RCV: DVD releases in oktober 2007

Koop DVD releases RDC Entertainment Oktober 2007

NEXT
Een spectaculair gevecht tegen de tijd en tegen terreur.

Cris Johnson kent een trucje dat niemand hem nadoet. Hij weet wat er in de komende twee minuten gaat gebeuren. Tenminste – met hem dan. Natuurlijk komt deze gave erg goed uit met een baantje als illusionist in een stoffige tent in Las Vegas. Om over de voordelen aan de blackjacktafel nog maar te zwijgen. Zijn spelletjes blijven echter niet onopgemerkt. Niet door de casino’s die hem proberen te ontmaskeren als bedrieger en ook niet door FBI antiterreur agente Callie Ferris. Zij zet alles op alles om Cris te bewegen zijn talent in te zetten in de strijd tegen terreuraanslagen. Pas als Cris persoonlijk betrokken raakt bij de terroristen, begint hij serieus aan een samenwerking te denken. Wat het niet eenvoudiger maakt, is dat Cris voorziet dat de mooie Liz Cooper hem ontmoet en verliefd op hem wordt. Als hij haar eindelijk tegen het fraaie lijf loopt, ontdekt hij dat hij niet langer beperkt is tot twee minuten toekomst. Hij kan nu nog verder kijken. Veel verder.

Regie: Lee Tamahori (Along Came a Spider, Die Another Day)
Cast: Nicholas Cage (Face/Off, 8MM, Matchstick Men, Lord of War, Ghost Rider)
Julianne Moore (The Fugitive, Hannibal, The Hours, Children of Men)
Jessica Biel (The Texas Chainsaw Massacre, Blade: Trinity, The Illusionist)

Te koop op DVD vanaf 31 oktober 2007


BRIDGE TO TERABITHIA
Ergens diep in het bos… ligt een magisch koninkrijk…te wachten om ontdekt te worden.

Bridge to Terabithia is de langverwachte verfilming van het o.a. met een Zilveren Griffel bekroonde boek ‘Een brug naar Terabithia’ van Katherine Paterson. De fantasierijke avonturenfilm van de makers van ‘The Chronicles of Narnia’ is een prachtig verhaal over vriendschap, familie en vooral over de kracht van de verbeelding.
Jesse traint de hele zomer om de snelste sprinter van school te worden. Maar tijdens de eerste race wordt hij verslagen door… een meisje: Leslie. Ze is nieuw in het dorp en ondanks hun verschillen worden ze de beste vrienden. Dan, op een bijzondere dag ontdekken ze diep in het bos een sprookjesachtige wereld vol monsters, trollen, elven, reuzen en nog veel meer magische wezens. Ze kronen zichzelf tot koning en koningin en noemen hun geheime koninkrijk: “Terabithia”. Het is er ongelooflijk. Maar dan slaat het noodlot toe…

Regie: Gabor Csupo (The Wild Thornberrys Movie, Rugrats Go Wild!)
Cast: Josh Hutcherson (Zathura, Kicking & Screaming, R.V.)
AnnaSophia Robb (Charlie and the Chocolate Factory)
Robert Patrick (Terminator 2, Spy Kids, Charlie's Angels 2, Ladder 49)

Te koop op DVD vanaf 10 oktober 2007


BREACH
Een waargebeurde, bloedstollende thriller over de grootste spionagezaak uit de Amerikaanse geschiedenis.

Hoe één man een heel land in gevaar bracht…Net uit school, vers bij de FBI en direct de spil in de grootste spionagezaak uit de Amerikaanse geschiedenis. Het overkomt Eric O’Neill. Van hogerhand moet hij zijn nieuwe FBI-baas in de gaten houden. Deze Robert Hanssen is een voorbeeldig man. Gaat trouw naar de kerk, is de perfecte echtgenoot, een zeer prettige collega én de grootste verrader die Amerika ooit heeft gekend. Al bijna twintig jaar is hij de belangrijkste spion voor de Russen. In z’n eentje verantwoordelijk voor een miljardenschade. En een onbekend aantal doden. Terwijl Eric steeds dichter bij het ultieme bewijs komt, stijgt de spanning naar het kookpunt. Dan ruikt Hanssen onraad. En een topspion in het nauw is levensgevaarlijk…

Regie: Billy Ray (Shattered Glass)
Cast: Ryan Phillipe (Crash, Cruel Intentions)
Chris Cooper (Adaptation, American Beauty, The Bourne Identity)
Laura Linney (Love Actually, Mystic River)

Te koop op DVD vanaf 17 oktober 2007


THE WANNABE ASTRONAUT
Een geweldige familiefilm waarin de sky NIET de limit is.

Boer Charles bouwt in de schuur zijn eigen ruimteraket. Ooit was hij astronaut bij de NASA, maar voor hij de ruimte in ging moest hij stoppen om de familieboerderij te redden. Hij is altijd van het heelal blijven dromen en nu is hij vast van plan om zichzelf te lanceren. Iedereen verklaart hem voor gek maar als zijn plannen steeds serieuzer worden, gaat de regering zich ermee bemoeien. Ze willen onder geen beding dat een gewone burger zichzelf de ruimte in schiet. Met een keiharde kolonel tegenover zich en een waar mediacircus bij de boerderij maakt Charles zich op voor de lancering. Maar deze rare vogel kan toch niet echt de ruimte in gaan? Of wel...?

Regie: Michael Polish (Northfork, Jackpot)
Cast: Billy Bob Thornton (Bad Santa, Monster’s Ball, Armageddon)
Virginia Madsen (The Number 23, Firewall)
Bruce Willis (Armageddon, Bandits, Die Hard)

Te koop op DVD vanaf 17 oktober 2007


DEEPAK CHOPRA: THE SEVEN SPIRITUAL WAYS TO SUCCES

Gebaseerd op de top bestseller van de befaamde schrijver Deepak Chopra en met nieuwe muziek van Olivia Newton-John, biedt ‘The Seven Spiritual Laws of Success’ een uniek en wellicht levensveranderende kijk op het behalen van succes.

Olivia Newton-John en acteur/regisseur Bill Duke (X-Men: The Last Stand, Sister Act 2) delen krachtige persoonlijke verhalen over de tegenslagen in hun leven en hoe zij hiermee zijn omgegaan. Ondanks alles probeerden zij altijd hun leven zo maximaal mogelijk te leven. Hun boeiende verhalen worden afgewisseld met Deepak’s lessen, teruggebracht tot zeven simpele, maar doordachte principes die iedereen kan gebruiken om succes en overvloed te creëren in alle aspecten van het leven. Schitterende muziek en prachtige beelden maken dat ‘The Seven Spiritual Laws of Succes’ een film is die u keer op keer wilt bekijken. En waar u telkens nieuwe inspiratie uit haalt.

Regie: Ron Frank (Deepak Chopra How To Know God)
Cast: Deepak Chopra (Deepak Chopra The Seven Spiritual Laws of Success, Secrets of the Seven Sounds (2008))
Olivia Newton-John (Grease)

Te koop op DVD vanaf 31 oktober 2007


DEEPAK CHOPRA: HOW TO KNOW GOD

Gebaseerd op het razend populaire boek van bestseller auteur en spiritueel goeroe Deepak Chopra, neemt ‘How to Know God’ je mee op een avontuurlijke, verlichtende reis naar het beter begrijpen van één van de grootste mysteries van het leven.

Op unieke wijze weet Chopra wetenschap en filosofie met elkaar te mixen, om zo een geheel eigen en inspirerende manier van spiritueel denken te presenteren. Een manier waarop iedereen, ongeacht godsdienst, ‘God’ beter kan leren kennen en waardoor je een frisse blik kunt krijgen op alles wat je al denkt te weten. Chopra begeleidt je op deze reis en wellicht kom je er achter dat de zoektocht naar God, niet meer is dan een zoektocht om jezelf beter te begrijpen.
Stimulerend, praktisch en vermakelijk. Deze DVD van één van de scherpste denkers van onze tijd is wellicht de meest positieve die je ooit mee naar huis genomen hebt.

Regie: Ron Frank (Deepak Chopra The Seven Spiritual Laws of Success, Bad Boy Made Good: The Revival of George Antheil's 1924 Ballet Mécanique)
Cast: Deepak Chopra (Deepak Chopra The Seven Spiritual Laws of Success, Secrets of the Seven Sounds (2008))

Te koop op DVD vanaf 31 oktober 2007


BLACK PIMPERNEL
Het ongelooflijke, ware verhaal van een held.

1973. Harald Edelstam is de Zweedse ambassadeur in Chili wanneer Pinochet zijn bloedige staatsgreep pleegt. Edelstam, die in de Tweede Wereldoorlog Noorse verzetsstrijders redde, komt direct in actie. Terwijl militairen alom aanwezig zijn en er bittere straatgevechten worden gevoerd, weet hij honderden mensen veilig de ambassade binnen te smokkelen. Maar dan dient zich een nog grotere uitdaging aan. Om de liefde van zijn leven te behouden, moet hij de demonen in zichzelf verslaan én een laatste strijd leveren met het leger van Pinochet.

Regie: Ulf Hulthberg & Åsa Faringer (The Daughter of the Puma)
Cast: Michael Nyqvist (As It Is In Heaven)
Lumi Cavazos (Like Water for Chocolate)

Te koop op DVD vanaf 31 oktober 2007


COMFORT HOUSE
Een ijzingwekkende thriller over sterke vrouwen en grote geheimen.

In een klein plaatsje begint Wendy Sinclair een Blijf-Van-Mijn-Lijf-huis. Al snel worden drie mannen vermoord wier vrouwen in het huis zitten. Dan wordt bekend dat Wendy ooit haar zwager heeft omgebracht toen ze ontdekte dat hij haar zus mishandelde. De vermoorde kerels waren vrienden van de sheriff, dus hij bijt zich vast in de zaak. Hij is ervan overtuigd dat Wendy de dader is. Terwijl ze alles doet om haar onschuld te bewijzen, ontdekt Wendy het grote geheim van het stadje. Ze heeft meer vijanden dan ze dacht en moet vechten voor haar leven… Maar is ze echt onschuldig?

Regie: Timothy Bond (Family in Hiding, Lesser Evil)
Cast: Sheryl Lee (TV - CSI NY, Kingpin, Desperate Housewives)
John Novak (Last Chance Cafe, No Mercy)

Te koop op DVD vanaf 17 oktober 2007


DOCTOR STRANGE

Doctor Strange is een animatiefilm vol zinderende martial arts, fantastische magie en betoverende beelden. Van de makers van Fantastic Four, X-Men en Ultimate Avengers.

Doctor Stephen Strange’s handen worden verbrijzeld bij een ongeluk. Wanneer niets en niemand hem lijkt te kunnen helpen reist hij af naar Tibet, op zoek naar hoop en genezing. Daar kan de mysterieuze ‘Ancient One’ hem geven wat hij nodig heeft. En meer.
Doctor Strange leert dat er achter onze realiteit een magische wereld verborgen is waar een oorlog woedt tussen goed en kwaad. Waar ongelooflijke helden strijden tegen verschrikkelijke monsters. Na een keiharde training wordt Doctor Strange de nieuwe Hoofdmagiër. Nu moet hij alles geven wat hij in zich om de mensheid te beschermen tegen het meest afgrijselijke wezen dat ooit heeft bestaan.

Te koop op DVD vanaf 31 oktober 2007

Recente artikelen

Laatste reacties

TheGodfather  |  04-09-2007

The Wannabe Astronaut... :nono: Inderdaad een regelrechte schande! :evil: :evil: Een sympathieke film wordt uitgegeven door de minst sympathieke (lees: waardel...
Lees meer >

zetmoon  |  03-09-2007

Next, vanwege Julianne Moore. Hoewel ze de laatste jaren ook veel bagger gemaakt heeft helaas, wil ik de films toch wel een keer zien.
Lees meer >

Herman ter Lingen  |  03-09-2007

Inderdaad, wat een schande weer, baggermaatschappij RCV. Ik hoop altijd dat de titels die ik wil gaan kopen niet worden uitgegeven door zulke maatschappijen als...
Lees meer >

BassFace  |  01-09-2007

The Wannabe Astronaut... :nono: Inderdaad, wat een schande weer, baggermaatschappij RCV. Ik hoop altijd dat de titels die ik wil gaan kopen niet worden uitgeg...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina