Prijsvraag: Maak kans op de DVD van Invictus



Prijsvraag: Invictus

 

De film “Invictus” is sinds 9 juni verkrijgbaar op DVD & Blu-ray Disc, uitgegeven door Warner Home Entertainment. Voor meer informatie, lees onze DVD-recensie van Invictus.

Korte inhoud:
Invictus vertelt het inspirerende waargebeurde verhaal over hoe Nelson Mandela (Morgan Freeman) de handen ineen slaat met de aanvoerder van het Zuid-Afrikaanse rugbyteam, Francois Pienaar (Matt Damon), om hun land te herenigen. De net verkozen president Mandela weet dat zijn land nog steeds raciaal en economisch verdeeld is na het afschaffen van de apartheid. Mandela is er heilig van overtuigd dat hij zijn volk kan verenigen door de universele taal van sport. Hij steunt het Zuid-Afrikaanse rugbyteam dat kansloos wordt geacht in hun onwaarschijnlijke pogingen tijdens het wereldkampioenschap in 1995.

BD Cover    

 

Warner Home Entertainment heeft een 4 DVD's beschikbaar gesteld voor een prijsvraag. Om kans te maken op één van deze exemplaren hoef je alleen maar onderstaande, makkelijke, vragen te beantwoorden.

Let op: één exemplaar van Invictus is exclusief gereserveerd voor Platinum Member leden. De winkans voor Platinum Member leden is daarmee een stuk groter!

Dit zijn de vragen:

Vraag 1: Invictus is geregisseerd door de legendarische regisseur die een Oscar heeft gewonnen voor Beste Film en Beste Regisseur voor de films Million Dollar Baby en Unforgiven. Wat is de naam van deze regisseur?

Vraag 2: In Invictus, deze Oscar-winnende acteur portretteert Nelson Mandela, die de krachten bundelt met de aanvoerder van het rugbyteam van Zuid-Afrika, om zo hun land te helpen verenigen. Wat is de naam van deze acteur?.

De prijsvraag loopt tot en met 11 juli.
De prijswinnaars krijgen automatisch bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Crewleden van DVD.nl zijn uitgesloten van deelname.

Recente artikelen

Laatste reacties

roninpacino  |  20-07-2010

Veel plezier met de film :D
Lees meer >

Don van Straalen  |  20-07-2010

congrats voor de winnaars!
Lees meer >

Smooth-J  |  20-07-2010

:toppie::headbang:
Lees meer >

Ludo Keeris  |  20-07-2010

De winnaars van de Invictus DVD zijn bekend De DVD's zullen zo spoedig mogelijk worden toegezonden. Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina