Run All Night met Liam Neeson is vanaf 26 augustus te koop op BD en DVD

EEN NACHT OM TE LEVEN. TE STERVEN. TE RENNEN.

RUN ALL NIGHT (aka Night Run)

Vanaf 26 augustus verkrijgbaar op Blu-ray en DVD 

Geen zonde blijft onbestraft…

Run All Night Blu rayRun All Night” is de gloednieuwe actiethriller van Warner Bros. Home Entertainment die 26 augustus op Blu-ray en DVD verschijnt. In dit actiespektakel schittert Oscar-genomineerde Liam Neeson (“Taken”, “Schindler’s List”, “Non-Stop”) zoals alleen hij kan in de rol van een gangster, die genoeg heeft van zijn leventje, maar alles doet wat nodig is om zijn zoon te beschermen.

Glansrollen zijn er verder voor Joel Kinnaman (“The Girl with the Dragon Tattoo”, "The Killing"), Vincent D’Onofrio (“The Judge”) en Oscar- genomineerde Ed Harris (“Pollock”, “The Hours”). De regie is in handen van Jaume Collet-Serra (“Non-Stop”) naar het scenario van Brad Ingelsby. De film is geproduceerd door Roy Lee, Brooklyn Weaver en Michael Tadross.

Synopsis:
Gangster en huurmoordenaar Jimmy Conlon (Liam Neeson), alias ‘The Gravedigger’, heeft betere tijden gekend. Jimmy, de beste vriend van maffiabaas Shawn Maguire (Ed Harris), is nu 55 en wordt achtervolgd door zijn zonden uit het verleden. Conlon wordt al ruim dertig jaar in de gaten gehouden door een vasthoudende rechercheur (Vincent D’Onofrio). De laatste jaren zoekt Jimmy voornamelijk zijn heil in een whiskyglas. Wanneer zijn zoon Mike (Joel Kinnaman) het doelwit wordt, moet Jimmy een keuze maken tussen de maffiafamilie waar hij ooit voor koos, en zijn echte familie, waar hij al heel lang geen contact meer mee heeft. Mike slaat op de vlucht en Jimmy moet voorkomen dat zijn zoon niet hetzelfde lot ondergaat als hij en aan de verkeerde kant van een vuurwapen eindigt. Jimmy heeft slechts één nacht om erachter te komen aan welke wereld hij trouw moet zijn en alles weer recht te zetten.

Blu-ray bonusmaterialen:
• Shoot All Night – Neem een kijkje achter de schermen met regisseur Jaume Collet-Serra en zijn team die een razendsnelle scène opnemen door New York
• Action All Night – De cast en crew bespreken de ruwheid en kwetsbaarheid van Neeson op het scherm
• Deleted Scenes

DVD bonusmaterialen:
• Deleted Scenes

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina