Paramount: Stop-Loss en The Love Guru DVD release

Stop-Loss

Ryan Phillippe speelt de hoofdrol in de met lovende kritieken ontvangen film over plicht, eer en hechte vriendschapsbanden.

Op 11 december 2008 brengt Paramount Home Entertainment Benelux het ontroerende verhaal van MTV Films op DVD over een groep vrienden die worstelt met persoonlijke problemen en morele dilemma’s. 

De sensationele cast bevat onder anderen Ryan Phillippe (Flags Of Our Fathers), Channing Tatum (A Guide To Recognizing Your Saints), Joseph Gordon-Levitt (The Lookout), Timothy Olyphant (“Deadwood”), Abbie Cornish (Elizabeth: The Golden Age) en Ciaran Hinds (There Will Be Blood). STOP-LOSS is de tweede lange speelfilm van de met prijzen bekroonde regisseur Kimberly Peirce (Boys Don’t Cry). STOP-LOSS is een rauwe en meeslepende oorlogsfilm die op een realistische manier de uidagingen schetst die zo veel jonge mensen vandaag de dag het hoofd moeten bieden.

Synopsis:
Ryan Phillippe speelt de hoofdrol in Stop-Loss, een inspirerende film over familie, vriendschap en trouw met een absolute sterrencast. Als Brandon King (Phillippe) zijn dienstplicht heeft voltooid, wordt hij onverwachts geconfronteerd met een nieuwe uitdaging die hem in conflict brengt met andere veteranen. Stop-Loss, met de veelbelovende Channing Tatum, Abbie Cornish en Joseph Gordon-Levitt, is een aangrijpende oorlogsfilm die je niet mag missen!

Extra’s:
o Commentaar door regisseur Kimberly Peirce en co-auteur Mark Richard
o “The Making of STOP-LOSS”
o Documentaire “A Day in Boot Camp”
o Verwijderde scènes met optioneel commentaar door Kimberly Peirce

Adviesprijs: € 19,99
Speelduur: 107 minuten
Leeftijd: 16 + geweld en groftaalgebruik


The Love Guru

Mike Myers speelt in een knotsgekke komedie zijn eerste nieuwe karakterrol sinds austin powers

Op 22 januari 2009 brengt Paramount Home Entertainment Benelux deze tumultueuze komedie op DVD uit, met Mike Myers als een prettig gestoorde spirituele gids in de hoofdrol.

De hilarische film laat Mike Myers zien in zijn eerste nieuwe karakterrol sinds Austin Powers. Verder kan THE LOVE GURU bogen op een ijzersterke ondersteunende cast met onder anderen Jessica Alba (Fantastic Four), Justin Timberlake (Shrek The Third), Ben Kingsley (The Wackness), Romany Malco (Blades of Glory) en Verne Troyer (Austin Powers: The Spy Who Shagged Me). Myers is de goeroe Pitka, die het zwaar te verduren krijgt als hij door de eigenaar van een ijshockeyteam (Alba) wordt ingehuurd om de problemen op te lossen rond een sterspeler (Malco), wiens sportprestaties eronder lijden dat zijn vrouw ervandoor is gegaan met rivaal Jacques “Le Coq” Grande (Timberlake).

Extra’s:
o verwijderde en extra lange scènes
o bloopers
o Mike Myers en de Love Guru – en nog 3 filmpjes
o trailer
o weggelaten fragmenten en meer!

Adviesprijs: € 19,99
Speelduur: 92 minuten
Leeftijd: 12 + seks + grof taalgebruik

Recente artikelen

Laatste reacties

martini  |  06-11-2008

Stop-Loss is een goeie en Love Guru een leuke film, maar wacht wel tot ze wat goedkoper zijn...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina