PIAS: Nieuwe muziek-DVD releases

Pavement - Slow Century

Pavement is een band die altijd vooropliep in hun genre en die een aantal klassiekers op haar naam heeft staan. Deze 2 DVD heeft een lengte van in totaal 279 minuten en de band is 4 jaar bezig geweest om dit te realiseren.


JAMES LAST - A World Of Music

A World Of Music is de opvolger van Gentleman Of Music. Deze release is een DVD van 100 minuten met weer een
uitstekende weergave in DTS. Hoogtepunt op deze DVD zijn de vijf nummers van ABBA. James Last heeft bewezen met
zijn vorige DVD Gentleman Of Music een breed publiek aan te spreken en heeft na 40 jaar nog steeds enorm veel fans.
Als extra is er materiaal waarbij de kijkers een kijkje achter de schermen krijgen.


Marilyn Manson - Guns, God Government Ltd.

Over deze DVD zegt Marilyn Manson: “There are things on this DVD that no one has or should ever see”. Guns,God & Government laat Marilyn Manson op zijn uitdagendst zien. Deze live show is samengesteld uit materiaal opgenomen in Japan, Rusland en Europa tijdens zijn wereld tournee. De volgende songs komen o.a. voorbij: “Hate Anthem”, “Fight Song”, “Dope Show”, “Sweet Dreams”, “Lunchbox” en “Beautiful People”. Het is extra genieten dankzij DTS en breedbeeld. Als extra is er een 30 minuten “backstage” documentaire, waarbij je Marilyn in Tokyo, Rome, Berlijn en New York kunt zien. Zie hoe Marilyn manson op het podium gaat bij Eminem, voorstellen krijgt van Ozzy Osbourne’s vrouw en hoe hij zijn lichaam misbruikt voor zijn optredens. Waarschijnlijk is dit één van de meest controversiele DVD’s die dit jaar uitkomt, mede vanwege het spektakel tijdens zijn optredens.


USHER Live Evolution 8701

Op zijn 23ste heeft Usher al 4 albums uitgebracht, vele hits gescoord, en zijn bijnaam is: “King Of Hip Hop Soul”. Op deze DVD met een live optreden, zie je Usher op zijn best, het is een combinatie van een goede lichtshow, vuurwerk, waanzinnige choreografie, romantiek en sex appeal. Je hoort en ziet o.a. de volgende songs: “U Got It Bad”, “My Way”, “You Make Me Wanna” en “Nice & Slow”. Uiteraard is deze DVD in DTS en breedbeeld om de sensatie nog meer te versterken…

Recente artikelen

Laatste reacties

martin  |  21-11-2002

Ik heb de DVD van Usher gekocht, zal mij benieuwen. kreeg er wel een gratis demo muziek DVD erbij van Eagle vision, met vele nummers erop.
Lees meer >

René Groen  |  19-11-2002

Deze titels interesseren mij pesoonlijk niet. Ik wacht nog op een live DVD van Nickleback en misschien die van Staind - MTV Unplugged.
Lees meer >

Alexander de Mol  |  19-11-2002

Ik denk dat dat wat kort door de bocht is. Ik kan me voorstellen dat de DVD's van Usher en Marilyn Manson toch wel aftrek zullen vinden. Dat hier geen reacties ...
Lees meer >

van der velden  |  19-11-2002

vraag zit hier iemand op te wachten ?? aan de hoeveelheid reacties te zien niet kunnen ze beter niet uitbrengen zoiets
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina