PIAS: Nieuwe muziek DVD releases deze week

Sublime Live ’94 – ‘96 
Deze live DVD van Sublime, een tijdje zeer populair geweest in Nederland, bevat een aantal van hun bekendste nummers en er is ook nog vrij zeldzaam materiaal van hun eerste “Warped Tour” en het laatste optreden van de band.
Er is zelfs materiaal uit de privé collectie van de band, dus zeer interessant voor de fans. Het geluid op deze DVD is in 5.1 surround sound en het geheel is digitaal geremastered. Als extra’s zijn er een Sublime karaoke versie en materiaal van een optreden in “KROQ Weenie Roast”.


Butthole Surfers Blind Eye Sees All Live 1985 
Op deze DVD staat live materiaal van de uitzinnig gekke en energieke Butthole Surfers. De band is nooit boven zijn underground status uitgekomen, maar heeft desondanks een grote schare fans. Onderga een reis naar 1985 en beleef de Butthole Surfers op hun best tijdens een ptreden in Detroit. Als extra’s zijn er een Karoke versie, bonus audio materiaal uit 1991 en een foto galerij. Het geluid kan weergegeven worden in 5.1 surround sound en is digitaal geremastered. 


Dee Snider Deevision 
Een overzicht van de meest bijzondere zanger uit de historie? Deze DVD is een document over Dee Snider, zijn muziek, zijn bands en zijn muzikale vrienden. Er is live materiaal, aangevuld met video’s en interviews van Dee Snider en veel bekende muzikanten (o.a.: Motorhead, Ronnie James Dio). Een must voor alle fans Dee Snider en Twisted Sister.


V/A Graffitti Rock & Other Hiphop 
In het begin van de 80-er jaren was er in Amerika het tv programma “Graffiti Rock”, een kijkje in de wereld van Hip Hop. Op deze DVD zie je namen als: Run DMC, Kool Moe Dee, Dj Jazzy Jay, Fab 5 Freddy, Doug E Fresh etc. Als extra zit er veel “behind the scenes” materiaal uit het programma op deze DVD. Voor de liefhebbers van Hip Hop!


V/A Eastern Conference All Stars 
Deze DVD van 120 minuten bevat alles voor de liefhebber van Hip Hop!!! Van Hip Hopin’ dope video’s tot optredens van High & Mighty, Smut Peddlers, Kool G Rap, Kool Keith en Beatlejuice tijdens een optreden in de Howard Stern Show. Als extra’s zijn er “Behind the Scenes” opnames en een exclusieve live opname van Smut Peddlers. Het geluid kan weergegeven worden in 5.1 surround sound.

Recente artikelen

Laatste reacties

geoffrey3001  |  26-09-2002

ik weet het, er wordt gezegd deze week, maar bij play.com kan ik ze niet vinden en ik vrees het ergste wat betreft de prijs bij frs.
Lees meer >

geoffrey3001  |  26-09-2002

Yes, 2 hiphop dvd's, ik wil ze beide hebben. Vooral V/A Eastern Conference All Stars omdat daar Kool Keith bij zit, waar ik een fan van ben. Simpelweg een van d...
Lees meer >

Ludo Keeris  |  26-09-2002

Dat die Dee Snider nog leeft zeg! Ik dacht dat ie alleen nog maar een radiorockshow in Amerika deed. Maar ik moet toegeven, zo'n tien-vijftien jaar geleden was ...
Lees meer >

Don Corleone  |  25-09-2002

Ok das duidelijk.... SUBLIME!!!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina