Paramount: TV-serie Medium seizoen 1 op DVD

TV-serie Medium seizoen 1 op DVD
‘Bovennatuurlijke misdaad’

Paramount Home Entertainment Benelux brengt 3 augustus 2006 voor het eerst de TV-serie Medium seizoen 1 op DVD uit. Deze spannende TV-serie werd wekelijks op Net5 uitgezonden. Ervaar de zenuwslopende spanning en het ontroerende drama in deze vier-disc-uitgave met alle 16 aangrijpende afleveringen.

Synopsis:
Van de maker van Moonlighting komt deze succesvolle thrillerserie met Patricia Arquette als Allison DuBois die wordt achtervolgd door visioenen van dood. Voor deze rol ontving zij al een Emmy® Award*. Elke dag vraagt Allison DuBois zich af of haar paranormale begaafdheid een gave of een vloek is. Als adviseur van de openbare aanklager gebruikt zij haar geest om de donkere geheimen van wrede moordenaars aan het licht te brengen. Daarbij zet zij haar eigen leven op het spel. Haar werk vormt een grote belasting voor haar gezin. Maar hoe kan zij zich afzijdig houden als de doden haar om hulp vragen?
*2005 Emmy® Award voor de beste vrouwelijke hoofdrol in een dramaserie

Regie: Glenn Gordon Caron (Moonlight)

Adviesprijs DVD: € 49.95
Speelduur: 657 minuten
Aantal discs 4
Leeftijd: 12 + angst

Recente artikelen

Laatste reacties

intexor  |  07-08-2006

komt nu ook op VijfTV in België iedere zaterdagavond, ik denk dat ik maar eens wat afleveringen ga opnemen om te kijken of het iets voor mij is. op het eerste z...
Lees meer >

Werner  |  29-07-2006

Nooit een aflevering van gezien, maar het gegeven prikkelt mijn interesse. Waar kan ik het mee vergelijken?
Lees meer >

Mark Knoop  |  28-07-2006

De R1 en R2UK hebben vijf discs. Volgens het persbericht en ook Bol.com krijgen wij maar 4 discs (waarschijnlijk dus geen extra's).
Lees meer >

Sneaker  |  29-05-2006

Geweldige serie. Moet ik zeker hebben. Als de prijs wat daalt.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina