Platform FILM.nl is vanaf vandaag online

Zoekplatform Film.nl officieel gelanceerd

Het online platform Film.nl is vanaf vandaag actief. Met de gratis app en via de website kan men snel en legaal in Nederland beschikbare films en series vinden.

Film.nl banner

"We willen het makkelijk maken om het enorme aanbod dat er is te doorzoeken", zegt Jaap Bruijnen van branchevereniging NVPI. Volgens hem blijven veel mensen illegaal films en series kijken, terwijl er de laatste jaren veel legaal aanbod bij is gekomen. Omdat ze het legale aanbod niet kunnen vinden, downloaden ze daarom de films maar van piraterijwebsites. "Op Film.nl kun je op termijn 15.000 tot 20.000 films en series terugvinden", aldus Bruijnen. "Daarmee hopen we een enorme tik uit te delen aan piraterij."

Film.nlFilm.nl is een hele handige zoekfunctie. Je kunt ermee ontdekken waar je films en series kunt bekijken. Dat kan op diverse manieren. In de bioscoop, on demand, DVD/Bluray en op TV. Er zijn veel verschillende aanbieders in Nederland die dat mogelijk maken. Het mooie van Film.nl is dat je kunt zoeken naar films en series van legale aanbieders. Zo kijk je zonder zorgen en veilig en snel. Film.nl is beschikbaar als gratis app voor de smartphone, maar zoeken naar films en series kan ook op de website. De app is er zowel voor Android als voor iOS.

Bekende acteurs en actrices

De gratis app en website wordt gelanceerd met een campagne met hoofdrollen voor Rutger Hauer, Barry Atsma, Monic Hendrickx, Robert de Hoog, Katja Schuurman, Sigrid ten Napel, Maryam Hassouni en Martijn Lakemeijer. De campagne met de titel ‘Kijk Niet Zo Moeilijk’ doet een serieus appèl op de film- en serieliefhebber en geeft tegelijk een vette knipoog. In de campagne gefotografeerd door Pieter Henket, woonachtig in New York, met de titel ‘Kijk Niet Zo Moeilijk’ wordt een serieus appèl gedaan op de film- en serieliefhebber, maar tegelijkertijd geeft de campagne een vette knipoog.

Film.nl is een uniek samenwerkingsproject van bedrijven en instellingen uit de Nederlandse entertainmentsector. Filmproducenten, distributeurs, omroepen, online aanbieders en andere belanghebbenden zijn samengekomen om Film.nl mogelijk te maken. Het aantal films en series wordt voortdurend uitgebreid. Dat geldt ook voor het aantal aanbieders.

Film.nl Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina