003 op de Europese markt. De projector wordt geleverd met een 2 jarig PrimeSupportTM garantieregeling. Bezoek voor meer informatie: www.sonybiz.net/present
 

De adviesprijs van dit nieuwe model van Sony is € 1495,- inclusief BTW

Recente artikelen

Laatste reacties

Surya  |  02-10-2003

Voor mij geen LCD projectors...
Lees meer >

basset  |  02-10-2003

Sony EN betaalbaar? Das nieuw! Ben benieuwd naar deze projector. Wordt ook wel tijd dat ze eens spaarlampen gaan maken voor deze dingen :) En een TV-tuner in...
Lees meer >

Berry vd Pluijm  |  01-10-2003

1 november ga ik op mezelf en zit dus aan een projector te denken.. Dit is wel een leuke, maar ik ga eerst ff kijken en vergelijken :)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina