Paranormal Activity 3 vanaf 7 maart te koop op Blu-ray/DVD Combo.

Paramount


SUCCESVOLLE PREQUEL OP DE ONGEKEND POPULAIRE FILMREEKS BRENGT NOG MEER ANGSTAANJAGENDE SPANNING MET DE UNRATED VERSIE OP BLU-RAY™/DVD COMBO PACK

PARANORMAL ACTIVITY 3

Vanaf 7 maart 2012 alleen verkrijgbaar op Blu-ray/DVD Combo inclusief extended scenes en de ijzingwekkende ‘Lost Tapes’

PA3_3D_BD_DVD kl.jpgDe recordbrekende franchise die publiek over de hele wereld angst heeft aangejaagd komt op 7 maart 2012 terug met de engste verhaallijn tot nu toe in PARANORMAL ACTIVITY 3. Universal Pictures Benelux brengt deze film alleen uit op Blu-ray/DVD combo pack.
Regisseurs Henry Joost en Ariel Schulman, filmmakers van de verontrustende sensatie Catfish, hebben met PARANORMAL ACTIVITY 3 het allergrootste bioscoopdebuut voor een horrorfilm ooit neergezet, met een wereldwijde box-office van $200 miljoen.
De meesterbreinen van de eerste twee films nemen de kijkers in PARANORMAL ACTIVITY 3 mee terug naar het begin met de dan nog jonge meisjes Katie en Kristie. Dit angstaanjagende derde deel laat zien hoe het allemaal begon en brengt meer spanning, horror en ijzingwekkende spanning dan ooit tevoren!

De Blu-ray/DVD combo pack bevat naast de bioscoopversie van de film ook de unrated versie met filmbeelden die nog niet eerder zijn vertoond en ‘Lost Tapes’, die nieuwe filmbeelden onthullen. 
 
PARANORMAL ACTIVITY 3 Blu-ray/DVD Combo Pack
De PARANORMAL ACTIVITY 3 Blu-ray Disc wordt vertoond op 1080p high definition met Engelse 5.1 DTS-HD Master Audio. De DVD in de combo pack wordt vertoond in breedbeeld voor 16:9 TV’s met Dolby Digital Engelse 5.1 Surround.   
De Blu-ray/DVD combo pack bestaat uit:

Blu-ray Disc:
o Originele bioscoopversie van de film
o ‘Unrated’ versie van de film
o Lost Tapes

DVD:
o ‘Unrated’ versie van de film

Consumentenadviesprijs:  € 24,99  (Blu-ray/DVD Combo) 
Speelduur:   83 minuten (bioscoop versie) 
  93 minuten (unrated version) 
Kijkwijzer:  16; angst, grof taalgebruik 

Universal Pictures Benelux zal de distributie van Paranormal Activity 3 op Blu-ray Disc in Nederland verzorgen. 


Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina