Paramount: Jericho op DVD

JERICHO
THE FIRST SEASON

Op 4 september brengt Paramount Home Entertainment Benelux het eerste seizoen van JERICHO uit op DVD. Deze serie is sinds mei wekelijks op maandag bij Veronica te zien. De serie Jericho is van de makers van onder andere Numb3rs en NCIS. Hoofdpersoon Jake Green (Skeet Ulrich) is onder andere bekend van de films Scream en The Craft. Robert Hawkins (Lennie James) speelde in films als Snatch en Lost in Space. Een andere bekende personage is Eric Green (Kenneth Mitchell), die een rol heeft gehad in onder andere Grey’s Anatomy en CSI: Miami.

De vaste kijkers van JERICHO in Amerika waren zo verknocht aan de serie dat ze de omroepbazen (CBS) meer dan 20.000 kilo pinda\'s stuurden (een verwijzing naar de laatste woorden van de held van JERICHO in de slotaflevering van het eerste seizoen) in de hoop dat ook het tweede seizoen van de serie zou worden uitgezonden. Deze overweldigende actie had succes, want de serie zal in het middenseizoen opnieuw worden uitgezonden door CBS in Amerika. Met de 6-DVD-set kunnen de fans ondertussen opnieuw genieten van het spannende eerste seizoen én van niet eerder vertoonde opnames achter de schermen, verwijderde scènes, commentaar bij de afleveringen en nog meer extra\'s.

Synopsis
JERICHO laat zien wat er gebeurt als een vredig plaatsje in de Amerikaanse staat Kansas plotsklaps met een nucleaire paddenstoelwolk aan de horizon wordt geconfronteerd en het dagelijkse leven verandert in een chaos. De inwoners, die volledig op zichzelf worden teruggeworpen, vragen zich af of zij de laatst overgebleven Amerikanen zijn. Eens verstandige mensen worden paranoïde, persoonlijke belangen verdringen het gemeenschappelijk belang en zorgvuldig bewaarde geheimen dreigen te worden onthuld. Gelukkig zijn er ook inwoners die over een ongekende innerlijke kracht blijken te beschikken en ontpoppen sommigen zich onverwacht tot helden.

Extra\'s:
Building Jericho: Een kijkje achter de schermen van het ontstaan van de serie, met exclusieve interviews met cast en crew. Eén van de hoogtepunten zijn de niet eerder vertoonde auditietapes.
• What If? Een onthullend historisch overzicht van de nucleaire wapenwedloop sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog.Wat zou er met ons gebeuren als er nu een aanval zou plaatsvinden; en zouden we in staat zijn om een door mensen veroorzaakte ramp of natuurramp te overleven?
• Verwijderde scènes
• Commentaar: Pilot: The First Seventeen Hours met Jon Turteltaub en Carol Barbee; Fallout met Jon Turteltaub en Carol Barbee; Rogue River met Jon Turteltaub en Skeet Ulrich; Red Flag met Lennie James en Carol Barbee; Vox Populi met Skeet Ulrich, Lennie James en Carol Barbee.

Aantal discs: 6
Adviesprijs: € 54,99
Leeftijd: 12 geweld, angst en grof taalgebruik

Recente artikelen

Laatste reacties

SuperDre  |  02-07-2008

Nee, dat noemen ze nou commercie. Nou kunnen de uitgevers je nog ff een poot uitdraaien door die 7 afleveringen in een apart boxje te verkopen voor veel te veel...
Lees meer >

Chris Taylor  |  02-07-2008

Gave serie, komt wel in de collectie.
Lees meer >

reusla  |  25-06-2008

hadden ze die 7 afleveringen er niet bij kunnen doen...... Nee, dat noemen ze nou commercie. Nou kunnen de uitgevers je nog ff een poot uitdraaien door die 7 ...
Lees meer >

rogue  |  25-06-2008

Ik weet het nog niet met deze serie, ik heb nu 8 afleveringen gezien, maar echt overtuigd ben ik niet. Of wordt het echt nog beter?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina