Seizoen 1 van de Nederlandse serie Smeris is vanaf 10 juni verkrijgbaar op DVD

Seizoen 1 van de Nederlandse serie Smeris is vanaf 10 juni verkrijgbaar op DVD.

Theo Kamp (Jeroen van Koningsbrugge) is de beste, maar ook meest onstuimige rechercheur moordzaken van Tilburg. Als hij voor de zoveelste keer buiten zijn boekje gaat in het onderzoek naar topcrimineel Freddy van Nuenen (Patrick Stoof), wordt hij van de zaak gehaald. Als straf wordt Theo gedegradeerd naar het hennepteam.  In dit team mag hij zich voorlopig even rustig houden onder toezicht van zijn nieuwe partner Willem Niessen (Dennis van de Ven), de meest correcte rechercheur van het Korps. Theo is niet van plan zijn onderzoek op te geven, maar lukt het hem om vanuit deze achterstandspositie en met Willem als waakhond, Freddy van Nuenen alsnog te pakken en zo zijn oude baan weer terug te krijgen?

In de BNN politieserie Smeris, van de makers van Feuten en Van God Los, gaan hoofdrolspelers Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven de strijd aan met de onderwereld van Tilburg. De politieserie werd een groot succes met maar liefst ruim 900.000 kijkers op de maandagavond van Nederland 3. Op 10 juni wordt het eerste seizoen van Smeris op DVD uitgebracht door Just Bridge Entertainment.

Op basis van de prachtige kijkcijfers en positieve reacties komt er een tweede seizoen waarvan de opnames in augustus starten. Seizoen 2 is vanaf maart 2015 op televisie te zien.

Regisseur:  David Lammers en Erik de Bruyn

Cast: Jeroen van Koningsbrugge ( Draadstaal, Neonletters, de Lama’s, Kannibalen), Dennis van der Ven (Draadstaal, Neonletters, de Lama’s, Kannibalen), Kiki van Deursen (Moordvrouw), Mimi Ferrer (De Co-assistent, VRijland, Heer & Meester), Hans Ligtvoet (Voetbalvrouwen, Den Uyl en de affaire Lockheed), Patrick Stoof (Flikken Maastricht, New Kids Turbo, Toren C), Lindsay Zwaan (My Life on Planet B) en Lisanne Sweere (Beschuldigd), Huub Smit (Wolf, New Kids Turbo) en vele anderen.


Distributie: Just Bridge Entertainment

 

 

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina