Prijsvraag: Win de DVD van het 4e seizoen van Suits.

Win de DVD van seizoen 4 van

SUITS 'A Film, Divided'

Suits - seizoen 4 DVD

Universal Pictures Benelux brengt op 10 juni het vierde seizoen van SUITS uit op DVD. Ter gelegenheid daarvan mogen wij 2x een DVD-box van dit vierde seizoen weggeven.

Het vierde seizoen van de wereldwijd bejubelde televisieserie Suits, die zich afspeelt op een vooraanstaand advocatenkantoor in de New Yorkse wijk Manhatten. In de snelle en riskante advocatenwereld maken we kennis met Mike Ross (Patrick J. Adams) en Harvey Specter (Gabriel Macht), die in de eerste seizoenen gezworen partners waren. Op het advocatenkantoor, gerund door Jessica Pearson (Gina Torres), werkt ook Louis Litt (Rick Hoffman),de risee van het kantoor waarmee Harvey en zijn secretaresse Donna Paulsen (Sarah Rafferty) een haat-liefde relatie hebben. In dit vierde seizoen speelt Eric Roberts, die eerder te zien was in films als The Dark Knight, The Expendables en The Cable Guy, een belangrijke rol.

Om kans te maken op deze box moet je wel het goed antwoord geven op de vraag in onze prijsvraag!

Meedoen kun je hier!

De prijsvraag loopt tot en met 26 juni.

Universal

 

 

 

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Ludo Keeris  |  06-06-2015

Er was iets mis met de prijsvraag pagina van Suits 4, maar nu werkt alles en kan iedereen meedoen. Excuses voor het ongemak.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina