RCV: Alle komende titels op een rijtje

ALLE NIEUWE RCV-FILMS OP EEN RIJ!


SNAKES ON A PLANE (PACIFIC AIR 121)

Genre: aktie thriller
Regie: David R. Ellis
Cast (tot nu toe bekend): Samuel L. Jackson, Benjamin McKenzie (tv serie The O.C.)

Korte omschrijving: Aan boord van een vlucht over the Pacific Ocean laat een moordenaar dodelijke slangen vrij om een passagier te doden. Deze passagier is een belangrijke getuige die in bescherming is genomen door de overheid.


MR. WOODCOCK

Genre: comedy
Regie: Graig Gillespie
Cast: Billy Bob Thornton, Susan Sarandon, Seann William Scott

Korte omschrijving: Een jonge jongen keert terug naar huis om het aangekondigde huwelijk van zijn moeder tegen te houden. Ze is van plan in het huwelijksbootje te stappen met zijn oude gymleraar, een man die de tijd op school tot een hel maakte voor vele studenten!


A COOL BREEZE ON THE UNDERGROUND

Genre: thriller/drama
Regie: Eric Bress/J. Mackye Gruber
Cast (tot nu toe bekend): Nick Stahl

Korte omschrijving: Nick Stahl speelt de rol van Neal Carey, een private detective die de opdracht krijgt om de dochter van een bankmagnaat op te sporen in London.


FINAL DESTINATION 3

Genre: thriller/horror
Regie: James Wong
Cast: Ryan Merriman, Mary Elizabeth Winstead

Korte omschrijving: Een high-school studente heeft een dramatisch visioen over een fataal achtbaan-ongeluk in een pretpark tijdens een dagje uit met haar vrienden.


TENACIOUS D IN: THE PICK OF DESTINY

Genre: Comedy/Music
Regie: Liam Lynch
Cast: Jack Black en Kyle Gass

Korte omschrijving: de film volgt Jack Black en Kyle Gass met hun band tijdens hun tocht naar de glanzende roem.


MONKEYFACE

Genre: aktie
Regie: Vincente Amorim
Cast (tot nu toe bekend): Richard Gere


PREMONITION

Genre: thriller
Regie: Mennan Yapo
Cast: nog niet bekend

Korte omschrijving: Een vrouw krijgt te horen dat haar man overleden is tijdens een auto-ongeluk. De volgende morgen ontdekt ze echter dat hij nog springlevend is. Haar nare droom wordt een nachtmerrie als hij de volgende dag “weer” overleden blijkt te zijn. Langzaam beseft ze dat ze voorspellende visioenen heeft en wordt ze voor een zware keuze gesteld: het leven van haar ontrouwe man redden en hun huwelijk een nieuwe kans geven of hem laten sterven en een gloednieuw leven beginnen zonder hem…

DREAMER

Genre: drama
Regie: John Getting
Cast: Dakota Fanning, Kurt Russell, Kris Kirstofferson, Elizabeth Shue, Luis Guzmán

Korte omschrijving: Een trainer (Russell) and zijn dochter (Dakota Fanning) nemen een ziek paard onder hun hoede en maken hem weer kerngezond zodat hij een racepaard kan worden tijden de Breeder’s Cup.


AUGUST RUSH

Genre: drama
Regie: Kirsten Sheridan
Cast (tot nu toe bekend): Liv Tyler, Robin Williams, Freddie Highmore

Korte omschrijving: een drama met sprookjesachtige elementen waarin een weesjongetje met ongekend musicaltalent zijn gave gebruikt om zijn biologische ouders te vinden.


SHE’S THE MAN

Genre: romantische comedy
Regie: Andy Fickman
Cast (tot nu toe bekend): Amanda Bynes

Korte omschrijving: Viola vermomt zichzelf als haar tweelingbroer en gaat in zijn afwezigheid twee weken lang naar zijn nieuwe internaat. Wanneer ze in haar vermomming verliefd wordt op “haar” nieuwe huisgenoot Duke en zelf achterna gezeten wordt door de vrouw waar haar broer een oogje op heeft, komt ze in tal van hilarische situaties terecht. Tot overmaat van ramp staat haar broer Sebastiaan ineens voor de deur.


IT’S A BOY GIRL THING

Genre: high school comedy
Regie: Nick Hurran
Cast: nog niet bekend

Korte omschrijving: \'It\'s a boy girl thing\' gaat over twee teenagers die elkaars grootste vijanden zijn op de middelbare school. Woody is arm, maar erg populair. Nell is een superverwend nest. Op een dag worden de twee wakker in elkaars lichaam.


ALTERED

Genre: horror/thriller
Regie: Eduardo Sanchez
Cast: Adam Kaufman, Brad Henke, Mike Williams, Catherine Mangan, PaulMc Carthy-Boyington

Korte omschrijving: 15 jaar geleden werden vijf mannen ontvoerd door Aliens. Slechts vier van hen kwamen terug op aarde. Na al die tijd is het de mannen nu eindelijk gelukt om 1 van de wezens te pakken die hun vriend destijds vermoordde en hun leven tot een hel maakte. De vier zinnen op wraak, maar onderschatten daarbij hun gevangene.


BRICE DE NICE

Genre: comedy
Regie: James Huth
Cast: Jean Dujardin, Clovis Cornillac, Elodie Bouchez

Korte omschrijving: Brice is al zijn hele leven een rebelse “enfant terrible”. Wanneer hij de 30 nadert, besluit hij zijn ultieme droom te verwezenlijken. Hij vertrekt naar Nice om professioneel surfer te worden. Zijn ultieme held is Bodhi, uit de film Point Break. Brice wil niets liever dan net zo’n “surferdude” worden, maar Brice is Patrick Swayze niet en Nice is ver van Los Angeles...


HOLY LOLA

Genre: Drama
Regie: Bertrand Tavernier
Cast: Jacques Tamblin, Isabella Carré, Bruno Putzulu

Korte omschrijving: Pierre, een dokter, en zijn vrouw Géraldine reizen vanuit de Auvergne (Frankrijk) naar Cambodja om er - eindelijk - een baby te adopteren. Ze denken dat dit het einde van hun inspanningen is maar het is slechts het begin van een avontuur...
Holy Lola toont de cultuur van Cambodja en de moeilijke situatie waar het land zich in bevindt. Hun enige “exportproduct” is weeskinderen. Het vinden van het juiste kind is voor adoptie ouders en het kind zelf altijd een vernederend proces; elke groep spelende kinderen wordt plotseling het middelpunt van een soort “shopping gebied”. Om dan nog maar niet te spreken over de noodzaak van het sluiten van vage deals met de plaatselijke kinderaanbieders en de oneindige omkopingen die nodig zijn om de gewenste papieren in handen te krijgen zodat het kind met de nieuwe ouders het land kan verlaten.


LES ÂMES GRISES

Genre: drama
Regie: Yves Angelo
Cast: Jean-Pierre Marielle, Jacques Villeret, Marina Hands

Korte omschrijving: Op een morgen in december 1917 wordt een 8-jarig meisje vermoord gevonden in een Frans dorpje. Een paar kilometer van de ‘crime-scene’ vandaan staat het kasteel waar de openbare aanklager Destinat al jaren als kluizenaar woont en het leven van een geheimzinnige weduwnaar leeft. De onderzoekende politieambtenaar Mierck, die altijd werd veracht en vernederd door diezelfde aanklager, begint een pervers spel waarbij het verzinnen van een crimineel belangrijker lijkt te zijn dan de zoektocht naar de waarheid. Maar wie zijn de slachtoffers in dit tijdperk van massale afslachting? En wie zijn de moordenaars?


YASMIN

Genre: drama
Regie: Kenneth Glenaan
Cast: Archie Panjabi, Renu Setna, Shahid Ahmed, Steve Jackson, Syed Ahmed

Korte omschrijving: Yasmin vertelt het fascinerende en actuele persoonlijke verhaal over wat het betekent om als persoon Aziatisch, Moslim en Brits te zijn in de 21e eeuw. Het wordt beschreven uit het oogpunt van een sterke en verwesterde vrouw die in Engeland werkt maar intussen in haar eigen traditionele cultuur leeft. Yasmin’s verhaal kaart universele thema’s aan zoals schuldgevoel, het overschrijden van grenzen en de zoektocht naar identiteit.

Recente artikelen

Laatste reacties

Maarten van Krimpen  |  20-06-2005

Deel 1 zeker niet, was echt een vernieuwing in het slashergenre. ben ik met je eens, ik bedoelde meer deel 1 van Home Alone :wink: Foutje.
Lees meer >

raymond koene  |  20-06-2005

Deel 1 zeker niet, was echt een vernieuwing in het slashergenre. ben ik met je eens, ik bedoelde meer deel 1 van Home Alone :wink:
Lees meer >

Maarten van Krimpen  |  20-06-2005

Deel 1 zeker niet, was echt een vernieuwing in het slashergenre.
Lees meer >

raymond koene  |  20-06-2005

Ik neem aan dat FD3 de laatste zal zijn in de reeds, nu is Final Destination al voldoende uitgemolken! Denk je? Sinds de vier vervolgen op Beethoven is mn ve...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina