Paramount: Sex and the city Essentials Collection op DVD

Sex and the City

Sex, mode en meer anno 2008

Paramount Home Entertainment zal in verband met de première van de Sex and the City bioscoopfilm de Sex and the City ‘Essentials’ Collection uitbrengen op dvd op 22 mei. Deze collectie bevat 18 discs (seizoen 1 t/m 6) + 1 bonus disc met HBO afscheid eerbetoon 1&2, USCAF schrijvers’s panel discussie en 10 verwijderde scènes. Uniek is de mogelijkheid om te kiezen voor 3 alternatieve eindes van de slotaflevering.

Populair
Met miljoenen fans over de hele wereld mag Sex and the City wel geprezen worden als één van de meest populaire televisieseries ooit. In Nederland had de serie gemiddeld 700.000 kijkers per aflevering. Inmiddels heeft Sex and the City veel internationale prijzen in de wacht gesleept en heeft al een aantal maal een Emmy Award gewonnen (prijs voor beste televisieprogramma van het afgelopen seizoen). Vanaf 12 juni 2008 is de bioscoop film te zien in Nederland. Deze film speelt zich af 4 jaar nadat de TV-serie is afgelopen.

Recente artikelen

Laatste reacties

Bettina  |  28-03-2008

Het plaatje van de set ziet er heel anders uit. Het was eerst meer een dure draagtas set En wat is er precies gerectificeerd dan?
Lees meer >

Hugo R  |  28-03-2008

Op verzoek van Paramount Benelux is dit bericht gerectificeerd en opnieuw geplaatst. En wat is er precies gerectificeerd dan?
Lees meer >

Arnold van Oostrum  |  28-03-2008

Op verzoek van Paramount Benelux is dit bericht gerectificeerd en opnieuw geplaatst.
Lees meer >

DanielC  |  27-03-2008

Vanaf zaterdag is de shoebox 75 euro bij de V&D i.v.m. Prijzencircus, prima prijs lijkt me. dat issie al 4 maanden bij FRS ... zowel de shoebox als de "ander...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina