Paramount: Eagle Eye vanaf 5 maart op DVD en Blu-ray

Eagle Eye

Shia LaBeouf en Michelle Monaghan schitteren in de razendsnelle cyberthriller

Vanaf 5 maart op DVD en Blu-ray

Onze alledaagse technologie neemt een gevreesde wending in de cyberthriller Eagle Eye van producent Steven Spielberg. Eagle Eye is een razendsnelle race tegen de klok, boordevol onverwachte plotwendingen. Shia LaBeouf (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, Transformers), Michelle Monaghan (Gone, Baby, Gone, Mission Impossible III), Billy Bob Thornton (Armageddon, Sling Blade), Rosario Dawson (Sin City, Grindhouse) en Michael Chiklis (“The Shield,” The Fantastic Four) zorgen ervoor dat je op het puntje van je stoel zit – en over je schouder kijkt! Eagle Eye is vanaf 5 maart verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.

Het verhaal
Copyshop medewerker Jerry (LaBeouf) en alleenstaande moeder Rachel (Monaghan) ontmoeten elkaar nadat ze alle twee een angstaanjagend telefoontje hebben gehad van een anonieme vrouw. In een razend tempo ontvangen Jerry en Rachel allerlei opdrachten van deze mysterieuze vrouw, die ze gedwongen zijn te volgen, om aan de vreselijke consequenties te ontkomen. De vrouw achter de bedreigingen volgt iedere stap die ze zetten en weet hen via mobiele telefoons, LED tekens, televisieschermen en andere alledaagse technologie instructies door te geven. Al gauw escaleert de toestand en worden de twee ‘gewone’ mensen een van de meest beruchte voortvluchtigen. Samen zetten ze alles op alles om te ontdekken wie hen manipuleert… en waarom.

Eagle Eye Blu-ray:
Eagle Eye Blu-ray is te zien in 1080p High Definition met 5.1 Dolby True HD. De bonusmaterialen bestaan uit:
• Asymmetric Warfare: The Making of Eagle Eye
• On Location: Washington D.C.
• Shall We Play A Game?
• Is My Cell Phone Spying on Me?
• Gag Reel
• Deleted Scenes
• Alternate Ending
• Theatrical Trailer

Eagle Eye
Releasedatum: 5 maart 2009
Consumentenadviesprijs: DVD: €19,99 Blu-ray: € 29,99
Speelduur: 117 minuten
Geluid: Dolby Digital 5.1. Surround
Leeftijd: 12+ geweld, angst

Recente artikelen

Laatste reacties

Sneaker  |  12-01-2009

Vond de trailer destijds erg tof, maar ik heb hem verder in de bioscoop gemist. Als de prijs wat gedaald is komt die er wel in.
Lees meer >

intexor  |  12-01-2009

Ik vond deze film niet slecht, met name dankzij de non-stop actie, maar ik wacht wel op een budget-release want 20 euro is zo'n film gewoon niet waard.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina