Resident Evil 4 als Real 3D versie - vanaf 19 januari op Blu-ray Disc

Blu-ray Resident Evil 4 verschijnt als Real 3D versie!

Entertainment One Benelux is met de release van Resident Evil 4: Afterlife klaar voor de toekomst. De spannende actiefilm, die meer dan 100.000 bezoekers naar de bioscoop trok, verschijnt op 19 januari 2011 namelijk als Real 3D Blu-ray Disc.

De blu-ray Disc bevat drie configuraties: een 2D, een zogenoemde 3D anaglyfic versie en een 3D stereoscopic versie. Dit laatste wordt ook wel Real 3D genoemd. Real 3D is geschikt voor de nieuwste 3D televisies. Hiermee kan men - met hetzelfde effect als in de bioscoop - nu ook thuis genieten van de bijzondere 3D experience. Met deze speciale blu-ray release is Entertainment One Benelux de eerste distributeur die een door het geavanceerde Fusion Camera System (welke James Cameron ontwikkelde voor Avatar) geschoten live action featurefilm uitbrengt in Real 3D.

In dit vierde deel van de Resident Evil filmreeks is Milla Jovovich terug als Alice. Genadelozer dan ooit pakt ze de wapens op om te strijden tegen het dodelijke T-virus. Ze vecht tégen de zombies en vóór een veiligere wereld. Er is alleen een probleem: de Umbrella Company werkt haar nog altijd tegen. Dit keer in de vorm van haar aartsvijand Albert Wesker (Shawn Roberts). Overige rollen zijn o.a. weggelegd voor Wentworth Miller (Prison Break, Underworld) en Ali Larter (Resident Evil: Extincion, Heroes).

De Blu-ray Disc bevat, naast de Real 3D configuratie, ook een 2D en 3D versie met kartonnen bril. Resident Evil komt tevens uit op DVD en deze bevat eveneens een 2D en een 3D versie met kartonnen bril.

Recente artikelen

Laatste reacties

Lorre  |  24-11-2010

Ze zouden beter ook de extra's van deze en andere films overnemen.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina