Paramount: The Italian Job 12 februari op DVD

Italiaanse inbreekpraktijken

Paramount Home Entertainment releast remake van The Italian Job op video en DVD

Op 12 februari 2004 brengt Paramount Home Entertainment weer een spectaculaire actiefilm in de winkelschappen: The Italian Job. Deze film is een remake van de film die geschreven is door Troy Kennedy-Martin en die in 1969 onder deze titel is verschenen.

Misdaadthriller

Venetië en Los Angeles, goudstaven en kluizen kraken en een spectaculaire achtervolging door Los Angeles met Mini Coopers. Dit zijn slechts enkele ingrediënten voor een misdaadthriller die borg staat voor een adrenalinestoot van jewelste. Hou je alvast klaar om met piepende banden naar de winkel te vertrekken!

Het verhaal

Het plan was waterdicht, de klus werd perfect uitgevoerd en de ontsnapping verliep vlekkeloos. Alleen had meesterdief Charlie Croker (Mark Wahlberg) geen rekening gehouden met een mol in zijn eigen team. Na een spectaculaire overval op een zwaarbewaakt gouddepot in een palazzo in het Italiaanse Venetië zijn Charlie en z\'n bende - informant Steve (Edward Norton), computergenie Lyle (Seth Green), chauffeur Handsome Rob (Jason Statham), explosievenexpert Left-Ear (Mos Def) en doorgewinterde brandkastkraker Bridger (Donald Sutherland) - uit hun lood geslagen als een van hen een verrader blijkt te zijn. Met de hulp van Stella (Charlize Theron), een bloedmooie brandkastkraakster met stalen zenuwen, willen ze het goud opnieuw stelen door het verkeerscontrolesysteem van Los Angeles te kraken, de verkeerslichten te manipuleren en de grootste verkeerschaos in de geschiedenis van LA te creëren. Adviesprijs is 25 euro.

Extra Features

· Pedaal op het metaal: De making of the Italian Job
· De woorden Your the Italian Job op papier krijgen
· The Italian Job Rijschool
· De machtige mini’s van The Italian Job
· High Octane: stunts van The Italian Job
· Deleted scenes: Easter Egg
· Bioscooptrailer

Recente artikelen

Laatste reacties

Remco Out  |  27-01-2004

In de bios gezien vorig jaar en is me goed bevallen. Zeker een leuke film! Zit dan ook al een tijdje op de DVD te wachten, maar nog maar 2 weekjes. Moet lukken....
Lees meer >

Surya  |  27-01-2004

Een van de beter in het genre imo. Ga ik wel halen.
Lees meer >

HiddeV  |  26-01-2004

helaas is dit een leuke film, dat me dus geld gaat kosten ;)
Lees meer >

elvis  |  26-01-2004

ik heb gezien ik vond het hele goede film :D
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina