Serverproblemen en bereikbaarheid DVD.nl

Door de enorme groei van de site zitten we de laatste tijd in de piekuren ('s avonds) echt aan de hardwarematige grenzen van onze servers. Het is niet meer mogelijk alle connecties netjes snel af te handelen. We spreken hier over honderden gelijktijdige connecties die door servers van twee jaar oud afgehandeld moeten worden, niet gering dus.

We zijn momenteel druk een upgrade aan het plannen. Daarvoor zijn we hardware aan het samenzoeken, tijd aan het vrijmaken om de upgrade door te voeren, en het best mogelijke plan van aanpak aan 't opstellen. Natuurlijk willen we dat dit allemaal zo snel als mogelijk is gebeurd!

Als dit allemaal meezit zal de upgrade in de loop van de volgende week al plaatsvinden.

We zullen nu dus moeten roeien met de riemen die we hebben. We doen ons best om de site in de piekuren met de hardware die we hebben te laten draaien, maar meer zit er momenteel even niet in.

Ik hoop dat jullie begrip hebben voor de situatie, en begrijpen dat we er alles aan doen wat momenteel binnen de mogelijkheden ligt.

Namens heel HWI Group en de DVD.nl crew verontschuldig ik me alvast voor de ongemakken die hiermee voor jullie gemoeid zijn.

Recente artikelen

Laatste reacties

Rolf  |  18-06-2002

Als dit allemaal meezit zal de upgrade in de loop van de volgende week al plaatsvinden. Is het ondertussen aangepast?
Lees meer >

Mazdalfa  |  09-06-2002

Dank voor de correctie :D
Lees meer >

Marcel A. de Vrije  |  09-06-2002

Taalfouten moet zijn spelfouten!!;)
Lees meer >

Pepijn Wildbret  |  05-06-2002

Minder taalfouten in de forums zorgt ook voor een snellere site. :p Maz Oeps :eek: Shame on me
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina