Paradiso Home DVD releases in maart

Paradiso Films


Paradiso Home Entertainment releases voor maart

Verkrijgbaar vanaf 17 maart


THE RED EAGLE (DVD)

Korte inhoud:
CoverEen kerncentrale staat op het punt om geopend te worden door de corrupte en ambitieuze bestuurders van een stad. De stadsbewoners zijn razend omdat zij hier niets tegen kunnen doen. Te midden van deze razernij wordt een nieuwe held geboren. Hij jaagt op criminelen en corrupte politieke figuren en roeit alles wat de stad bedreigt uit. Als visitekaartje laat hij zijn naam achter, “The Red Eagle”. De held wordt echter de prooi als de politieke leiders hun beste wapen op hem af sturen, “The Black Demon”.

Cast: Ananda Everingham

Regie: Wisit Sasanantieng
Genre: Actie, Avontuur, Crime

Technische specificaties DVD:
GELUID: Thais Dolby Digital 5.1
ONDERTITELING: Nederlands
BEELD: Widescreen 16:9 (1.78)
SPEELDUUR: 130 min.
EXTRA’S: • Trailer

ANJOS DO SOL/ANGELS OF THE SUN (DVD)

Korte inhoud:
CoverAnjos Do Sol/Angels of the Sun vertelt het tragische verhaal van Maria, een 12 jarig meisje uit een Braziliaans vissersdorpje. Er lijkt nog geen vuiltje aan de lucht wanneer een man genaamd Tadeu het dorpje aandoet. Hij biedt Maria’s vader een aanzienlijk geldbedrag aan om haar te laten werken voor een rijke familie in Rio de Janeiro. De naïeve vader gaat in op het aanbod!
Een hard en zeer moeilijk leven staat haar nu te wachten. Deze adembenemende film laat zien hoe verschrikkelijk de werkelijkheid kan zijn voor kinderen in Brazilië. Vriendschap en hoop houden Maria op de been in haar onmenselijk zware zoektocht om te ontsnappen aan haar bestaan!

Cast: Antonio Calloni, Fernanda Carvalho, Otávio Augusto, Vera Holtz, Darlene Glória, Chico Díaz

Regie: Rudi Lagemann
Genre: Drama

Technische specificaties
GELUID: English Dolby Digital 2.0
ONDERTITELING: Nederlands
BEELD: 4:3
EXTRA’S: • Trailer



FAMISHED (DVD)

Korte inhoud:
CoverFamished is het gruwelijke, waargebeurde verhaal van een groep kolonisten die in Californië een nieuw leven willen opbouwen. Onderweg stranden ze in het hooggebergte van de Sierra Nevada en zijn gedwongen daar een tijdelijke gemeenschap op te bouwen, in de ijzige kou, en zonder voedsel. Onder leiding van William Foster vertrekt een reddingsexpeditie die moet proberen hulp te halen. De weersomstandigheden zijn bar en de gevaren groot, maar het dodelijkste gevaar schuilt in het gebrek aan voedsel. Dagenlang moeten de pioniers zonder een hap te eten door de wildernis. Zonder enig idee of en wanneer ze de bewoonde wereld zullen bereiken staan de uitgehongerde kolonisten voor een gruwelijke keuze: sterven van de honger, of de enige bron van voedsel gebruiken die ze tot hun beschikking hebben... hun overleden reisgenoten.

Cast: Christian Kane, Clayne Crawford, Crispin Glover, Mark Boone Junior, Michele Santopietro, Crispian Belfrage

Regie: T.J. Martin
Genre: Drama, Thriller

Technische specificaties
GELUID: English Dolby Digital 5.1
ONDERTITELING: Nederlands
BEELD: Widescreen 16:9



MALICE IN LALALAND (DVD)

Korte inhoud:
Cover"Malice in Lalaland" is gebaseerd op twee boeken van Lewis Carroll: "Alice in Wonderland" en "Through the looking glass". Je wordt meegesleurd in een vreemde wereld en zijn bizarre bewoners. Malice ontsnapt uit een inrichting met de hulp van Rabbit. Tijdens haar vlucht voor Queenie en Jabbowski beleeft ze de gekste, meest sexy avonturen die je niet eerder zag, in welke film dan ooit.  

Cast: Sasha Grey, Andy San Dimas, Ron Jeremy, Keni Styles, Kagney Lynn Karter

Regie: Lew Xipher
Genre: Adult, Avontuur

Technische specificaties
GELUID: English Dolby Digital 5.1
ONDERTITELING: Nederlands / Engels
BEELD: Widescreen 16:9
(2.35)
EXTRA’S:
• Behind the Scenes
• Photogallery
• Trailers

PRUIMENBLOESEM (DVD)

Korte inhoud:
CoverAmerika had Deep Throat, Nederland had Pruimenbloesem: de eerste big-budget porno film uit de Lage Landen. Een professioneel gemaakte film met prachtig camerawerk en een oprechte boodschap over de bevrijdende werking van erotiek. De film draait om Myriam (Diana de Koning), de nymfomane vrouw van een oudere heer, die in haar luxueuze villa in de Betuwe seks heeft met mannen en vrouwen. De prachtig verbeelde erotiek van Pruimenbloesem trok in 1982 maar liefst 200.000 bezoekers, waarna de film ook een grote hit werd op video. Pruimenbloesem is letterlijk en figuurlijk een labour of love van Willem van Batenburg, die zijn succes een jaar later herhaalde met ’n Schot in de Roos.

Cast: Diana De Koning, Richard Wildens, Frank Boogaard, Wilma de Winter, Joost Messing

Regie: Willem van Batenburg
Genre: Adult

Technische specificaties
GELUID: Nederlands Dolby Digital 2.0
ONDERTITELING: Nederlands
BEELD: Widescreen 16:9
(2.35)

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina