RCV: DVD releases in oktober 2006

KOOPDVDRELEASES RCV ENTERTAINMENT OKTOBER 2006



FINAL DESTINATION 3
Net als in de eerste twee delen van de trilogie, voorziet ook het hoofdpersonage in Final Destination 3 een gruwelijk ongeluk. Wendy Christenson (Mary Elizabeth Winstead) is met een groep schoolvrienden in een pretpark wanneer er zich in haar hoofd plotseling een vreselijke achtbaancrash afspeelt. Ze besluit toch met haar vrienden in de machine te stappen, maar net voordat de thrill ride van start gaat raakt ze alsnog in paniek. Ze neemt flink wat mensen mee uit de karretjes, maar ziet daarna haar vreselijke visioen voor haar ogen werkelijkheid worden: de supersnelle achtbaan crasht op gruwelijke wijze met daarin nog een aantal vrienden, waaronder haar eigen vriendje Jason.

Veel tijd om deze aangrijpende gebeurtenis te verwerken heeft ze echter niet! Al snel blijkt dat de vrienden die ze wist te redden één voor één de dood vinden. Samen met Kevin (Ryan Merriman), één van de overlevenden en tevens Jason’s beste vriend, begint ze een race tegen de klok om deze kettingreactie van dubieuze dodelijke ‘ongelukken’ voor te zijn. Maar zullen ze uiteindelijk zelf ook in leven kunnen blijven? Of moeten ze de harde les leren: you still can’t cheat death!?

Te koop op DVD vanaf 18 oktober 2006


THE GREAT RAID
Tien uur na de aanval op Pearl Harbor, eind 1941, volgt de grote Japanse aanval op de Filippijnen. Tienduizenden Amerikaanse en Filippijnse soldaten worden gevangen gezet in kampen op schiereiland Bataan Peninsula. Terwijl de oorlog in Europa wordt uitgevochten, zijn de duizenden mannen jarenlang overgeleverd aan de mishandelingen en moordpartijen van de Japanners.

De Filippijnen, januari 1945.
The Great Raid vertelt het waargebeurde verhaal van het 6e Ranger Bataljon. Onder leiding van Lt. Colonel Henry Mucci (Benjamin Bratt) krijgt dit onervaren bataljon de levensgevaarlijke missie het Cabanatuan kamp binnen te vallen en de 500 krijgsgevangenen te bevrijden. Zijn ambitieuze Kapitein Prince (James Franco) komt met een plan om het onmogelijke te doen, maar ze zullen zich diep in vijandelijk gebied moeten wagen…

Intussen worden de gevangenen meer en meer door ziekten geteisterd. Majoor Gibson (Joseph Fiennes) heeft geheime en levensgevaarlijke contacten met het verzet. Daarin zit ook Margaret (Connie Nielsen), een verpleegster die door het vuur gaat om hem en zijn mannen te helpen. Dat er meer is tussen de twee wordt echter overschaduwd door de situatie. Houdt de hoop elkaar na de oorlog te zien hen lang genoeg op de been om de grootste reddingsactie ooit te overleven?

Te koop op DVD vanaf 18 oktober 2006


HOODWINKED
Hoodwinked is een verrassende, dolkomische animatiefilm vol knipogen. Zowel naar het bekende sprookje over Roodkapje als naar de ‘grotemensenwereld’. Het verhaal begint bij het einde. Behaarde en gevederde agenten uit het dierenrijk onderzoeken de plaats van een misdrijf: het huis van oma. Daar is de oma zelf, haar kleindochter, een wolf en een houthakker aangehouden. De verdenkingen zijn niet mals: inbraak, ordeverstoring, het willen opeten van het meisje en zwaaien met een bijl zonder vergunning. Maar wat is Roodkapje nu eigenlijk echt overkomen? En wat heeft het koekjesrecept dat van haar oma gestolen is ermee te maken? Om het verhaal van alle kanten te kunnen bekijken, moet je ín de bladzijden duiken. En dat kan in deze animatiefilm! Hoodwinked vertelt eindelijk het ware verhaal van Roodkapje.

Te koop op DVD vanaf 4 oktober 2006


POKEMON DVD BOX
De laatste vier delen van de populaire animatieserie Pokémon nu samen in één box!

In Pokémon 4, Pokémon 4-Ever, neem de helden het op tegen een gevaarlijke Pokémon jager, die hun nieuwe vriendje Celebi gevangen genomen heeft.
De actie, de sensatie, de spanning en alle Pokémonhelden zijn terug in Pokémon 5: Helden. Een nieuw en oogverblindend avontuur met twee enorm sterke nieuwe Pokémon sterren: Latios en Latias!
In Pokémon 6: Jirachi maken we kennis met één van de meest verbazingwekkende Pokémon aller tijden: Jirachi. Deze Pokémon heeft enorme krachten en de tovenaar Butler wil deze krachten gebruiken voor zijn eigen doortrapte plannetje. Zal het de vrienden lukken de tovenaar tegen te houden en Jirachi te beschermen?
In Pokémon 7: Doel Deoxys duiken we in een ongelooflijk nieuw avontuur bomvol actie dat verder gaat dan je wildste fantasieën, en ontmoeten we de mysterieuze Deoxys!

Te koop vanaf 4 oktober 2006


THE PROPHECY DIGIPACK
De complete collectie van 5 dvd’s verzameld in een prachtig digipack!
The Prophecy (Gregory Widen):
Er woedt een hemelse oorlog en de hel staat op het punt los te breken als Gabriël op aarde verschijnt.
The Prophecy II (Greg Spence):
Aartsengel Gabriël moet het in z’n poging om de mensheid uit te roeien opnemen tegen de engel Daniel.
The Prophecy III: The Ascent (Patrick Lussier):
Gabriel moet samen met de half engel/half mens Danyael de aarde beschermen tegen Pyriel, de wreedste onder de engelen.
The Prophecy IV: Uprising (Joel Soisson):
Een jonge vrouw moet een mysterieus boek beschermen tegen een groep losgeslagen engelen.
The Prophecy V: Forsaken (Joel Soisson):
Allison doet nog steeds alles om het Lexicon te beschermen, terwijl het einde der tijden nadert.

Te koop vanaf 4 oktober 2006


THE MASK BOX
Topkomedie met Jim Carrey en Cameron Diaz in The Mask én het knotsgekke vervolg daarop, The Son of the Mask.

The Mask
Wanneer loser Stanley Ipkiss aan de oever van een rivier een mysterieus, eeuwenoud masker vindt, wordt zijn leven van het ene op het andere moment een wilde achtbaanrit. Het masker heeft namelijk de eigenschap om zijn diepste wensen en verlangens werkelijkheid te laten worden. Samen met zijn maatje Milo en de mooie Tina neemt hij in sneltreinvaart de stad over. Tot het masker in verkeerde handen valt.. S-s-s-smokin’!!!

Son of the Mask
De pasgeboren Alvey bezit de magische krachten van het groene masker. Hij heeft ongekende mogelijkheden en misbruikt deze al volop: echt een onhandelbare superbaby. Het hele huishouden staat op zijn kop. Niets en niemand ontkomt aan zijn streken. Dan is het genoeg voor de jaloerse hond en steelt het altijd zo lieve dier het masker voor zijn eigen knotsgekke show. Loki, de eigenaar van het masker, moet nu snel ingrijpen en het masker terugbrengen waar het hoort…

Te koop vanaf 4 oktober 2006


MOVIEBOX FOR KIDS
Een box met drie spannende films voor de jeugd:

Madelief, Krassen in het Tafelblad
Het 10-jarige meisje Madelief gaat na de dood van haar oma bij haar opa logeren om hem gezelschap te houden. Snuffelend in het tuinhuisje van haar oma ontdekt ze een mysterieuze tekening, die in het tafelblad van oma’s bureau gekrast staat. Madelief is vastbesloten uit te zoeken welk geheim haar oma met zich meedroeg. Gebaseerd op het boek van Guus Kuijer.

Princess Ella
Ella heeft bij haar geboorte van een fee een speciale gave gekregen. Ella krijgt ‘gehoorzaamheid’ als goede eigenschap mee, maar dit blijkt tegelijk een vloek te zijn als ze ontdekt dat ze alles moet doen wat men haar opdraagt… Met Anne Hathaway in de hoofdrol.

The Mighty
The Mighty, gebaseerd op de veelgeprezen roman van Rodman Philbrick, is het grappige, inspirerende en avontuurlijke verhaal van twee buitenbeentjes die de nobele gedachte van Koning Arthur en zijn Ridders van de Ronde Tafel voortzetten. Zij trekken ten strijde voor de eer en het goede doel en vinden uiteindelijk het kostbaarste bezit van alles: vriendschap.

Te koop vanaf 4 oktober 2006


KEVIN SMITH COLLECTION
Drie van de beste werken van Kevin Smith, te weten Clerks, Dogma en Jay and Silent Bob Strike Back, verzameld in deze box.

Clerks
Dante heeft een vervelende baan in een winkel. Hij is nog steeds gek van z\'n high schoolliefde Caitlin, maar hij heeft nu een serieuze relatie met Veronica. Veronica wil dat hij z\'n baantje opzegt, en gaat studeren. Dante\'s beste vriend Randall, die de videotheek naast de winkel runt, is nog minder gemotiveerd in z\'n baantje. De film volgt de twee tijdens één werkdag, vol interessante gebeurtenissen.

Dogma
Smith’s eerdere drie films, Clerks, Mall Rats en Chasing Amy, waren vrij realistisch, maar met Dogma heeft Smith een wereld gecreëerd waarin meedogenloze engelen de Verenigde Staten onveilig maken.
Jay and Silent Bob Strike Back
De onverbeterlijke, oudere hangjongeren Jay en Silent Bob ontdekken dat er twee stripfiguren op hen zijn gebaseerd. En laat Miramax daar nou een film van maken, zonder dat beide heren er een cent voor krijgen. Dat gaat zomaar niet. Jay en Silent Bob reizen af naar Hollywood om de opnamen stil te leggen. Onderweg komen ze de meest zonderlinge figuren tegen…

Te koop vanaf 18 oktober 2006


RIPLEY’S BOX
De box bevat The Talented Mr. Ripley en Ripley’s Game, gebaseerd op de gelijknamige romans van Patricia Highsmith.

The Talented Mr. Ripley
Tom Ripley (Matt Damon) weet wat hij wil. En hij doet alles om het te krijgen. Hij wordt naar Italië gestuurd om rijkeluiszoon Dickie Greenleaf (Jude Law) terug te halen naar Amerika. Maar Tom heeft heel andere plannen. Wanneer hij Dickie en zijn verloofde Marge (Gwyneth Palthrow) eenmaal ontmoet, ziet hij het leven waarvan hij altijd heeft gedroomd. Op slinkse wijze vermoordt hij Dickie en Tom neemt moeiteloos zijn leven over…

Ripley’s Game
Jonathan (Dougray Scott) pleegt voor veel geld een huurmoord, waarna zijn buurman Tom Ripley (John Malkovich) hem volkomen in zijn macht heeft. Al snel volgt Jonathan’s tweede aanslag, die echter gruwelijk mis gaat. Agressief opent de Russische maffia de jacht op hem. Nu moet Tom Ripley alles in het werk stellen om het tij te keren en zijn eigen duistere belangen te beschermen…

Te koop vanaf 18 oktober 2006


OVERIGE RELEASES IN OKTOBER

4 oktober:
Perfect Marriage
Dog Watch
F.T.W.
Miami Hustle
Mossad
Personal Vendetta
Private Lessons 2
Woman of Desire

18 oktober:
Hard Justice
Hij & Hij Box (The Talented Mr. Ripley, Basquiat en Lie Down with Dogs in één box)
Zij & Zij Box (Heavenly Creatures, Chasing Amy en Bound in één box)

Recente artikelen

Laatste reacties

Marco  |  22-09-2006

Ik had FD 3 gehuurd. Een menu was wel aanwezig. Hoodwinked is een superfilm. Erg leuk. Het wordt met de maand erger bij RCV. Met name al die blöde boxen ...
Lees meer >

Mich  |  22-09-2006

Final Destination 3. Maar ik wacht nog ff ... de prijs is schandalig hoog.
Lees meer >

Peter van 't Wout  |  22-09-2006

The Great Raid voor mij!
Lees meer >

Sneaker  |  22-09-2006

Interessant voor mij: - Final Destination 3 - Hoodwinked - The Great Raid - Ripley's Box (heb nog geen van beide films) - The Mask Box (wil eigenlijk all...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina