Paramount: No Country For Old Men op DVD

No Country For Old Men op DVD

Winnaar van vier Oscars®, waaronder voor Beste Film van het jaar

Paramount Home Entertainment Benelux brengt No Country for Old Men, winnaar van vier Oscars®, waaronder die voor beste film, beste regie, beste bijrol en beste scenario, op 19 juni 2008 op DVD uit. Een fascinerend verhaal over geld, geweld en chaos met werkelijk een topcast waaronder Javier Bardem, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Kelly Macdonald en Woody Harrelson.

No Country For Old Men is de meest pakkende en meest talentvolle film van Joel en Ethan Coen tot dusver. De extra's op deze DVD gunnen de kijker dan ook een blik achter de schermen tijdens het filmproces van de broertjes Coen. Er is te zien hoe ze één van de spannendste thrillers van het jaar hebben bedacht en gefilmd en er wordt een nieuw licht geworpen op de complexe personages en gevierde bedenkers van de film.

De bekroonde filmmakers Joel en Ethan Coen schreven, regisseerden en produceerden No Country For Old Men, gebaseerd op de roman van schrijver Cormac McCarthy. De film bevat extreem goed acteerwerk door Javier Bardem (die dankzij zijn acteerprestatie de Oscar voor beste mannelijke bijrol in de wacht sleepte), Tommy Lee Jones, Woody Harrelson, Kelly Macdonald en Josh Brolin.

Synopsis
Een man stuit in de woestijn toevallig op een aantal bloederige lijken, een pick-up vol met heroïne en een koffer met een onweerstaanbare twee miljoen dollar in contanten. Wanneer hij besluit het geld mee te nemen, zet hij een onstuitbare kettingreactie van geweld in gang waar zelfs de wetsdienaren in West-Texas niet tegen zijn opgewassen. Dit zenuwslopende kat- en-muis-spel met werkelijk een topcast onder aanvoering van Tommy Lee Jones, zal u gegarandeerd op het puntje van uw stoel doen zitten— tot aan de bloedstollende finale!

Extra’s:
 Samenwerken met de broertjes Coen: bespiegelingen van cast en crew
Kom meer te weten over Joel en Ethan Coen vanuit het oogpunt van hun medewerkers, cast en crew.
 The Making of No Country For Old Men
Volg de broertjes Coen tijdens de filmopnames en terug naar hun roots als verhalenvertellers met een unieke vorm en visie.
 Dagboek van een Country Sheriff
Onderzoek de relatie tussen het mededogen van Sheriff Bell en de wreedheid van Anton Chigurh.

Adviesprijs: € 19,99
Speelduur: 122 minuten
Leeftijd: 16 + geweld

Recente artikelen

Laatste reacties

Jordy van Buel  |  16-03-2008

Tja, een absolute aanschaf 8)
Lees meer >

Richard68  |  16-03-2008

Op zich een goede film, alleen het einde (laatste 15 minuten van de film) had veel beter gekund. Ik heb hem al een tijd geleden in een filmmarathon gezien en de...
Lees meer >

wayne  |  16-03-2008

EN wanneer op blu ray?(koopalleen blu ray)zou toch ook wel relaxt zijn als ie tergelijketijd released word
Lees meer >

bart22  |  16-03-2008

Ook voor mij een zekere aanschaf.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina