Pathé presenteert de Video-dienst Pathé Thuis

Samsung Logo

 

 

Pathé presenteert de Video On Demand-dienst Pathé Thuis

Vanaf vandaag kunnen consumenten niet alleen in de Pathé-theaters films bekijken, maar ook thuis op de televisie, computer en laptop.

Op dit moment zijn via Pathé Thuis al 85 films beschikbaar. Daar komen wekelijks zo'n 35 titels bij. De films zijn ongeveer vier maanden na de bioscooprelease via Pathé Thuis te zien.

Marc Canisius, deputy managing director Pathé: "Het uiteindelijke doel is van onze VOD-dienst de grootste filmdatabase te maken. We hopen binnen twee tot drie jaar drie miljoen downloads te genereren."

Gebruikers kunnen gedurende 48 uur een gehuurde film bekijken. De films zijn te downloaden in SD- of HD-kwaliteit. De kosten zijn vijf of zes euro per film. Pathé Thuis is beschikbaar via www.pathe-thuis.nl. Ook kun je van de dienst gebruik maken via een aparte app voor Samsung Smart TV's. Die is te downloaden in de Samsung Smart TV App Store.

 

Met Samsung Smart TV thuis ongestoord van films genieten met de Pathé Thuis app

  • Met een Samsung Smart TV hoef je voor een filmavond de deur niet meer uit
  • Geniet thuis van films in topkwaliteit op je Samsung Smart TV
  • Download vanaf vandaag de Pathé Thuis app uit Samsung Apps op je Smart TV

Het is koud buiten. De wind giert om het huis. Je denkt er niet aan om er vanavond nog op uit te gaan…
Dat belooft een heerlijke filmavond te worden! Want met de Samsung Smart TV heb je keuze uit vele films, zonder dat je hiervoor de deur uit hoeft. Via de app Pathé Thuis op de Samsung Smart TV selecteer je vanuit je luie stoel die film waar jij op dat moment zin in hebt. Je kunt kiezen uit alle mogelijke genres, zoals actie, drama, romantiek, arthouse en kinderfilms. Variërend van de laatste blockbusters uit de bioscoop, tot filmklassiekers en films die niet eerder op het witte doek te zien waren. Bovendien kun je een groot deel van het aanbod in HD kijken, waardoor je films nóg intenser beleeft.

Samsung Pathé Thuis



Samsung is de exclusieve introductiepartner van de dienst Pathé Thuis. Nederlanders met een Samsung Smart TV of Samsung Blu-ray speler kunnen nu de Pathé Thuis app gratis downloaden uit Samsung Apps. Vervolgens klik je de app op de TV aan om een film uit te zoeken. De Pathé Thuis app werkt heel gemakkelijk. Je hebt de film waar je zin in hebt zo gevonden. Weet je nog niet zeker of je keuze dé film van de avond is? Dan lees je de beschrijving en bekijk je de trailer. Is ’t ‘m? Druk op de knop en de film begint. En wanneer je een aantal films hebt gekeken, geeft de app op basis van je kijkgedrag advies over films die je ook zullen aanspreken.

“Samsung voert de TV-markt in Nederland al jaren aan. Eenderde van alle LED-TV’s die dit jaar tot nu toe zijn verkocht, zijn TV’s van Samsung,” vertelt Tonnie van Schijndel, Product Manager TV van Samsung Electronics Benelux. “Met Smart TV’s hebben we zelf meer dan 40% van de markt in handen. Met de Samsung Smart TV geven we Nederlanders een ervaring die het TV kijken voorgoed verandert. Voor een filmavondje hoeven mensen de deur nu niet meer uit. Want met de Pathé Thuis app kunnen zij kiezen uit vele films. En het is zo gemakkelijk: selecteer op je Samsung Smart TV de film waar je zin in hebt en je kunt ‘m direct bekijken.”

Samsung Smart TV verandert TV kijken voorgoed
De Samsung Smart TV biedt meer dan televisiekijken alleen. Deze slimme TV brengt televisiekijken, Video on Demand, internet en entertainment naar het hart van de woonkamer. Het ‘One Design’ van de Samsung Smart TV is verbluffend mooi. De ultradunne randen zorgen voor een groter beeld en een grotere kijkhoek. De lijst van de TV valt hierdoor zo goed als weg, waardoor de kijker maximaal van de beelden kan genieten. De experts zijn onder de indruk van de Samsung Smart TV. Zo heeft de Consumentenbond de Samsung Smart TV D8000 in juli tot ‘Beste uit de test’ uitgeroepen, terwijl EISA de Smart TV D6500 in augustus met een EISA award bekroonde.

Steeds meer mensen ontdekken Samsung Apps: ’s werelds eerste en grootste app store voor TV’s die toegang geeft tot vele betaalde en gratis apps op de Samsung Smart TV. “Stond in januari de teller nog op 2 miljoen downloads, inmiddels is de grens van 10 miljoen downloads gepasseerd”, zegt Rick Fens, Content Manager Samsung Electronics Benelux. “De Samsung Smart TV kijkers in Nederland kunnen kiezen uit bijna 300 apps die voor de Samsung devices zijn ontwikkeld. Zoals de Pathé Thuis app, maar ook Facebook, YouTube, NOS Journaal, Muzu.TV en Buienradar”.

Voor degenen die nog geen Samsung Smart TV hebben, heeft Samsung een aantrekkelijke actie. Wie voor 8 januari 2012 een Samsung Smart TV koopt, krijgt tot € 150 op zijn bankrekening teruggestort én € 50 huurtegoed voor Pathé Thuis.

Recente artikelen

Laatste reacties

Marcel Hoeve  |  07-12-2011

"De films zijn ongeveer vier maanden na de bioscooprelease via Pathé Thuis te zien." "Gebruikers kunnen gedurende 48 uur een gehuurde film bekijken. De films...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina