Snow Buddies - hartverwarmend en komisch Disney avontuur - 27 feb op DVD!


Bereid je voor op een komisch en hartverwarmend nieuw non-stop avontuur waarin vijf schattige pratende puppy’s de vrieskou trotseren om mee te doen aan een spannende hondenslee race door Alaska.

SNOW BUDDIES

Met bloopers, een gloednieuwe videoclip en nog veel meer plezier voor de hele familie.
Op DVD verkrijgbaar vanaf 27 februari 2008
Tevens te huur vanaf dezelfde datum

Gelijktijdig met de DVD-release van de Disney-film Meet the Robinsons presenteert Walt Disney Studios Home Entertainment op 27 februari 2008 ook SNOW BUDDIES, een hartverwarmend en komisch Disney avontuur waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor zes pratende puppy’s. Naast de geheel nieuwe film is aan de DVD ook het leukste bonusmateriaal toegevoegd zoals bloopers, een gloednieuwe videoclip en nog veel meer.

Het verhaal
Vijf schattige pratende puppy’s, vier broers en hun zusje, trotseren de vrieskou om mee te doen aan een spannende hondenslee race door Alaska. Een geweldig avontuur, maar ze zijn ervan overtuigd dat ze een goede kans maken om de race te winnen. Het zijn Budderball de lekkerbek, de sympathieke Buddha, de rappende B-Dawg, de vrijbuiter Mudbud en de enige dame in het gezelschap – de dappere Rosebud. In Alaska raken ze al snel bevriend met Husk puppy Shasta, die er alles voor over heeft om zijn baasje Adam de race te laten winnen. Samen staan ze garant voor veel plezier, actie en spanning. Ook in dit avontuur blijkt weer dat je heel sterk bent als je bereid bent om samen te werken en in je dromen blijft geloven.

Maak kennis met de zes hoofdrolspelers – De Buddies: vier broertjes en hun zusje, én hun nieuwe vriendje Shasta, de Husk puppy.
De dappere Rosebud
Met een sterk geloof in “Girl Power” is Rosebud de enige dame tussen allemaal broers, waardoor ze heel goed voor zichzelf kan opkomen. Als ze geen voetbal speelt of bijvoorbeeld haar broers beschermt tegen een wolf die het op hen gemunt heeft, is ze een echte modefreak. Ze is gek  op lekkere luchtjes en haar favoriete kleur is roze.
De grote jongen Budderball
Een hond waar je rekening mee moet houden. Budderball is een echte lekkerbek. Als hij maar wat in zijn maag heeft. Hij is de onstuimige, grote vriend in het gezelschap, die eigenlijk alles eet wat je hem maar voorzet. Het heeft hem meerdere keren in moeilijkheden gebracht. En oh ja, trek nooit aan zijn poten. Daar heeft hij een gruwelijke hekel aan.
De symphatieke Buddha
Als zen puppy volgt Buddha het spirituele pad. Of hij nu baseball speelt, yoga beoefent of mediteert, hij blijft altijd dicht bij zijn eigen ik. Hij laat zich niet van de wijs brengen. Hij is een hele wijze jonge hond.
De rappende B-Dawg
Deze puppy is duidelijk aanwezig. Behangen met blingbling en met zijn onafscheidelijke zonnebril op heeft hij de meeste praatjes. Dat hij van rappen houdt is dan ook niet zo vreemd. Hij wil altijd winnen en neemt graag de leiding. Kortom een puppy met een grote mond en een klein hartje. Maar als het er echt op aankomt, weet hij wat er van hem verwacht wordt. Dan gaat hij voorop in het avontuur.
Het vieze hondje Mudbud
Een echte vrijbuiter is Mudbud. Hij neemt het leven lekker makkelijk op. Een levensgenieter van het eerste uur. Hij draait zich liever nog eens in de modder om dan dat hij zich druk maakt over wat blijkbaar moet. Af en toe een bad nemen bijvoorbeeld. Zijn favoriete sport is volleybal.
Shasta
Shasta woont in Alaska. Het is een Husk puppy. Hij is dol op zijn baas Adam, die graag de jaarlijkse hondenslee race wil winnen. Shasta zal er dan ook alles aan doen om deze droom uit te laten komen. Hij wordt een echte leider. De Buddies zijn ook gek op hem. Zij raken al snel met Shasta bevriend.

Andere belangrijke sterren in de film:
Buddy
De vader van de vijf puppy’s heet Buddy. Hij is een echte sportliefhebber. In alle balspellen blonk hij uit. Voetbal, volleybal, je kunt het zo gek niet verzinnen. Maar bovenal is hij sterk en moedig. Niets is teveel voor hem. Hij staat alijd vooraan als iemand hulp nodig heeft. Buddy weet hoe belangrijk familie is. Hij zal dan ook naar de verste uithoeken van de aarde reizen om zijn zoek geraakte puppy’s weer veilig thuis te brengen.
Molly
Als moeder van de Buddies heb je nooit rust. Samen met Buddy trekt ze er dan ook direct op uit om haar kinderen weer op te sporen.
Talon
Deze volwassen, ruige Husky is een echte legende. Na een ongeluk, waarbij zijn zoon door het ijs zakte en verdronk, heeft hij zich eenzaam en verbitterd teruggetrokken op de uitgestrekte ijsvlakten van Alaska. Wanneer op hem een beroep wordt gedaan om Shasta en de Buddies te helpen, weigert hij geïrriteerd. Maar al snel begrijpt hij dat de puppy’s zijn hulp hard nodig hebben. En misschien heeft hij hen ook wel nodig. Sheriff Bernie
Als de helper van Sheriff Ryan kent Sint Bernardshond Sheriff Bernie zijn taak. Hij is de redder in nood. Of hij nu jonge puppy’s helpt, een oogje in het zeil houdt bij de jaarlijkse hondenslee race, Buddy en Molly helpt bij het vinden van de Buddies,... hij is een en al goedheid.

Bonusmateriaal
 Buddy Bloopers
 Music video – Video clip van Disney Channel ster Mitchel Musso
 Achter de schermen documentaire – The Buddies Interview met cast en crew
 De magische visuele effecten – Verteld door producer/regisseur Robert Vince
 En nog veel meer!

Technische gegevens
INTERACTIEVE MENU’S - DIRECTE SCÈNE TOEGANG
TAALKEUZE Dolby Digital 5.1: Nederlands / Engels – Dolby Surround 2.0: Grieks / Portugees
ONDERTITELING: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Portugees / Grieks / Bulgaars
BEELDFORMAAT: 16 x 9 / 1.78:1 - SPEELDUUR: 84 minuten – KIJKWIJZER: AL

Recente artikelen

Laatste reacties

Sneaker  |  15-01-2008

Ze zijn ook zo schattig :wink:.
Lees meer >

Richard B.  |  15-01-2008

Volgens mij is "films over honden" haast een apart genre voor Disney, want dit is al de zoveelste film van ze met dat thema. ;)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina