SBS kondigt drie nieuwe digitale TV-kanalen aan

SBS (SBS6, Net5 en Veronica) komt over een aantal maanden met drie digitale tv-stations. Dat meldde SBS-bestuursvoorzitter P. Tillieux woensdag tijdens een bijeenkomst in Amsterdam over de digitale toekomst van SBS International. Wanneer de zenders precies beschikbaar zijn, is nog niet duidelijk. Dat hangt af van de mogelijkheden die distributiebedrijven, zoals kabelaars, bieden.

Het gaat om de themakanalen \'Klussen & Wonen\', \'I Love...\' en \'Veronica Vibes\'. Op de eerste zender zullen veel beelden van bestaande SBS-klusprogramma\'s te zien zijn. I Love toont allemaal successeries uit de jaren \'70 en \'80. Veronica Vibes gaat bestaan uit een programmacarroussel van een uur waarin allerlei uitgaanstips de revue passeren.

Betalen

Omdat de toekomstige animo voor digitale tv nog niet duidelijk is, kan Tillieux niet aangeven of belangstellenden extra moeten gaan betalen om de nieuwe kanalen te ontvangen. Hij investeert per zender een bedrag van tussen de 3 en 6 miljoen euro per jaar.

Lees het complete bericht op Nu.nl.

Recente artikelen

Laatste reacties

chimera01  |  17-04-2005

TCM zou verplicht moeten worden en dan gooien we MTV of zo iets onzinnigs uit het pakket.
Lees meer >

Richard B.  |  17-04-2005

Er is maar één kanaal waar ik wel extra voor zou willen betalen en dat is een kanaal zoals Turner Classic Movies. Ik ook. Ik mis dat kanaal enorm sinds het ver...
Lees meer >

Robbie-x  |  17-04-2005

Er is maar één kanaal waar ik wel extra voor zou willen betalen en dat is een kanaal zoals Turner Classic Movies. Bah, nee
Lees meer >

Kaplan  |  10-04-2005

Er is maar één kanaal waar ik wel extra voor zou willen betalen en dat is een kanaal zoals Turner Classic Movies.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina