Sandra Bullock en Billy Bob Thornton gaan confrontatie aan in OUR BRAND IS CRISIS l 31 aug DVD en VOD

Om te winnen moet je soms de regels veranderen

Sandra Bullock en Billy Bob Thornton gaan de confrontatie aan in

OUR BRAND IS CRISIS

      Our Brand is Crisis 3D.jpg

Vanaf 31 augustus verkrijgbaar op DVD en VOD

Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 31 augustus de DVD en VOD release van OUR BRAND IS CRISIS, een film van de met een Oscar® bekroonde producenten van Argo, Grant Heslov en George Clooney. OUR BRAND IS CRISIS is een satirische dramafilm met in de hoofdrol Oscar® winnares Sandra Bullock (The Blind Side) en Billy Bob Thornton (Sling Blade, Fargo). Het verhaal volgt de strijd om de presidentsverkiezingen in het Zuid-Amerikaanse Bolivia. OUR BRAND IS CRISIS is niet te zien geweest in de Nederlandse bioscopen en verschijnt direct op DVD en VOD.

Synopsis – Our brand is crisis
Jane Bodine (Sandra Bullock) is een briljante strateeg, maar door een schandaal, die haar de bijnaam “Calamity” opleverde, moest ze haar politieke carrière vaarwel zeggen. Tot ze op een dag de kans krijgt haar eeuwige aartsvijand te verslaan; de walgelijke Pat Candy (Billy Bob Thornton). Ze vertrekt naar Zuid-Amerika waar ze samen met een Amerikaans eliteteam voor de Boliviaanse presidentskandidaat, die in de polls op hopeloze achterstand staat, gaat werken. Pat Candy werkt voor de oppositie en probeert haar team op elke zwakte te pakken. Ondertussen belandt Jane in een persoonlijke crisis die net zo intens is als de crisis die haar team op landelijk gebied aangrijpt om hun cijfers op te krikken. Our Brand is Crisis toont de cynische machtsmachine en persoonlijke gevechten die schuil gaan achter grote presidentscampagnes, waar niets heilig is en winst het enige is dat telt.

De film kent verder rollen voor Anthony Mackie (Captain America: The Winter Soldier), Joaquim de Almeida (Fast Five), Ann Dowd (Side Effects), Scoot McNairy (Gone Girl), Zoe Kazan (Ruby Sparks) en Reynaldo Pacheco (Beginners).

Bekijk de trailer:

Our Brand is Crisis is geregisseerd door David Gordon Green (Pineapple Express, George Washington) en geproduceerd door Grant Heslov en George Clooney. Oscar® genomineerde Peter Straughan is verantwoordelijk voor het screenplay. Deze is gebasseerd op een bewerking van de documentaire van Rachel Boynton, waarin de marketingtactieken beschreven worden van de Amerikaanse politieke campagne die in de Boliviaanse presidentsverkiezingen van 2002 zijn toegepast. Sandra Bullock, Stuart Besser, Jeff Skoll en Jonathan King zijn uitvoerend producenten.

Releasedatum: 31 augustus 2016
Speelduur: 107 minuten
Kijkwijzer: 12

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  12-08-2016

De duitse blu-ray heeft nederlandse ondertitels voor de liefhebber. Vond het wel een leuke wegkijk film/
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina