Paradiso Home releases op DVD en Blu-ray Disc in oktober

Paradiso Films

 


Paradiso Home Entertainment releases voor oktober

Verkrijgbaar vanaf 20 oktober


Rien à Declarer (DVD & Blu-ray Disc)

Korte inhoud:
CoverCoverDeze nieuwe komedie van én met Dany Boon (Bienvenue chez les Ch’tis), gaat over twee douanebeambten die te horen krijgen dat hun douanepost op de grens tussen Courquain (Frankrijk) en Koorkin (België) zal verdwijnen. De Belg Ruben Vandevoorde (Benoît Poelvoorde), overijverige douanier én zelfverklaard francofoob, krijgt tot zijn afgrijzen te horen dat hij met de Franse Mathias Ducatel (Dany Boon) moet gaan samenwerken. Ruben weet echter niet dat Mathias al een jaar een geheime relatie heeft met zijn zus Louise, en haar ten huwelijk heeft gevraagd. Mathias zet zich volledig in voor de nieuwe douaneopdracht, om zo Ruben’s goedkeuring te krijgen voor zijn liefde voor Louise. Maar is die liefde wel bestand tegen alle hilarische misverstanden die volgen…?

CAST: Benoît Poelvoorde, Dany Boon, Julie Bernard, François Damiens

REGIE: Dany Boon

GENRE: Komedie

Technische specificaties DVD:
GELUID: Frans Dolby Digital 5.1/DTS
ONDERTITELING: Nederlands
BEELD: Widescreen 16:9

EXTRA'S:
* Trailer

Technische specificaties Blu-ray Disc:
GELUID: Frans DTS-HD Master Audio 5.1
ONDERTITELING: Nederlands
BEELD: Widescreen 16:9

EXTRA'S:
* Trailer

 

Krews (DVD)

Korte inhoud:
CoverNa de dood van hun zoontje verhuizen Bryn en Paul Shaw naar de grote stad om hun leven opnieuw op de rails te krijgen. Ze vinden een leuk optrekje in een appartementencomplex genaamd ‘The Beacon’. Er lijkt geen vuiltje aan de lucht, totdat Bryn een geestverschijning ziet van een jongetje. Paul denkt dat het waanbeelden zijn, veroorzaakt door het verlies van hun eigen zoontje, maar er gebeuren steeds meer onverklaarbare en huiveringwekkende dingen in het gebouw. Bryn gaat geobsedeerd op zoek naar het mysterie van de verschijningen. Ze ontdekt dat het jongetje een gruwelijke dood is gestorven, maar ook dat hij daar niet de enige geest is. Bryn wil de geest van het jongetje helpen rust te vinden, maar andere, kwaadaardige geesten willen hem niet laten gaan. Meedogenloos terroriseren zij iedereen die hen tegenwerkt.

CAST: Brian Geraghty, Jonathan Cake, Faune Chambers, Sam Jones III

REGIE: Hilbert Hakim

GENRE: Drama

Technische specificaties
GELUID: Engels Dolby Digital 5.1
ONDERTITELING: Nederlands
BEELD: Widescreen 16:9

 

Endure (DVD)

Korte inhoud:
CoverEen jonge vrouw wordt ontvoerd en middenin een enorm moeras vastgebonden aan een boom. De sadistische dader, de enige persoon die weet waar ze is, komt om het leven bij een auto-ongeluk. De ervaren rechercheur Emory Lane wordt bij de bloedige locatie geroepen van het ongeluk. In de auto vindt hij een foto van de vastgebonden vrouw. Lane krijgt de hulp opgedrongen van een jonge partner, Zeth Arnold. Hun speurtocht en het forensisch onderzoek leidt hen langs halve aanwijzingen naar een schokkende ontdekking. Ze zijn niet de enige die haar zoeken. De verongelukte dader werkte in opdracht van een nog wredere psychopaat. In een race tegen de klok proberen de agenten het slachtoffer te vinden voor het te laat is.

CAST: Judd Nelson, Devon Sawa, Joey Lauren Adams, Tom Arnold

REGIE: Joe O’Brien

GENRE: Thriller

Technische specificaties
GELUID: Engels Dolby Digital 5.1
ONDERTITELING: Nederlands
BEELD: Widescreen 16:9

 

Caffeïne (DVD)

Korte inhoud:
CoverDe onderlinge verhoudingen van de werknemers van de Black Cat Cafe en hun klanten worden op hun kop gezet door zeer genante, maar vooral pikante onthullingen. Wat als je hoort dat je vriendin vroeger in pornofi lms speelde, je vriend vreemd is geweest met een eeneiige tweeling of dat je verloofde zich graag in vrouwenkleding hult? Caffeine volgt de ongelukkige pogingen van o.a. Vanessa, (Mena Suvari, American Beauty), Dylan (Breckin Meyer, Road Trip) en Laura (Katherine Heigl, Knocked Up) om hun gescheurde relaties te redden, terwijl de hilarische situaties zich opstapelen.

CAST: Mena Suvari, Breckin Meyer, Katherine Heigl, Mike Vogel

REGIE: John Cosgrove

GENRE: Komedie

Technische specificaties
GELUID: Engels Dolby Digital 2.0
ONDERTITELING: Nederlands
BEELD: Fullscreen 4:3

 

November (DVD)

Korte inhoud:
CoverFotografe Sophie Jacobs (Courteney Cox) geeft les aan een universiteit. Na een avondje uit met haar vriend Hugh (James Le Gross) stoppen ze onderweg voor een kleine hap. Sophie wacht in de auto terwijl Hugh niets vermoedend betrokken raakt in een overval. Kort daarna verschijnt er tijdens één van haar colleges een foto tussen het presentatiemateriaal met daarop haar auto tijdens de overval. Is Sophie paranoïde of speelt iemand een (gemeen) spel? Naarmate Sophie dieper graaft, gebeuren er steeds meer vreemde dingen. Eén ding is zeker. De waarheid ligt buiten het fotokader.

CAST: Courteney Cox, James LeGros, Michael Ealy

REGIE: Greg Harrison

GENRE: Drama, Mysterie, Thriller

Technische specificaties
GELUID: Engels Dolby Digital 5.1
ONDERTITELING: Nederlands
BEELD: Widescreen 16:9

Recente artikelen

Laatste reacties

deweb  |  26-09-2011

Haha, ik dacht al: nu wordt echt alle meuk in 3D uitgebracht....;) Meuk vond ik het eigenlijk niet, het was nog best een leuke komedie. Maar inderdaad niet w...
Lees meer >

Rogier Burghout  |  25-09-2011

Excuus, dat is een fout in het persbericht. Het is een 'gewone' 2D BRD. Inmiddels aangepast. Haha, ik dacht al: nu wordt echt alle meuk in 3D uitgebracht....
Lees meer >

Ludo Keeris  |  25-09-2011

Excuus, dat is een fout in het persbericht. Het is een 'gewone' 2D BRD. Inmiddels aangepast.
Lees meer >

Rogier Burghout  |  25-09-2011

Ik ben toch wel erg benieuwd waarom Rien à Declarer op een 3D BD wordt uitgebracht....:?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina