Packard Bell komt met 'Disney Pack' PC

Packard Bell heeft een computer geïntroduceerd met een zogenaamd Disney Pack, een computer met veel extra's voor kinderen, wordt onder andere standaard geleverd met een kindvriendelijk en spatwaterdicht Disney-kindertoetsenbord, een muis speciaal ontworpen voor de kinderhand en een tekenpallet.

De fabrikant maakt de computer nog toegankelijker voor het hele gezin. Het speciaal ontworpen kindertoetsenbord, de kindermuis en het tekenpallet zorgen ervoor dat kinderen van alle leeftijden de computer op een leerzame en speelse wijze kunnen ontdekken. Met het uitgebreide bijgeleverde softwarepakket, inclusief vele extra Disney-titels, wordt dit nog eenvoudiger. Zo kunnen kinderen Disney Magic Artist DeLuxe in combinatie met het tekenpallet gebruiken om favoriete Disney-figuren te tekenen, maar oudere gezinsleden kunnen er ook hun fotobewerkingen mee uitvoeren.

De Packard Bell & Disney Pack bestaat uit een iMedia-computer, twee DVD-films (102 Dalmatiërs en Tarzan & Jane), een uitgebreid softwarepakket bestaande uit het tekenprogramma Disney's Magic Artist DeLuxe 3, en Disney-spelletjes als Lilo & Stitch, Peter Pan, Monsters & Co en Winnie de Poeh. Voorts een tekenpallet, een extra kindertoetsenbord, een extra kindermuis, een muismat en meer.

iMedia-computer
De computer, model iMedia, beschikt over een Intel Pentium 4-processor 2.5 GHz, een 17-inch monitor en een opslagcapaciteit van 80 GB. De DVD-rom kan dankzij de tv-aansluiting ook worden gebruikt als DVD-speler. Het bekijken en bewerken van video wordt eenvoudig met de nVidia GeForce 2 MX 440-videokaart met 64 MB DDR-geheugen. Ook is de computer voorzien van een subwoofer-speakerset die aan de monitor kan worden bevestigd, maar ook los naast de monitor kan worden geplaatst.

Prijs en beschikbaarheid
De Packard Bell & Disney Pack is beschikbaar voor een prijs van 1599,= euro inclusief BTW.

Recente artikelen

Laatste reacties

Freestyle4all  |  24-11-2002

Mensen wordt nu eens verstandig en denk eens na voordat je 1999 euro gaat uitgeven aan een matige pc met flatscreen. Ooit van een LCD iMac gehoord? Oneindig...
Lees meer >

Acinony  |  21-11-2002

ok maar niemand heeft gezegd dat ie 1599 incl.TFT is vandaar dat ik een bod deed van 1000 euro(de helft) maar niemand trap erin zie ik wel weer ,geen klein b...
Lees meer >

appie1985  |  21-11-2002

Sorry, maar wat heeft dat met dvd's te maken?
Lees meer >

Martijn Beunk  |  20-11-2002

Waar kan jij deze incl. flatscreen kopen voor 1599 euro? Pas bij 1999 euro zit er standaard een flatscreen bij!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina