Populaire BNN-serie Tessa vanaf 23 februari verkrijgbaar op DVD

Populaire serie komt uit op DVD!

TESSA

Het eerste seizoen vanaf 23 februari op DVD verkrijgbaar

Tessa DVD

De middelbare school is de moeilijkste tijd van je leven. Vooral als je veertig bent! In de populaire BNN-serie TESSA speelt Thekla Reuten (Overspel) de hoofdrol van de stoere, politiek incorrecte lerares Tessa. Ze rookt op de meisjes-wc, doet het met de rector en zegt iedereen precies waar het op staat. De leerlingen lopen met haar weg, maar volwassenen kunnen geen grip op haar krijgen. Andere grote rollen zijn voor onder andere Lies Visschedijk (Gooische Vrouwen), Guido Pollemans (Overspel) en Esmée van Kampen (Lieve Céline). TESSA was tot januari 2016 bij BNN op NPO 1 te zien en trok gemiddeld 1 miljoen kijkers per aflevering. Het volledige eerste seizoen van TESSA is vanaf 23 februari op DVD verkrijgbaar.

Verhaal Tessa
Tessa is lerares en alleenstaande moeder met drie kinderen. Zowel op school als in haar privéleven schopt ze de boel behoorlijk in de war. Ze heeft een gruwelijke hekel aan autoriteit en ligt daarom regelmatig overhoop met haar collega’s. Maar Tessa heeft een klein hartje en voelt feilloos aan wat iedereen nodig heeft. Dus geeft ze mensen graag een zetje in de goede richting. Of ze nu willen of niet. Maar wie helpt Tessa wanneer zij zelf haar hart wil luchten?

Productie
Naast eerdergenoemde acteurs maken Niels Gomperts (Penoza), Stephanie van Leersum (Celblok H) en Joes Brauers (Oorlogsgeheimen), Beppie Melissen (Gooische Vrouwen), Bo Maerten (Meiden van de Herengracht), Peter Bolhuis (Goedenavond dames en heren), Hendrikje Nieuwerf (Dorsvloer vol confetti), Mattijn Hartemink (Bride Flight) en Alice Reijs (Met man en macht) de cast van Tessa compleet. De regie is in handen van Pieter van Rijn (Flikken Maastricht, Familieweekend, ’t Schaep met de 5 Pooten) en Anne de Clercq (Jack Bestelt een Broertje, Feuten de serie). Tessa wordt geproduceerd door Warner Bros. International Television Production Nederland in coproductie met BNN-VARA.

Bekijk de trailer:

Specificaties DVD
Speelduur: 8 x 42 minuten
Taal: Nederlands gesproken
Kijkwijzer: Alle Leeftijden
Beeldformaat:
16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Adviesprijs: €19,99
Verpakking: 2 DVD’s Stackpack + Slipcase

Just Entertainment Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

jeroeni  |  13-02-2016

Ben naar een paar afleveringen afgehaakt want ik vond het erg flauw.Mijn vriendin vond het trouwens wel aardig.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina