Packard Bell: Nieuwe DVD-spelers en DVD/HDD recoders

Nieuwe reeks DVD-spelers en –recorders van Packard Bell

Wijchen, 26 augustus 2005 – Packard Bell, de consumentendivisie van NEC Computers Nederland, brengt vier DVD-producten op de markt met uiteenlopende features: één DVD-speler en drie DVD-recorders, waarvan twee modellen met een harde schijf voor het eenvoudig opnemen van tv-programma’s en films. Bij deze laatste twee modellen is het ook mogelijk bij live tv te pauzeren en toch niets van het programma te missen.

Uitgebreide DVD-speler
De DVD DivX Pro 450 brengt de computer en thuisbioscoop dichter bij elkaar. Deze DVD-speler blinkt uit in het aantal ondersteunde compressieformaten: MPEG 1/2/4, XviD, DivX 3/4/5 en Nero Digital. Om de link tussen DVD speler en personal computer compleet te maken levert Packard Bell pc-software mee om DVD films om te zetten in het gloednieuwe Nero Digital formaat. De zwarte kleur van deze DVD-speler, de afgeronde vormen en de tiptoetsen zorgen voor een chique uitstraling.

De DVD DivX Pro 450 is een uitgebreide DVD-speler: naast de vele videoformaten kan het apparaat vrijwel alle denkbare varianten van foto- en muziekbestanden afspelen, zoals JPEG, MP3, MPEG1, MPEG 2, WMA en OGG Vorbis. Daarnaast is het apparaat uitgerust met alle mogelijke videoaansluitingen. Deze DVD-speler is te koop voor 79,99 euro (inclusief BTW).

Platte DVD-recorder
Het tweede model is de Easy DVD Recorder DivX Edition, een zeer platte DVD-recorder, uitgevoerd in aluminium met zwarte accenten. Naast het afspelen van diverse videoformaten kan dit model films opnemen op DVD+R(W) schijfjes. Ook kan dit apparaat vrijwel alle denkbare varianten van foto- en muziekbestanden afspelen. Daarnaast kan de gebruiker eenvoudig een videorecorder, een analoge camera of een digitale camera aansluiten op de DVD-recorder om zo videobanden en zelfgemaakte filmpjes over te zetten op DVD. De Easy DVD Recorder DivX Edition is beschikbaar voor 179,99 euro (inclusief BTW).

Twee DVD-recorders met harde schijf
Packard Bell introduceert twee Easy HDD Recorder DivX modellen: één met een harde schijf van 80 GB, goed voor maximaal 100 uur aan tv-programma’s en films, en een model met een 250 GB harde schijf voor maximaal 300 uur aan opnamemateriaal. Grote voordelen van een ingebouwde harde schijf zijn de uitgebreide opnamecapaciteit en het feit dat gebruikers films later altijd op DVD kunnen zetten. Opnemen kan in de formaten DVD+R(W) en DVD-R(W). Ook deze modellen ondersteunen vrijwel alle denkbare video-, foto- en muziekformaten.

Time Shifting maakt het mogelijk om tijdens een live tv-uitzending te pauzeren. Wanneer gebruikers de pauzeknop indrukken, wordt het programma automatisch opgenomen. Op ieder gewenst moment is de uitzending verder te bekijken, terwijl de opname doorloopt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een live-uitzending met tien minuten vertraging te volgen. Uiteraard zijn opnames ook te programmeren. De Easy HDD Recorder DivX 80 is beschikbaar voor 349,99 euro (inclusief BTW). De prijs van de Easy HDD Recorder DivX 250 GB bedraagt 449,99 euro (inclusief BTW).

Beschikbaarheid
De DVD-speler en –recorders zijn beschikbaar via Packard Bell’s retailkanaal. Deelnemende winkels zijn te vinden op www.packardbell.nl.

Recente artikelen

Laatste reacties

SuperDre  |  26-08-2005

ik durf bijna te wedden dat die DVD DivX Pro 450 niet voorzien is van alle mogelijke videouitgangen, want gewone coax (oude tv aansluiting) is al lang niet me...
Lees meer >

Mathieu Ghekiere  |  26-08-2005

Waarom wordt nog altijd double layer niet ondersteund? :? Ik schat dat dat wat te maken heeft met de beperkte verkoop en hoge prijs van Dual Layer schijfjes...
Lees meer >

Johnfk  |  26-08-2005

Waarom wordt nog altijd double layer niet ondersteund? :?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina