Samsung introduceert gratis 3D video-on-demand-service in Nederland

Samsung introduceert gratis 3D video-on-demand-service in Nederland

·         Via speciale app voor Samsungs Smart TV-platform gratis 3D content streamen
·         20 gratis 3D-video’s, muziekclips, jeugdklassiekers, documentaires en trailers
·         Grootste TV-merk van Nederland wil elke kijker toegang geven tot 3D-content

Delft, 30 juni 2011 – Samsung Electronics introduceert vandaag de 3D video-on-demand-service in Nederland. Hiermee kunnen kijkers gratis 3D-content streamen via een speciaal ontwikkelde app voor het Samsung Smart TV-platform.

Voor het eerst in Nederland hebben consumenten gratis en on demand toegang tot 3D-content op Samsung Smart TV’s. Samsungs 3D video-on-demand-service bevat momenteel gratis 3D-content in twintig genres, waaronder films, muziekclips, jeugdklassiekers, documentaires en trailers van partner DreamWorks.

Tot nu toe was 3D-content alleen beschikbaar via betaalde abonnementen en Blu-ray, maar in de loop van volgend jaar zal Samsung de TV-markt veranderen met nieuwe manieren om 3D-content te bekijken. Eind 2011 zullen 70 gratis 3D-video’s beschikbaar zijn via de ‘Explore 3D’-app.

Hans de Jong, Product Manager TV van Samsung Nederland zegt: “De vraag naar 3D groeit snel, maar slechts enkele zenders leveren geschikte content. Al sinds de introductie van 3D LED-TV’s vorig jaar is Samsung marktleider en de start van onze 3D video-on-demand-service toont aan dat we de groei verder willen stimuleren. Op korte termijn willen we elke kijker toegang bieden tot 3D-content in de eigen huiskamer via een Smart TV. Daarom blijven we ons Smart TV-aanbod verder ontwikkelen, zodat we consumenten de best mogelijke kijkervaring kunnen garanderen.”

Om toegang te krijgen tot de video-on-demand-service van Samsung hoeven consumenten met 3D Smart TV’s enkel de ‘Explore 3D’-app te downloaden uit ‘Samsung apps’, de eerste en grootste App Store voor TV’s. Hier zijn ook andere apps verkrijgbaar, zoals MovieMax, Facebook, YouTube, Buienradar en Nu.nl.

Samsung Smart TV biedt een gebruiksvriendelijke Smart Hub voor apps, internet en andere verbindingen met de TV. Met de Search All-functie kunnen consumenten niet alleen content zoeken op de televisie, maar ook op internet en op aangesloten opslagapparaten, pc’s of mobiele apparaten binnen het thuisnetwerk. Daarnaast denkt Samsungs Your Video-service met de kijkers mee. Deze beveelt films aan van allerlei webgebaseerde video-on-demand-leveranciers, uitgaande van het eerdere kijkgedrag.

Gebruikers kunnen ook chatten over de nieuwste hitseries via Facebook, Twitter en Google Talk. Met de Social TV-functie is het zelfs mogelijk om op een gedeeld scherm tegelijkertijd televisie te kijken en te chatten met vrienden. Bovendien kunnen kijkers met een Smart TV van Samsung eenvoudig surfen op internet tijdens het TV-kijken, met een oplossing die is geoptimaliseerd voor televisies.

De volgende Samsung Smart TV’s zijn nu in heel Nederland te koop en geschikt voor het gebruik van 3D-content:

  • D8000 - 3D LED Smart TV – Het vlaggenschip van Smart-entertainment met Samsungs mooiste One Design, Smart TV-functies zoals ‘2e tv’-mogelijkheden en een ongeëvenaarde en levensechte LED-beeldkwaliteit.
  • D7000 - 3D LED Smart TV – Bevat de allerbeste Smart TV-functies van Samsung en is uitgerust met het toonaangevende One Design, de beste beeldkwaliteit en optimaal gebruiksgemak.
  • D6500 – 3D LED Smart TV – Een ideale Smart TV die van alle gemakken is voorzien, zoals Skype HD en websurfen.
  • D6300 – 3D LED Smart TV – Instapmodel 3D LED Smart TV met Social TV-functies.
  • D8000 – 3D plasma Smart TV – Stijlvolle plasma-tv met de scherpste plasma-beeldkwaliteit, de beste Smart TV-functies en Samsungs nieuwe +1-schermformaat.
  • D6900 – 3D plasma Smart TV – Solide en veelzijdig plasmascherm met geavanceerde Smart TV-functies, 3D beeldverwerkingstechnologie en het adembenemende +1-schermformaat.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina