Philips: Philips TV verbreedt zijn Smart TV reeks

Philips TV verbreedt zijn Smart TV reeks en personaliseert de gebruikersbeleving verder

Amsterdam – Philips TV geeft de digitale home entertainmentmarkt een extra impuls met tal van nieuwe toestellen die beschikken over Smart TV. Bijna alle tv’s die Philips nu aankondigt beschikken over Smart TV-functies. Een totaal vernieuwd en personaliseerbaar beginscherm en een nog intuïtievere bediening zorgen voor een verrijking van de gebruikersbeleving.

PhilipsSMART-TVscreenfill 2K12-web

 

60 procent van de gebruikers zet de Smart TV enkele keren per dag aan
“Nu de hele Smart TV-infrastructuur - breedband webtoegang, cloud content, tv’s, apps, gebruikersacceptatie – klaar is, verwachten we een sterke toename van Smart TV-gebruik”, zegt Pieter Vervoort, Vice President en Head of Product Strategy & Smart TV van Philips. ”Nu al zet meer dan 60 procent van de actieve Philips Smart TV-gebruikers de Smart TV meer dan vijftig keer per maand aan.”

Overal in huis Smart TV
Smart TV is nu ook beschikbaar in modellen met kleinere schermafmetingen tot 48cm (19”), zodat gebruikers nu overal in huis een tv kunnen neerzetten die toegang geeft tot digitale content. “De digitale wereld van content en apps is niet langer voorbehouden aan gebruikers van dure tv’s, maar is nu ook bereikbaar voor mensen met een beperkt budget”, zegt Vervoort.

Personalisatie en gebruiksgemak zijn essentieel
Gebruiksgemak is erg belangrijk voor Smart TV: Philips heeft zijn Smart TV Home Screen verbeterd met een gemakkelijk te gebruiken grafische interface en een uitgebreid dienstenaanbod. Dit geeft gebruikers snel toegang tot hun favoriete apps, weersvoorspellingen, het web en gepersonaliseerde video-aanbevelingen. Smart TV is gebouwd op basis van een cloudgebaseerde architectuur, zodat iedereen die een Philips Smart TV heeft automatisch het vernieuwde Home Screen te zien krijgt.

Gemakkelijk te gebruiken Smart TV Home Screen
De Home Screen grafische gebruikersinterface geeft met één klik toegang tot de populairste onderdelen van de Philips Smart TV-dienst. De balk bovenaan het Home Screen laat de plaatselijke weersvoorspelling zien, de tijd en de datum. De bovenste helft van het scherm is gereserveerd voor live beelden van een geselecteerd tv-kanaal of een externe bron. Rechts naast de afbeelding van het tv-kanaal staan gepersonaliseerde aanbevelingen van apps, tv-shows, Uitzending Gemist en het video-on-demand (VoD) aanbod. De onderste helft van het Home Screen toont de favoriete apps van de gebruiker en die kan de plaats van deze apps ook individueel bepalen.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina