RCV: DVD releases in februari 2008

Koop DVD releases RCV Entertainment Februari 2008

MR. BROOKS
A crime is only as perfect as the mind behind it

Succesvol zakenman, vrijgevig weldoener, liefhebbende vader en toegewijd echtgenoot: Earl Brooks (Kevin Costner) lijkt perfect. Maar Mr. Brooks heeft ook een geheim – hij is een onverbeterlijke moordenaar. Eén die het voor de kick doet, en wel zo perfect dat hij nog nooit een spoor heeft achtergelaten. Dat Earl Brooks erin slaagt zijn twee verschillende levens van elkaar te scheiden, dankt hij aan zijn doortrapte en gestoorde alter ego Marshall (William Hurt). Die geeft hij de schuld van zijn bizarre verslaving, waar hij zich na twee jaar beheersing weer in uitleeft als hij een danspaar op hun bed vermoord. Dan lijkt er toch iets mis te gaan, want een amateurfotograaf (Dane Cook) fotografeert hem toevallig door de open gordijnen. Vanaf dat moment zit Mr. Brooks gevangen tussen deze opportunistische chanteur die getuige wil zijn van zijn volgende moord en de ongewoon doortastende detective Tracy Atwood (Demi Moore). Is Mr. Brooks geraffineerd genoeg om ze allebei te slim af te zijn en zijn dubbelleven geheim te houden voor zijn vrouw en tienerdochter Jane? Net als hij daarin lijkt te slagen en besluit een einde te maken aan zijn onbedwingbare honger om de doden, blijkt hij toch niet alles onder controle te hebben. De politie staat voor de deur om Jane te verhoren over een gruwelijke moord die op haar campus is gepleegd…

Mr. Brooks is een intelligente psychologische thriller over het verkennen van je duistere kant… en je daar volledig in verliezen.

Regie: Bruce A. Evans (Kuffs, producer van Stand by Me, Assassins)

Cast: Kevin Costner (Dances with Wolves, JFK, Thirteen Days, Rumor Has It...)
William Hurt (The Village, A History of Violence, The Good Shepherd)
Demi Moore (A Few Good Men, Indecent Proposal, The Juror, G.I. Jane)
Marg Helgenberger (Bad Boys, Species, Erin Brockovich en tv: C.S.I.)

Te koop op DVD vanaf 20 februari 2008


TALK TO ME
Never underestimate a man with something to say

Rake schets van het leven van Petey Green tegen de achtergrond van de roerige jaren ’60. De goed gebekte ex-gedetineerde zet buiten de gevangenis zijn radiocarrière voort bij de zender van E.G. Sonderling. Na een moeizame start groeit Petey Green uit tot de radioheld van Washington en omgeving. Samen met zijn producer Dewey Hughes vormt hij een hecht duo dat zich volledig inzet voor pure, eerlijke en actuele radio in een gespannen wereld. Tegen alle verwachtingen in zorgt Petey voor legendarische radio, met als historisch hoogtepunt de avond dat hij via de radio de rellen na moord op Martin Luther King de kop in drukt. Gebaseerd op waar gebeurde feiten.

Regie: Kasi Lemmons (Eve's Bayou, The Caveman's Valentine)
Cast: Don Cheadle (Traffic, Ocean's Eleven, Crash, Hotel Rwanda, Ocean’s 13)
Chiwetel Ejiofor (Dirty Pretty Things, Children of Men)
Cedric the Entertainer (Big Momma's House, Intolerable Cruelty, Be Cool)
Martin Sheen (Badlands, Bobby, The Departed)

Te koop op DVD vanaf 6 februari 2008

Beeld: Breedbeeld - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands (optioneel aan/uit)
Extras: Hoofdstukindeling, Trailers
Speelduur: totaal ca. 118 minuten


YOU KILL ME
Love is always worth another shot…

Frank Falenczyk is blij met z’n baan. Hij is huurmoordenaar voor zijn Poolse maffiafamilie in Buffalo, New York. Hij is echter ook een serieuze drinker, een zwakke kant die ervoor zorgt dat hij een belangrijke ‘opdracht’ verknalt. De familie kan zijn verslaving niet langer negeren, dus stuurt zijn oom hem naar San Francisco om zijn zaakjes te regelen. Frank pakt zijn nieuwe leventje vlot op – hij gaat trouw naar AA-bijeenkomsten, vindt er een sponsor en krijgt een baantje in een mortuarium. Daar wordt hij verliefd op de grofgebekte Laurel, een vrouw die haar eigen grenzen niet al te serieus neemt. Inmiddels begint in Buffalo het imperium van de Poolse maffiafamilie flinke scheuren te vertonen als een Ierse familie de macht dreigt over te nemen. Ten einde raad wordt Frank naar huis geroepen en neemt die het - met onverwachte hulp van Laurel - op tegen oude rivalen… maar onder nieuwe condities!

Regie: John Dahl (Red Rock West, Rounders, Joy Ride, The Great Raid)
Cast: Ben Kingsley (Sexy Beast, House of Sand and Fog, Lucky Number Slevin)
Téa Leoni (Deep Impact, The Family Man, Fun with Dick and Jane)
Luke Wilson (Charlie's Angels, Legally Blonde, The Royal Tenenbaums)

Te koop op DVD vanaf 20 februari 2008

Recente artikelen

Laatste reacties

Willy B.  |  19-12-2007

Mr.brooks lijk me wel wat.
Lees meer >

Sneaker  |  19-12-2007

MR. BROOKS lijkt me wel interessant.
Lees meer >

TJ Weissel  |  19-12-2007

You Kill Me (wordt door niemand genoemd), is ook echt zeer sterk... Maarjah het blijft RCV spul en uit principe spendeer ik hier geen geld aan ;)
Lees meer >

Daniël V.  |  19-12-2007

Mr. Brooks en Talk to Me lijken me wel wat. Alleen jammer dat het weer zo'n but-releases zijn geworden... :?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina